FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja se posle cudim sto je F1 losa!!!

molim vas pogledajte ovaj link http://www.newsoftheworld.co.uk/3003_nazi_orgy.shtml

rekao bih da je ovo kraj Maxa Mozlija ako se ispostavi da nije montaza

Naivni smo ti i ja,Nordi,naivni.:mad:
Evo kako Bernie gleda na stvar:
Šef Formule 1, Bernie Ecclestone, također je komentirao novi skandal: "Poznajem ga nevjerojatno dugo. Da mi je netko ovo rekao bez dokaza, teško bih povjerovao. Pretpostavljajući da je ovo točno, ono što ljudi privatno rade njihova je stvar. Osobno, ne mislim da ovo utječe na sport u bilo kojem pogledu."
U prevodu-mozete nas povuci.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:x

Овај Берни је толико матор да неби требао још дуго бити ту где је, али никад се не зна (она Славицина ракија га одржава у животу;))

Од почетка сезоне се прича да Рено за европску ''турнеју'' спрема ''снажнији'' болид, али тешко да ће разлика бити драстична (можда добију око 2 десетинке, и то би било одлично).
Али ко ће га знати чудо је онај Бријаторе;)

ma gde sme,ima samo da cuti :)

Иначе ако проговори буде
z_201-1.gif

:mrgreen:

oni mogu i sad da se povuku jer se steta vise ne moze ispraviti

prosla sezona je bila verovatno najgora u istoriji F1,ova je pocela dobro ali vec na drugoj trci ponovo stara ista dosada.. pored toga,brojne ''trkacke'' zemlje vec cekaju svoje mesto i vracanje silnih miliona koje su ulozile

A ti bas mrzis Alonsa? Ovog Sumahera mogu i da razumem, Alonso mu je pobedio miljenika i ovaj se oprostio od formule bez titule i podijuma u poslednjoj trci. Sta je to uradio pa ga tol'ko mrzis?

Ја Алонса не мрзим.
Не волим га због дугачког језика, а не зато што је победио Шумахера.
А Шумахер их је у Брзилу (мислим на све возаче) по ко зна који пут направио бебама....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back