FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
r06_large.jpg

Vidim da se Alonso jako dobro kotira na nasoj kladionici.:eek:
Ja sam ga stavio na tiket cisto zbog iskustva i kvaliteta koji poseduje(a realno bi Massa ili neki od Williamsa mogli da udju na tiket,pa i Kubica) ,ali mnogi mu predvidjaju postolje,cak i pobedu.
Ne znam...suvise brzih auta bi moralo ispasti iz trke da bi on pobedio.Ili da bude potop,kada je sve moguce.

Vidim da se Alonso jako dobro kotira na nasoj kladionici.:eek:
Ja sam ga stavio na tiket cisto zbog iskustva i kvaliteta koji poseduje(a realno bi Massa ili neki od Williamsa mogli da udju na tiket,pa i Kubica) ,ali mnogi mu predvidjaju postolje,cak i pobedu.
Ne znam...suvise brzih auta bi moralo ispasti iz trke da bi on pobedio.Ili da bude potop,kada je sve moguce.

Ovo volim da cujem od ljudi...:lol::lol::lol:

Evo jedan lijep klip Austria 1978 :
inače tada je na gridu od 26 učesnika njih 21 je imalo (prije ili nakon ovoga) gran pri nagradu, a bilo je i buljuk tadašnjih i budućih šampiona (8), tako da se smatra najjačim gridom ikad.

@Intra:
Vidim da imas mnogo poverenja u Heidfelda.
Dobro,prosle godine je bio vise nego dobar,ali ne znam za ovu.Kubica ga je drao celu zimu na testovima,manje-vise.A tu su i Williamsi,neiskusni,ali brzi.

@DB 06
Nik je mnogo konzistentniji i uporan je mnogo, Kubica je vozač iz klase koju ja preferiram: beskompromisni trkači i ljudi koji su spremni na veće rizike. Ipak mislim da će Nik prije do podijuma ove sezone. Za Williams se toplo nadam da će da se vrate na stare staze slave. Za Massu predviđam da će stagnirati u odnosu na prošlu sezonu, a on se i negativno izjasnio oko ukidanja elektronike ove sezone.

@DB 06
Nik je mnogo konzistentniji i uporan je mnogo, Kubica je vozač iz klase koju ja preferiram: beskompromisni trkači i ljudi koji su spremni na veće rizike. Ipak mislim da će Nik prije do podijuma ove sezone. Za Williams se toplo nadam da će da se vrate na stare staze slave. Za Massu predviđam da će stagnirati u odnosu na prošlu sezonu, a on se i negativno izjasnio oko ukidanja elektronike ove sezone.

Ovaj podatak mi cesto promakne,iako se dobro secam da je i veliki Senna znao da se zaleti i izvrti na stazi.Sta li ce tek biti sa ovim,manje vestim,vozacima,kada sve bude zavisilo od osecaja i vestine. :think:

ih pa ne moze mene niko da zezne ;)
ma naravno da se vidimo...

a da i jos ovo Forza Scuderia Ferrari
:kiss:

Izbledeo ti ovaj ruz.Kazem ja da crvena boja nista ne valja.:lol:

P.S.Jos malo zezanja do pocetka sezone:dva poslednja sampiona iz Finske(Mika i Kimi) su rodjeni u horoskopskom znaku vage.
I Heikki je vaga.Dakle-on je buduci sampion.Na pravom je mestu za tako nesto.:D
Imajuci ovo u vidu i cinjenicu da imamo i Lewisa,nema razloga da se plasimo Ferrarija.8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back