FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čist monopolizam kojeg mi je već prego glave. I moram uputiti javni protest zbog brisanja postova Ferrarijevih navijača. Mislim jel u redu da neko obriše post samo zato što sam pitao kada će da sklone ***** od mercedesa sa staze i da stave neki normalni sportski automobil za SC?

Ferrari po mogucnosti,a?:mrgreen:
A sto toliko insistiras na tom SC-u?
Bitno da onima sto manje posla,a kad ga ima,da ga odradi kako treba.
Mercedes ili neki drugi auto,sasvim je svejedno.
Da je to naveci problem u F1 koji je uzrokovan novcem,kako bi nama lepo bilo.;)

Ferrari po mogucnosti,a?:mrgreen:
A sto toliko insistiras na tom SC-u?
Bitno da onima sto manje posla,a kad ga ima,da ga odradi kako treba.
Mercedes ili neki drugi auto,sasvim je svejedno.
Da je to naveci problem u F1 koji je uzrokovan novcem,kako bi nama lepo bilo.;)

Zapelo mi za oko pa to ti je. Ne kažem da treba da bude ferrari ali bi najbolje bilo da to bude neki model koji nema direktne veze sa takmičenjem. Zapelo mi za oko i to što je elektronika u bolidima isto mercedesova i još gomila stvari me tišti u vezi toga. Čak i davanje srednjeg boxa McLarenu mi je trn u oku. Hajde reci mi čime je mercedes zaslužio tu čast da su sva vozila namenjena sigurnosti na stazi iz njihove fabrike?

Zapelo mi za oko pa to ti je. Ne kažem da treba da bude ferrari ali bi najbolje bilo da to bude neki model koji nema direktne veze sa takmičenjem. Zapelo mi za oko i to što je elektronika u bolidima isto mercedesova i još gomila stvari me tišti u vezi toga. Čak i davanje srednjeg boxa McLarenu mi je trn u oku. Hajde reci mi čime je mercedes zaslužio tu čast da su sva vozila namenjena sigurnosti na stazi iz njihove fabrike?

imas li ikakvu predstavu o trkackim uspesima Trokrake Zvezde??

pogledajte za koliko pocinje trka:

australija-1.jpg

jupiiii, jedva cekam :D

Bas mi nesto palo na pamet da pogledam vremensku prognozu za nedelju.
Suncano,uglavnom.Temperatura 28 stepeni.Tek po koji oblacic,cisto da "obavi inspekciju staze":)
Melbourne je u pitanju,naravno.
Solidni uslovi za trku.

Као да се јуче завршила сезона...

Временски услови се тамо мењају и по неколико пута дневно.
Киша би нам свакако одговарала...али дај шта даш (то важи само за прву трку)

Bas mi nesto palo na pamet da pogledam vremensku prognozu za nedelju.
Suncano,uglavnom.Temperatura 28 stepeni.Tek po koji oblacic,cisto da "obavi inspekciju staze":)
Melbourne je u pitanju,naravno.
Solidni uslovi za trku.

Kažu 35+ da vidimo da li su u Ferrari-ju riješili hlađenje sa dodatnim škrgama :)

Ljudi,pa da li je moguće da nijedna naša TV stanica ne prenosi F1 :shock::shock::shock::shock::shock: pa oni stvarno nisu normalni:spam:
Ajde nabrojte one inostrane kanale ako znate koje će ih prenositi pa da vidim da li ih ja imam na digi tv-u.

Ljudi,pa da li je moguće da nijedna naša TV stanica ne prenosi F1 :shock::shock::shock::shock::shock: pa oni stvarno nisu normalni:spam:
Ajde nabrojte one inostrane kanale ako znate koje će ih prenositi pa da vidim da li ih ja imam na digi tv-u.

ma prenosice B92 sigurno, ni prosle godine se do samog starta nije znalo da li ce da prenosi neko nas ili ne...
a sto se tice televizija za znam samo za RTL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back