FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaahahahahah,smejurija :lol:

pa on ni u snu ne moze onako pobediti Kimicu na kvalifikacijama,jasno je da je bio laksi i od starta se znao pobednik trke

on takvu izjavu mora da daje zbog reputacije tima jer bi pre umro nego priznao da mu u bolidu sedi amater. jedino je sigurno da on nece jos dugo brukati Skuderiju ako nastavi ovako da vozi

Ma Alonso sigurno neće... on će ostati u renou... bilo bi dobro kad bi Kovalainen prešao u ferari... a Massa napolje iz F1... on pobedjuje samo kad startuje prvi... ne daj boze da padne kiša... tad je gotov...

kovalainen u ferrariju!? nikako!!! mclaren je zadovoljan kovalainenom i nece ga pustiti osim ako on sam ne ode... najvece mogucnosti za dolazak u ferrari imaju vettel i tvoj miljenik... samo sto ce schumi na kraju da odluci ko ce da dodje... a schumijeva odluka se vec zna ;)

pa on ni u snu ne moze onako pobediti Kimicu na kvalifikacijama,jasno je da je bio laksi i od starta se znao pobednik trke

on takvu izjavu mora da daje zbog reputacije tima jer bi pre umro nego priznao da mu u bolidu sedi amater. jedino je sigurno da on nece jos dugo brukati Skuderiju ako nastavi ovako da vozi

Normalno da nece,i normalno da ne moze da pobedi kimicu

kovalainen u ferrariju!? nikako!!! mclaren je zadovoljan kovalainenom i nece ga pustiti osim ako on sam ne ode... najvece mogucnosti za dolazak u ferrari imaju vettel i tvoj miljenik... samo sto ce schumi na kraju da odluci ko ce da dodje... a schumijeva odluka se vec zna ;)

nikad a mozda ne i tad,fuj kovalejnen u ferariju pre bi volela i burde da bude u ferariju nego kovalejnen..........

ma moraju oni tako da pricaju zbog svojih navijaca... jer su mnogi ljuti na ferrari zbog masse i moraju sada ljudi iz ferrarija da isprave greske umesto masse... samo kako ja vidim tesko ce da im ide...

jedino da uzmu volan umesto njega :mrgreen:

hahahahahahhahahaha :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ma massi je ovo poslednja sezona u ferrariju, hteo on to ili ne... morace ferrari da mu plati raskidanje ugovora ali nema veze, imaju oni dovoljno para za to... e sada koga ce da dovedu jos se ne zna, jer toro rosso kao fora ne da vettela... ne znam samo sto ih ferrari malo ne ucenjuje... ili vi nama vettela a mi vama motore ili jednostavno cao... a zna se da ako sledece godine ne dodje vettel kod nas dolazi cim mu istekle ugovor sa sadasnjim timom ;)

ma mene u toj situaciji ne brine Toro Rosso jer oni trenutno ne znaju gde im je glava,vec BMW koji ga zeli nazad za dve godine

mislim da bi trebali ozbiljno da se pozabavimo time (Mihael pre svih) jer ovakvog talenta F1 skoro nije,i skoro nece videti

ma mene u toj situaciji ne brine Toro Rosso jer oni trenutno ne znaju gde im je glava,vec BMW koji ga zeli nazad za dve godine

mislim da bi trebali ozbiljno da se pozabavimo time (Mihael pre svih) jer ovakvog talenta F1 skoro nije,i skoro nece videti

ma vettel vise nista nema sa BMW-om i sam je to rekao... on je sada jedino vezan sa toro rossom i jedino oni mogu da uniste sve... a BMW-u ne trebaju drugi vozaci, ovi su po meni odlicni, narocito kubica...

dzabe mi sve ovo pricamo... jedina osoba koja ce sve da odluci je vettel... jer on moze da raskine ugovor(i da plati) i da dodje kod nas u ferrari... a logicno je da ce pre da dodje u ferrari nego u BMW...

Берни је баш упоран са овим ноћним тркама:

Планира и да се у Кини вози ноћна трка.
Разговараће и са Корејанцима о ноћној трци (трка у Јужној Кореји би требала да уђе у календар 2010. године).
А и ови из Малезије су заинтересовани за ноћну трку.

Како су кренули има цела сезона да се вози по мраку...

Izvinjavam se, moja greška, kliknuo sam noćas na tvoju poruku omaškom. Ispravljeno.
Ukoliko imate bilo kakvih primedbi, žalbi i sugestija možete mi se uvek slobodno obratiti na pp.

ФИА уводи максимални временски лимит за возаче који су одвезли квалификацијски круг да се склоне са стазе, односно да дођу до бокса
tapsh-1.gif

Значи нема више разгледања природе након квалификацијског круга...

Uvijek će biti načina da neko nekog cimne malo.

Увек постоји начин да неко неког успори.
Требали су им увести поред овог правила и правило да се возачи након одвеженог квалификацијског круга крећу ван идеалне путање (на то су се Хајдфелд и Алонсо највише жалили).

Vidim da smo dobili i anketare "ko dolazi u Ferari sledeće godine" i " ko osvaja titulu konstruktora 2008." :lol:
Ne znam,proverite te informacije o Alonsu i Ferariju jer se sve više čovek busa kako SIGURNO prelazi kod kmera.Pa kaže,kako je Masa loše startovao u odličnom bolidu i da sa ovakvim nekonkurentnim Renoom nema šta da traži (opljuvo baja njegove taljige pošteno) i kako jedva čeka da otpočne završne pregovore oko njegovog prelaska.
Nemojte odmah da skačete kako k.njam ali čovek to govori po štampi.

Vidim da smo dobili i anketare "ko dolazi u Ferari sledeće godine" i " ko osvaja titulu konstruktora 2008." :lol:
Ne znam,proverite te informacije o Alonsu i Ferariju jer se sve više čovek busa kako SIGURNO prelazi kod kmera.Pa kaže,kako je Masa loše startovao u odličnom bolidu i da sa ovakvim nekonkurentnim Renoom nema šta da traži (opljuvo baja njegove taljige pošteno) i kako jedva čeka da otpočne završne pregovore oko njegovog prelaska.

pa kad je taj i radio nesto drugo :lol::lol:

Ma čovek (ako se može nazvati tako) mnogo mašta. Iskreno se nadam da ta njegova mašta neće postati realnost. Mnogo više bih voleo da vidim Vettela u Ferrariju, a Glava neka sedi u toj svojoj kanti kad nije umeo da ceni šansu kod vas srebrnih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back