FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma sve se nesto nadam da ce da dodje kod nas... mnogo on loopa u poslednje vreme... nema teorije da se on i kimi podnesu u ferrariju... isti ce on tretman da ima kod nas kao i kod srebrnih, pa ce i nama da napravi s_anje kao i mclarenu...

Vidim da smo dobili i anketare "ko dolazi u Ferari sledeće godine" i " ko osvaja titulu konstruktora 2008." :lol:
Ne znam,proverite te informacije o Alonsu i Ferariju jer se sve više čovek busa kako SIGURNO prelazi kod kmera.Pa kaže,kako je Masa loše startovao u odličnom bolidu i da sa ovakvim nekonkurentnim Renoom nema šta da traži (opljuvo baja njegove taljige pošteno) i kako jedva čeka da otpočne završne pregovore oko njegovog prelaska.
Nemojte odmah da skačete kako k.njam ali čovek to govori po štampi.

Ферарије је демантовао да преговара са Алонсом.
А, Бријаторе је рекао отприлике: Уплитати се у нечију машту је губљење времена.

Алонсо вероватно има велику жељу да дође код нас али то ће за сада остати у домену жеља.

svako ima zelju da vozi u Skuderiji ( dakle,apsolutno svako) ali izgleda samo ovaj to javno priznaje

Samo dok je nadmocna.
'80-ih,a narocito ranih '90-ih niko se nije otimao za Ferrari.
Svi hoce da voze najbolji auto,a ako je Ferrari-tim bolje.
D.Hill ce ostati upamcen po jednoj tituli,a on moze da zahvali mocnom Williams-Renaultu.
Ko bi se njega secao da je vozio ispodprosecni Ferrari u to vreme?Ni polovina ovde aktivnih.
Senna je bio integralni deo McLarena,ali je pricao da bi Williams vozio bez nadoknade.
Da je Renault brz kao 2006. ne bi Alonso ni isao iz njega.

P.S.Inace,mislim da je najprirodnija kombinacija Ferrari/Alonso u trnutnim okolnostima.
Da li ce se ostvariti,manje bitno.
Kao navijac McLarena,ne bih bas voleo videti ga kod vas(mozda samo jednu trku,da vas malo zezam :mrgreen::lol: ).

to se podrazumeva,a mocni smo vec 10 godina!!!

izgleda da ti ovde jedini shvatas da bi glavinim dolaskom u najbolju ekipu mclaren mogao da urami slike iz 1999. (ocajna sezona,mada ne kao prosla) i da ih se setno seca jer titulu vise ne bi video (nece je videti ni ovako)

u svakom slucaju,crno vam se pise sta god da se desi

to se podrazumeva,a mocni smo vec 10 godina!!!

izgleda da ti ovde jedini shvatas da bi glavinim dolaskom u najbolju ekipu mclaren mogao da urami slike iz 1999. (ocajna sezona,mada ne kao prosla) i da ih se setno seca jer titulu vise ne bi video (nece je videti ni ovako)

u svakom slucaju,crno vam se pise sta god da se desi

Ipak sam ja optimista po pitanju titule,dok god se vas "broj 2" vrti po stazi.:lol:
Ferrari je,na neki nacin,na "slatkim mukama".
Ako bi Kimi opet bio sampion i hteo jos da vozi( a zasto ne bi?!),Alonso se tu ne uklapa.
Ne zbog Kimija,koliko zbog njega samog.Mada,mozda bi ta kombinacija i funkcionisala.
Kimi bi ga iskulirao,kao Schumachera,pa sta god da se desi.Sa druge strane,Alonso nije imao neke velike koristi od Fisichelle(o Lewisu da ne pricamo),pa je i navikao voziti sam.
Ali,tada se postavlja pitanje sta sa Vettelom.Mlad je,vremena ima,ali ima li strpljenja da ceka mesto u Ferrariju,ako bi se nametnuo BMW,kao ozbiljan auto u skoroj buducnosti(ili bilo koji drugi tim).
Iako verujem da je Vettel jako blizu Ferrariju,sve je moguce u F1.

Samo dok je nadmocna.
'80-ih,a narocito ranih '90-ih niko se nije otimao za Ferrari.
Svi hoce da voze najbolji auto,a ako je Ferrari-tim bolje.
D.Hill ce ostati upamcen po jednoj tituli,a on moze da zahvali mocnom Williams-Renaultu.
Ko bi se njega secao da je vozio ispodprosecni Ferrari u to vreme?Ni polovina ovde aktivnih.
Senna je bio integralni deo McLarena,ali je pricao da bi Williams vozio bez nadoknade.
Da je Renault brz kao 2006. ne bi Alonso ni isao iz njega.

P.S.Inace,mislim da je najprirodnija kombinacija Ferrari/Alonso u trnutnim okolnostima.
Da li ce se ostvariti,manje bitno.
Kao navijac McLarena,ne bih bas voleo videti ga kod vas(mozda samo jednu trku,da vas malo zezam :mrgreen::lol: ).

Ja sam i u ta teška vremena navijao za Ferrari i tako će ostati dok sam živ. Ako se ta nesretna kombinacija slučajno ostvari biću prinuđen da po prvi put bojkotujem Ferrari u 26godina koliko pratim F1 i navija za njih. :evil:

Ipak sam ja optimista po pitanju titule,dok god se vas "broj 2" vrti po stazi.:lol:
Ferrari je,na neki nacin,na "slatkim mukama".
Ako bi Kimi opet bio sampion i hteo jos da vozi( a zasto ne bi?!),Alonso se tu ne uklapa.
Ne zbog Kimija,koliko zbog njega samog.Mada,mozda bi ta kombinacija i funkcionisala.
Kimi bi ga iskulirao,kao Schumachera,pa sta god da se desi.Sa druge strane,Alonso nije imao neke velike koristi od Fisichelle(o Lewisu da ne pricamo),pa je i navikao voziti sam.
Ali,tada se postavlja pitanje sta sa Vettelom.Mlad je,vremena ima,ali ima li strpljenja da ceka mesto u Ferrariju,ako bi se nametnuo BMW,kao ozbiljan auto u skoroj buducnosti(ili bilo koji drugi tim).
Iako verujem da je Vettel jako blizu Ferrariju,sve je moguce u F1.

dve stvari su izvesne... masa se nece jos dugo prevrati na stazi u Ferrariju (nek ide gde god hoce,odnosno onom ko ga bude zeleo) a najlogicnije zamene (jer tu ne moze sedeti svako) su mladi Nemac i alonso... jasno je svakom ko ima makar malo mozga da tu po svaku cenu treba juriti Vettela ali ako to ne bude moguce (u sta sumnjam) evo nama ovog

Ja sam i u ta teška vremena navijao za Ferrari i tako će ostati dok sam živ. Ako se ta nesretna kombinacija slučajno ostvari biću prinuđen da po prvi put bojkotujem Ferrari u 26godina koliko pratim F1 i navija za njih. :evil:

Nasi afiniteti su nebitni u celoj prici.Pricamo o vozacima,njihovim zeljama i mogucnostima.
Nego,kako ces ti uskladiti ona dva boldirana segmenta,ako do toga dodje.:D

dve stvari su izvesne... masa se nece jos dugo prevrati na stazi u Ferrariju (nek ide gde god hoce,odnosno onom ko ga bude zeleo) a najlogicnije zamene (jer tu ne moze sedeti svako) su mladi Nemac i alonso... jasno je svakom ko ima makar malo mozga da tu po svaku cenu treba juriti Vettela ali ako to ne bude moguce (u sta sumnjam) evo nama ovog

Razume se.

Navijaci Ferarija budite srecni ako Alonso bude vozio za Vas tim. Tad ce Ferari imati dva daleko najkvalitetnija vozaca u cirkusu.

proslost govori suprotno i mi to veoma dobro znamo... ja u njegove vozacke kvalitete ne sumnjam (mada mu nisu oni doneli titule) ali je harmonija u timu najvaznija

Kimi bi ga van staze kulirao kako sto verovatno kulira i rodjenu majku ali je na stazi to nemoguce. zato zelimo Vettela a ne glavu

Pa po Vama Alonso ne zna da vozi, slucajno je postao najmladji dvostruki sampion sveta.
Mislim da bi oni imali fer i korektan odnos. Sukobi sa MM i Hamiltonom su se desili jer je on trebao da bude prvi vozac a svi znamo sta se desilo. E ruki da bude vazniji od sampiona. Vettel je veliki talent, ali bolje bi mu bilo da odradi dve,tri godine sa BMW-om pa da dodje u Ferari.

Pa po Vama Alonso ne zna da vozi, slucajno je postao najmladji dvostruki sampion sveta.
Mislim da bi oni imali fer i korektan odnos. Sukobi sa MM i Hamiltonom su se desili jer je on trebao da bude prvi vozac a svi znamo sta se desilo. E ruki da bude vazniji od sampiona. Vettel je veliki talent, ali bolje bi mu bilo da odradi dve,tri godine sa BMW-om pa da dodje u Ferari.

Ne ulazim u njegove sposobnosti da vozi ali je velika pekmezara a ja takvog ne želim u Ferrariju. :evil:

Navijaci Ferarija budite srecni ako Alonso bude vozio za Vas tim. Tad ce Ferari imati dva daleko najkvalitetnija vozaca u cirkusu.

Понекад се и најбоље компоненте тешко уклапају у систем и не дају баш увек најбоље резултате, у шта је Мекларен имао прилику да се увери.
To је оно што ме мало плаши...

Понекад се и најбоље компоненте тешко уклапају у систем и не дају баш увек најбоље резултате, у шта је Мекларен имао прилику да се увери.
To је оно што ме мало плаши...

Problemi u MM su se javili zato sto je Alonso dogovorio mesto prvog vozaca, a oni ga zajebali. Zanima me sta bi se dogodilo da Hamilton nije Englez. Da li bi imao isti tretman?
Ne plasi se Kimi i Alonso bi bili extra tandem. Samo sto bi formula 1 tad postala malo dosadna, na svako trci Ferari 1,2

Problemi u MM su se javili zato sto je Alonso dogovorio mesto prvog vozaca, a oni ga zajebali. Zanima me sta bi se dogodilo da Hamilton nije Englez. Da li bi imao isti tretman?
Ne plasi se Kimi i Alonso bi bili extra tandem. Samo sto bi formula 1 tad postala malo dosadna, na svako trci Ferari 1,2

pa naravno da ne bi imao isti tretman... ali i on sam je znao da englez dolazi u mclaren pa sta je onda koji djavo i odlazio tamo... bolje da je ostao u renou i cutao...
a za to da bi kimi i alonso bili extra tandem!? hmmm, bili bi samo ne znam gde, u ferrariju nikako... desavalo bi se i nama kao i srebrnima prosle godine, samo sto kimi ne bi pricao kao hamilton...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back