FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo,post broj 10000. ostavio bih onde gde i provodim najvise vremena

jos jednom... KIMICE KRALJU,SA TOBOM DO NOVE TITULE
Ti si ostavio traga nedvojbeno.;) 10000 nije malo.
Kad dodas jos jednu nulu,mogla bi pastii cast neka.:lol:
Eh koliko je puta samo Dejmon prestigao Sumahera, cak je jednom pretekao Sumahera i jos jednog vozaca ne secam se ko je to bio i nije bio zaostali vozac. Dvojicu odjednom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaa...pa ti sigurno mislis na Miku Hakkinena.
Ovo sto opisujes je njegov najveci potez u karijeri i jedan od najboljih koje sam ja video(cinjenica da je tom prilikom "uzeo" i Schumachera samo pojacava utisak,ali potez je u sustini bio maestralan).Treba reci i da je taj treci ucesnik(ne mogu se setitiko bese) akcije fenomenalno postupio.Kao da je znao sta ce biti,pa je ostao u sredini.Da je slucajno krenuo u stranu...:shock:

Lewis bi tada krenuo desno,a posto je bio u strasnom naletu,ishod bi bio slican,verovatno,iako bi Massa tada bio unutra.
Massa se postavio na idealnu putanju,ali to nekad nije dovoljno.

Да.
Да је Маса потпуно затворио унутрашњу страну Хамилтон би му се отворио са десне стране и прошао кроз кривину нешто широм путањом али би зато у следећој левој кривини Хамилтон био у предности јер би био са унутрашње стране и вероватно би тада Маса изгубио позицију.
Таква места (дуг правац након којег иде спора кривина) су идеална за претицање.
Овакав сценарио би за нијансу отежао Хамилтону претицање, нама улепшао гледање, али би и повећао шансу да дође до контакта.
Ферари је био свестан Мекларенове тактике и нису желели да ишта ризикују.

Испаде сад да браним Масу;)

Skoro 2 km pre tog preticanja je bilo jasno da je Lewis krenuo u napad.
Ostalo je da se vidi sta ce Massa uraditi.
Postupio je pragmaticno.I ne treba ga kriviti.To je praksa vec godinama.Od kako su pravila pocela to da nagradjuju-to se i radi.Naravno,stice se utisak da je Massa to odlucio jos par krugova ranije.Nije ni pokusao "testirati" Lewisa.:thumbdown: Mislim da bi iza Alonsa u tom natankovanom Ferariju Lewis kruzio bar jos 2 kruga.
Lewis je najvecu stvar napravio pravovremenim kretanjem u preticanje.Vec malo kasnije bi pocele turbulencije na kocenju i teze bi se iskontrolisao.

Evo me javljam se s posla i moram samo da se javim koliko me je jedan kreten ovde sada iznervirao.Došao mamlaz na posao i likuje meni u lice kako je Masa trenutno najbolji vozač današnjice (kaže da je neuporedivo bolji i od Kimija - ne lažem,živa istina) i još na svo to s.anje dodaje kako je Kimi nepotreban vama (Ferari) i da ga mrzi što je došao iz Meklarena.
E,ajde još i nekako da progutam ovo za vas (u suštini i z.bole me) ali za Masu :spam::spam::spam::spam::spam::evil: :evil: :evil::evil: :evil: :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
A da bude još crnje,lik je desetak godina stariji od mene i prati F1 duže :shock:
Njemu su kumrije i dživdžani izgleda iskljucali mozak.

Evo me javljam se s posla i moram samo da se javim koliko me je jedan kreten ovde sada iznervirao.Došao mamlaz na posao i likuje meni u lice kako je Masa trenutno najbolji vozač današnjice (kaže da je neuporedivo bolji i od Kimija - ne lažem,živa istina) i još na svo to s.anje dodaje kako je Kimi nepotreban vama (Ferari) i da ga mrzi što je došao iz Meklarena.E,ajde još i nekako da progutam ovo za vas (u suštini i z.bole me) ali za Masu :spam::spam::spam::spam::spam::evil: :evil: :evil::evil: :evil: :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
A da bude još crnje,lik je desetak godina stariji od mene i prati F1 duže :shock:

:rotf::rotf:
Moram se malo valjati,makar i nazebao. :lol:

Imaj razumevanja za coveka.Nije mu lako s obzirom na ono boldovano.;)
Sta li ce tek reci kad se ovi kurtalisu Masse jednog dana. :think: :mrgreen:

Evo me javljam se s posla i moram samo da se javim koliko me je jedan kreten ovde sada iznervirao.Došao mamlaz na posao i likuje meni u lice kako je Masa trenutno najbolji vozač današnjice (kaže da je neuporedivo bolji i od Kimija - ne lažem,živa istina) i još na svo to s.anje dodaje kako je Kimi nepotreban vama (Ferari) i da ga mrzi što je došao iz Meklarena.
E,ajde još i nekako da progutam ovo za vas (u suštini i z.bole me) ali za Masu :spam::spam::spam::spam::spam::evil: :evil: :evil::evil: :evil: :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ако ти је то колега хитно му предложи да узме пар дана од годишњег;)

dovedi ti tog baju ovde i uputi ga na Norda da mu objasnim par stvari,koliko god godina da ima :super:

e ovo je surova relanost F1 u samo par recenica...

I saw Lewis coming down the inside so I didn't risk going even more to the left because maybe we could crash, I tried to brake a little late but when he kept trying and kept coming I said, 'Okay, let him go and we see in the next stop how it's going to be.

bravo Masa :thumbdown:

Massa prosto odise iskustvom.:lol: :roll:
A u sebi misli:ko ga *ebe,sam da ja ostanem ispred Kimija. :mrgreen:

Верујем да је на тренутак када се нашао иза Хамилтона помислио и то.
Много значи када си испред клупског колеге, поготову када и сам знаш да си лошији од њега.

I dalje mislim da je Dejmon prestigao Sumahera i tog treceg ucesnika. Cini mi se da je Hil vozio za Dzordan (dobro se secam zutog bolida) i da je to bilo 98. Bila je to slaba sezona za njega u prosecnom Dzordanu (mozda jedna pobeda) tako da je taj potez bio nesto najbolje u njoj. Mada mozda je Mika to bio, bilo je zaista davno........

Imajuci u vidu njegove slavne prethodnike-sunarodnike,verovatno Massa sanja slicne domete.
Da je Kimi toliko ambiciozan i napaljen,mozda bi imao i 4 pobede ove sezone.Ali onda ne bi bio Kimi.;)
I svi smo malo pljuvali Alonsa,kad je uzimao one titule i likovao.Pa on je amater spram ovog Masse.Ne d'o bog da on zaredja par pobeda-morali bismo gasiti Tv odmah nakon trke.:mrgreen: To se ne bi moglo gledati.

e necemo taj film gledati.... Kimi je ovde jedva zivu glavu izvukao na startu a znao je da ce imati zalihu i nakon ove trke pa se verovatno ne nervira mnogo (ako mu je to osecanje uopste poznato)

ipak,vec smo pojeli 1/4 sezone i nece on jos dugo gubiti dva po dva boda. mada,opet treba reci da ih Meklaren trenutno ne tera na neke posebne taktike i ko god uzeo pobedu dobro dosla je

Кими је много изгубио на старту али шта је ту је.

Мекларен се незнатно приказао у бољем светлу али тешко да ће у наредних пар трка успети да угрози Ферари (мада никад не рици никад), тако да имамо знатно лакши посао у односу на прошлу сезону (барем за сад).

Кими је много изгубио на старту али шта је ту је.

Мекларен се незнатно приказао у бољем светлу али тешко да ће у наредних пар трка успети да угрози Ферари (мада никад не рици никад), тако да имамо знатно лакши посао у односу на прошлу сезону (барем за сад).

Kimi je izgubio u Q3,zapravo najvise.
Malo smo ga iznenadili sa lakim bolidima za promenu.

Kimi u poslednje vreme ocigledno ne voli da rizikuje. Jeste brz ali kad se priblizi zrtvi ne upusta se preticanje vec sve resi tako sto odveze nekoliko krugova vise sa laksim bolidom i tako pretekne konkurenta u boksu. Eto na kraju u Turskoj nije napao Hamiltona, a bio je brzi.
Kimi pritisni gas i obraduj nas,
samo jednom oduvaj Hamiltona i titula nije ni bitna.

ma i ti si lud.. meni je Masa jako smesan a tako bi bilo i kad bi mi neko trabunjao te gluposti. eto ti prilike da se slatko nasmejes,nemamo je bas cesto

DB.. sad palim i ja jer me ceka test dva nova automobila u igrici

pozdrav do sutra momci :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back