gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Za tim je svejedno,ali je bolje za Alonsa.![]()
I za tim je bolje da vozac bude sampion.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tim je svejedno,ali je bolje za Alonsa.![]()
Ovaj tvoj prijedlog nije loš.![]()
Ma zezas.
Ferari pobedi drugu trku u sezoni i sad je to kraj dominacije Red Bul-a???
Red Bul ima Vebera i to im je hendikep svih vremena. Koliko napravi jos vise upropasti. Da nije toga, Red Bul bi bio prvi.
Jesam prevideo novi sistem bodovanja u komentaru medjutim to ne pravi drastcnu razliku.
4 vozaca boljih od Glavonje treba da ukenyaju motku da bi Glavonja bio prvi.
Mislis da je to moguce?
Da, da, sada je sve u redu i svi to rade, sve je to normalno. Ajde malo premotajte film dve trke unazad kako ste kukali i kleli i kako ste mrzeli pojedince...
Ne da ga je pretjerao nego time i pokazao svoju (ne)kulturu. Mislim da bi neko na ovo trebao reagovati.
Ja to lichno nisam radio. A i ako je neko to radio nije sigurno bilo tim intenzitetom mrzhnje koji ti i pojedini pokazujete. Molim citiraj te izjave ako greshim.
meni lichno je komplet tim ferrarija ove godine blago recheno tuga...
btw. kad vec napljuvavash nekog probaj da nadjesh neki novi i inventivan izraz a ne da kopirash moje epitete upucene istom (plachipichka).
Izgleda da vam to kopiranje jedino dobro ide, shto vashim ljubimcima shto lichno u real life-u.... tugica![]()
Ista si kao ona placipicka (eto mi sve krademo od vas, pa i izraze). Tuzi me.
Eto, nisam znao da si ti izmislio rec placipicka. Inventivan si, nema sta. Da ti prodrmamo jos malo kavez?
Ista si kao ona placipicka (eto mi sve krademo od vas, pa i izraze). Tuzi me.
Eto, nisam znao da si ti izmislio rec placipicka. Inventivan si, nema sta. Da ti prodrmamo jos malo kavez?
Prodrmaš kavez. Pih, jado... Samo gledam koliko nisko možeš da se spustiš.
Takvu mržnju prema nekome odavno nisam video.
Smatram da to vuče korene iz nesrećnog detinjstva i da ti je neophodna stručna pomoć po tom pitanju.![]()
bilo kako bilo drago mi je da je ferrari uzeo duplu pobedu, a sto se tice timske odluke da massa pusti alonsa nije mi bas najbolje pala ali je cinjenica da alonso bolje stoji sa bodovima. verujem da bi bilo malo drugacije da alonso nije kukao maltene tokom cele trke kako je smesno da je massa ispred njega kad je on brzi. pa ako je bio brzi sto ga nije prestigao bez timske odluke. nama pravim ferrarijevcima ostaje samo da cupamo kosu od muke zato sto su nam doveli u ferrari jednu od dve najvece budale u formuli 1.
he,he a ko je druga???![]()
pa zar je to potrebno naglašavati?! hamilton glavom i bradom!!!
Na cemu zasnivas to misljenje
@ Nando
Jel imas mozda tabelu iskoriscenih motora?
navodno u Ferrariju postoji sistem"prema kome se određuje da li će jedan vozač propustiti drugog. Onaj ko je iza, ako je uvjeren da je brži od kolege ispred sebe, treba otvoriti razmak od 3-4 sekunde i zatim, ako je doista brži, ponovo za par krugova smanjiti taj zaostatak. Sada, ako se sjetimo kronološki poruka koje smo dobili za Massu tokom utrke, vidjet ćemo da ova teorija možda i pije vodu.
1) In the first laps, Mass had green light to fight for the race.
2) When Alonso was behind with more than 3 seconds of gap, there was a radio-message for Massa saying: "Now, Felipe, is the moment. You have to deliver it to the maximum, concentrate, the gap is all now. We can win the race."
3) After this message, and despite Felipe is doing some fastest laps, Fernando is recovering time easily.
4) When Fernando is again just in the back of Massa, Massa is radioed again with a very different message: "Felipe, Fernando is faster than you. Confirm that you understood the message".
@ Nando
Jel imas mozda tabelu iskoriscenih motora?
Sto se tice Meklarena, da li mislis da bi Luis bio sada vodeci da je kaznjavan kao sto je trebao da bude? Ipak je napravio mnogo gluposti zbog kojih je trebao da ostane bez mnogo bodova. Mislim da gledanje kroz prste je mnogo gora stvar u F1 od strane FIA nego ovo sto je Ferrari izveo.
Pravi ogromnu razliku.
Evo sta kazu ljudi koji znaju ko je prvi vozac iako toga nema nigde.
Malo su se zeznuli kod Webbera, ostalo je OK.
A evo i kolike su Masine sanse.
Lewis Hamilton 3.25
Sebastian Vettel 3.25
Fernando Alonso 3.75
Mark Webber 8.00
Jenson Button 13.00
Felipe Massa 101.00
Da. Mogli su. Baš kao i prije nekoliko nedelja kad su iz Meklarena javljali Batonu da se štedi gorivo.
Није драстична разлика али је ипак велика, јер у оном случају се тај заостатак теоретски може "нулирати" тек након 4 трке а по овом новом након 2 трке, то је за мене велика разлика.
Ја нисам рекао да је крај доминације за Ред Бул, само што је ово чини ми се први пут ове сезоне да су побеђени у "чистој" трци (на чист темпо болида).
И да, не треба да сва 4 возача усеру мотку, довољно је да имамо овакав темпо на преосталим тркама
Е сада, ти кажеш да су Алонсове шансе за титулу у домену теорије, замисли тек онда какве су Масине шансе?![]()
Odgovoriti nekog da ne ulazi u borbu za mesto u okviru svog tima i narediti nekome da prepusti svoje mesto drugome je sasvim dijametralno.
Ferari je "ovakav tempo" imao samo na prvoj trci pa sada. Statisticki... to je sve za ovu sezonu
Do sada, samo su dva tima pokazala konstantni uspeh i borbu za 1, 2 i 3 mesto, Red Bul i Meklaren. Ako smo tek presli pola sezone, realno je ocekivati manje-vise preslikavanje prve polovine i manje preraspodele. Sampiona mozemo ocekivati samo medju prvom cetvoricom. Osim ako se ne desi neko cudo.
Imao je na prethodne 2 slican tempo, ali sticajem okolnosti nije uzeo bodove koje su realno trebali da uzmu.
Team ordera je uvek bilo i bice, jedino sto neki ovde to ne mogu da shvate![]()