al-on-so
Obećava
- Poruka
- 72
Zaboravio sam sifru ,ali u manjem formatu vidim njega kao prvog??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi ne mogu da gledam preko neta izbacuje mi neku gresku i ako sam uredno registrovan,pa mi ne preostaje nista drugo nego spavanjeZaboravio sam sifru ,aki u manjem formatu vidim njega kao prvog??
Ne vredi ne mogu da gledam preko neta izbacuje mi neku gresku i ako sam uredno registrovan,pa mi ne preostaje nista drugo nego spavanje
Резултати:
![]()
Ово није још увек прави однос снага.
Тек ћемо на трци знати ко је где...
hahaha, u isto vreme, hahaha
nadam se, inace cu da... kimija!!!!!
Ako mu ne pukne guma,ogibljenje...rikne motor,menjac...ili Massa ne "pokaze zube".Kimica brilijantan! samo neka tako nastavi i evo prve pobede
cek da vidim u mojoj kugli jel je dobar mehanicar i ko je taj drugi, hahaha
dobar mehanicar je vettel, a za tog drugog kugla kaze da je Schumi i da je najbolje prosao
nema definitivno sam postala vidovita, hahaha![]()
Salu na stranu,ali mislim da je ovih 1.6 sekundi zaostatka Kimija iza Lewisa malo previse.
Verujem da ce to biti mnogo manje na treningu u subotu,ako Ferrari ne bude i brzi.
P.S.'Ajd uzivajte u F1 vikendu(moji srebrni saborci-forumasi da se raduju u nedelju),pa se pisemo iza vikenda.
Ako mu ne pukne guma,ogibljenje...rikne motor,menjac...ili Massa ne "pokaze zube".
Da ga ne ureknem,ali daleko je kraj trke.
Ja mislim da si navijacki pristrasna.![]()
e ali mi smo zaista lud narod!!
pa sto brate ne kazu.. prenosi taj i taj ili ne prenosi niko! ako se nekih 8 sati pred zvanicni trening i dalje dogovaraju onda nek ide sve u...