ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Jadnik tesko mu je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadnik tesko mu je.
Čist monopolizam kojeg mi je već prego glave. I moram uputiti javni protest zbog brisanja postova Ferrarijevih navijača. Mislim jel u redu da neko obriše post samo zato što sam pitao kada će da sklone ***** od mercedesa sa staze i da stave neki normalni sportski automobil za SC?

Ferrari po mogucnosti,a?
A sto toliko insistiras na tom SC-u?
Bitno da onima sto manje posla,a kad ga ima,da ga odradi kako treba.
Mercedes ili neki drugi auto,sasvim je svejedno.
Da je to naveci problem u F1 koji je uzrokovan novcem,kako bi nama lepo bilo.![]()
Zapelo mi za oko pa to ti je. Ne kažem da treba da bude ferrari ali bi najbolje bilo da to bude neki model koji nema direktne veze sa takmičenjem. Zapelo mi za oko i to što je elektronika u bolidima isto mercedesova i još gomila stvari me tišti u vezi toga. Čak i davanje srednjeg boxa McLarenu mi je trn u oku. Hajde reci mi čime je mercedes zaslužio tu čast da su sva vozila namenjena sigurnosti na stazi iz njihove fabrike?
imas li ikakvu predstavu o trkackim uspesima Trokrake Zvezde??
Ako ćemo da gledamo po tom onda je Ferrari daleko više zaslužio da ima tu čast nego ta trokraka zvezda.
Ferrari je mnogo veci trkacki tim ali Mercedes sa punim pravom moze imati SC
Ja sam protiv tog prava, i stvarno mislim da bi bilo poštenije da tu čast ima neka firma koja nije direktno u vezi sa Formulom 1

Bas mi nesto palo na pamet da pogledam vremensku prognozu za nedelju.
Suncano,uglavnom.Temperatura 28 stepeni.Tek po koji oblacic,cisto da "obavi inspekciju staze"
Melbourne je u pitanju,naravno.
Solidni uslovi za trku.

Коначне боје Вилијамса:
![]()
Надам се да ће ове сезоне бити у прилици да се боре за постоље (то су моје жеље).

izgleda dobro , ali je pitanje kol'ko cje biti konkurentan.. Dzabe mu ova sminkaMeni i ovako ofarban,Williams izgleda odlicno,bar na slici.
izgleda dobro , ali je pitanje kol'ko cje biti konkurentan.. Dzabe mu ova sminka

Ljudi,pa da li je moguće da nijedna naša TV stanica ne prenosi F1 :shock::shock::shock::shock::shock: pa oni stvarno nisu normalni
Ajde nabrojte one inostrane kanale ako znate koje će ih prenositi pa da vidim da li ih ja imam na digi tv-u.
Ljudi,pa da li je moguće da nijedna naša TV stanica ne prenosi F1 :shock::shock::shock::shock::shock: pa oni stvarno nisu normalni
Ajde nabrojte one inostrane kanale ako znate koje će ih prenositi pa da vidim da li ih ja imam na digi tv-u.