FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мотори Кимија и Масе су прегледани у Маранелу.
Сама структура мотора је одличана.
Одустајање оба возача је узроковала Мекларенова електроника, а говори се да је она кривац и за Кимијево одустајање у квалификацијама.

Ови из Мекларена нам већ годину дана ''сисају крв'', срамота.

Jedino ako je McLarenova elektronika ugađena u Massinu glavu.

580px-F1_team_budget_split.svg.png

FIA ce da ogranici godisnje budzete timova na maximum od 150 miliona USD ?! I to od 2009. godine.

Budzeti za 2006. godinu, dakle pre dve godine

McLaren: $400m
Toyota: $393m
Honda: $382m
BMW: $378m
Ferrari: $329m
Renault: $300m
Red Bull: $201m
Williams: $134m (this is a big surprise to me)
Super Aguri: $95m
Midland: $75m
Toro Rosso: $66m

Ove godine su neki znatno veci. Pogotovo Toyota i Ferari. Al me mrzelo i to da trazim koliko je. :)

Cestitam Kimiju i Ferariju i navijacima na pobedi.
Moj Williams ozaloscen,pored problema sa bolidima i decacke voznje obojice nasih vozaca. Bez razmisljanja sramotno.
Ferari,Kimi sampionski ,Masa smesan lik.
BMW svaka cast Kubici,oni ce biti jos opasniji ove godine ali mislim da Hajdi ide nizbrdo.
Meklaren dobro i zavrsilo kako je sve bilo krenulo.
Najvece moje iznenadjenje je Tojota sa Trulijem. Nadam se zbog poboljsanja takmicarskog duha da ce da potvrde takav rezultat na sledecim trkama.

pozdrav
veliki sam fan f1 i navijam za alonsa...
sta mislite ko ce sledece sezone voziti za ferari ?

evo ja da ti odmah kazem, alonso nece nikako ;)
najverovatnije kimi i vettel ce da voze... e sada je sve na massi sta ce da uradi, da li ce i dalje iz inata da pravi greske ili ce da se pomiri sa tim da je drugi vozac i da nastavi da vozi...

Ma Alonso sigurno neće... on će ostati u renou... bilo bi dobro kad bi Kovalainen prešao u ferari... a Massa napolje iz F1... on pobedjuje samo kad startuje prvi... ne daj boze da padne kiša... tad je gotov...

Ако је Анчи ''енергична'' као Ађелчић онда боље да бежим са ове теме...

пс.
Јуче сам прочитао на једном страном сајту изјаву Тода у вези Шумахеровог успеха у Мађарској.
Отприлике је рекао да је то Шумахерова одлука и Шумахеров живот у који се он не меша.
Никако му није драго то што Шумахер ради због ризика, али и каже да Шумахер није ризиковао у својој каријери сад не би имао оно шта има.

narawno,samo sto on izjavljuje da ce napustiti reno i preci u ferari ove godine mesto masse...........kako covek zna da sanja...........:lol:

pusti ti snove... ako ne uhvatimo Vettela nije ni glava daleko od Ferrarija (opet kazem,nadam se da se to nikad nece desiti)

lik je 200 puta bolji vozac od Mase a ove godine se strasno trudi da iz krsa izvuce nesto i uspeo je na obe trke (za razliku od Brazilca koji u sampionskom bolidu ima NULA poena)

pusti ti snove... ako ne uhvatimo Vettela nije ni glava daleko od Ferrarija (opet kazem,nadam se da se to nikad nece desiti)

lik je 200 puta bolji vozac od Mase a ove godine se strasno trudi da iz krsa izvuce nesto i uspeo je na obe trke (za razliku od Brazilca koji u sampionskom bolidu ima NULA poena)

da slazem se bolje vetela,samo sto do kraja ove sezone niko nece prelaziti u ferari,jer je stefano ili kao se vec zove izjavio da verujem brazilcu, i da ne moze da mu sudi posle trke,i da massa je mnogo kvalitetan vozac i brzi sto je i pokazao na kvalifikacijama u maleziji...........;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back