FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел избацује неку грешку или се ништа не дешава?

Pa prvo mi izbaci u pop up blokeru kako website želi da instalira bla-bla kada ugasim pop up bloker ponudi mi da instaliran Sun-ov software (iako sam ga instalirao i ranije) kada se to završi na launch otvori mi one legende oko boja i slično, ali glavnog prozora nema. Probaću da ugasim još nešto, sad sam vidio da ima i ads on manage.

Sad javise ovi sa BBC da Ferari ima samse da bude kaznjen novcano, poene, diskvalifikacija sa trke pa cak i sa takmicenja F1 ukoliko medjunarodni sud pravde za sport odluci da su tako izasrali za namestanje rezultata trke

-------------------------------

Sta li pije i jede Fetel kad ovako ide...

Задовољан резултатима трке :)
Није ми јасно шта је Фетел желео да постигне тиме што је онако успорио и "пуштао" Вебера да одмакне пре непосредног уласка СЦ-а у пит.
Ето како се једна убедљива победа (по темпу) претвара у "тек" треће место.
Алонсо одличан, без грешке, Маса солидан.

Каква конфузија у боксу након изласка СЦ-а :hahaha:
Добро је да онај точак није направио озбиљнију штету, и велика штета за Кубицу...

Izvinite,navijaci Sedmostrukog,ali ovo nece biti precutano!
Bravo,Rubinjo!Pokazao si da je druga liga u vise aspekata u ovom momentu: oduvek u moralnom smislu,sto je damas potvrdio,a druga liga i po trenutnim vozackim performansama,a i bolid je druga liga.
Ova poslednja cinjenica ,kao i to da je Rubens imao nove gume,nikako ne umanjuje ludilo i ljigavost onog sa sedam zvezdica na kacigi.Zbogom,sedmnostruki sampione!zao mi je sto sam prizeljkivao tvoju ponovnu kompetitivnost sa danasnjim asovima i objektivno se radovao tvom povratku.Jadan si!

Da rezimiramo(oni vestiji bi mogli ubaciti i danasnji ludacki manevar u riznicu slicnih):

Prvo, sve čestitke pobedniku, potpuno zasluženo.
Kada pričamo o nameštanju trke, zar ono što je radio Fetel nije bilo nameštanje "prostora"? I posle će njegova ekipa da priča o moralu.
Što se tiče Šumahera (i posta mog drugara Race AMatera :) ) - svako to gleda na svoj način, verovatno. Opšte je poznati da prvi bira putanju a onaj iza traži svoj put van nje. Rubens je izabrao da se kocka. Videli smo ovakve stvari i ranije, iste stvari su radili i Kimi i Fisico u Brazilu 2006., smao ste zaboravili izgleda... nađite na YT, pa osvežite pamćenje. Da li je Stari as plakao zbog toga? NE! Zato tišina.

Jos jedan aplauz Barrichellu.
Hvala ti,Rubense,sto si omogucio Michaelu da nas podseti ko je i kakav je.:cool:

Ja sam prizivao kisu ceo vikend,nadajuci se da je to sansa za dobru trku i solidan rezultat McLarena,a ispade da je ono prvo bilo moguce i po suvoj stazi.
Jasno je da navijaci Lewisa i McLarena nisu srecni danas.Lewis je bio odlican u datim okolnostima,a i Button se dovukao do solidnog osmog mesta.kolo srece se okrece.Dosao je red na nase pehove i losije nastupe,zahvaljujuci i zaostatku u razvoju bolida.
Opet su glupa pravila pokazala svu svoju glupost.Kubica ni malo nije kriv za incident sa Sutilom,a dobio je kaznu.Mnogo bi logicnije bilo odrati Renault i bodovno i novcano za onakvu glupost i neopreznost.Ne moze tu vozac biti odgovoran.mora se to realnije sve posloziti,jer ovo nije fer prema coveku koji samo sledi pravila.Zar treba sad vozac da uzme stvar u svoje ruke i procenjuje kada ce izaci?!!Jel to?!Jel to hoce FIA!!!? :dontunderstand:
Rosbergov tocak je skakutao i skakutao...i skakutao...Pitam se da li je iko u Williamsovom boksu bio svestan da im dolazi NLO iz Mercedesa :confused::lol:
Vettel se bas zeznuo.....ali bas.
Koliko god kukali,ovogodisnji sampionat je veoma napet i interesantan.
Umalo da propustim pohvaliti sjajnog Hulkenberga i ,meni veoma dragog-Kobayashija.
E,da,bravo.BRAVO za Petrova!

Prvo, sve čestitke pobedniku, potpuno zasluženo.
Kada pričamo o nameštanju trke, zar ono što je radio Fetel nije bilo nameštanje "prostora"? I posle će njegova ekipa da priča o moralu.
Što se tiče Šumahera (i posta mog drugara Race AMatera :) ) - svako to gleda na svoj način, verovatno. Opšte je poznati da prvi bira putanju a onaj iza traži svoj put van nje. Rubens je izabrao da se kocka. Videli smo ovakve stvari i ranije, iste stvari su radili i Kimi i Fisico u Brazilu 2006., smao ste zaboravili izgleda... nađite na YT, pa osvežite pamćenje. Da li je Stari as plakao zbog toga? NE! Zato tišina.

:prstic: :lol:
Samo se zezam-nastavicu da zmurim pred cinjenicama i "gledam" samo meni zeljene scene.
Tekovina demokratije-sloboda izbora,jel tako,Ultra?:lol: :bye:

Ova trka je mnogima prodrmala kavez. Karambol u pitu,penali,riskantni potezi,kvarovi,promene na tabeli,pa sta vise da mogu da pozelim :rotf:,mozda isto ovako uzbudljivu trku:super:

Jel zna neko ime pesme/izvodjaca iz RACEMASTER-ovog snimka ???

Poslednja izmena:
Jos jedan aplauz Barrichellu.
Hvala ti,Rubense,sto si omogucio Michaelu da nas podseti ko je i kakav je.:cool:

Да. хвала му :)
Барикело нам је омогућио да видимо оно што смо знали и раније, а то је да је Шумахер борбен возач, да неће лако дати позицију али све у границама.
Значи, јесте било ризично, јесте било мало простора али таман.
Сличну ситуацију смо имали и на ВН Канаде и тада је било на самој граници али не преко ње, значи зна докле може :D
Овај маневар Барикела је био одличан, али данас није било шансе да се задржи позиција из простог разлога што је овај имао нове гуме и могућност бољег изласка на правац.

Јел би више волео да му се Шумахер склонио? (нешто попут Петрова данас)

"Жар борбе", а знамо како је Сена знао да претера у том "жару борбе", а то је управо оно што волиш код њега зар не?
Знам да је одговор потврдан :) тако да ти коментар за овај маневар баш није на месту :)

Hungaroring, zesce dosadna staza, nisam nesto preterano i ocekivao od nje, i nije me razocarala. Doduse kad odma puce Haimeov motor, pa odustade Luis, ocekivao sam da neka nevolja zadesi i Fernanda, ali srecom nije :D Odlican start, izvuko je sta je mogo iz F10, Fetelu nije dao sansu, sve pohvale za njega :worth:

Cujemo se za 10-ak dana :bye: :cool:

Барикело нам је омогућио да видимо оно што смо знали и раније, а то је да је Шумахер борбен возач, да неће лако дати позицију али све у границама.

Obrati paznju na granice staze.Eno,ima bas na klipu iznad tvog posta ;)
"Жар борбе", а знамо како је Сена знао да претера у том "жару борбе", а то је управо оно што волиш код њега зар не?
Знам да је одговор потврдан :) тако да ти коментар за овај маневар баш није на месту :)
U tom svetlu se mozda i necemo skroz sloziti,ali obecavam da te necu izgurati sa staze.:lol:
P.S.
Cekaj samo da se "moji" ukljuce.:mrgreen: Bice ti nedovoljni ovi argumenti.:bye:

kako ja nemam srece pa to je strasno....

Od trke sam gledao samo start i dva kruga tako da necu da komentarisem, zamolio bih izvestaj ako moze.:)
{Imao neke goste, pa nisam mogo da gledam]
Jel zna neko ime pesme/izvodjaca iz RACEMASTER-ovog snimka ???

Ja ne cujem nista.:eek:

@Intra live timing radi savrseno,nisam instalirao nista sto vec nisam imao u kompu.Probaj drugi pretrazivac mozda pomogne.

Čestitke Vettelu,svaka čast,mali :klap:
Nama za ove 4 nedelje treba kompletno remontovanje ili odosmo u krasni :thumbdown: ...postaćemo loši kao Ferari,nedaj Bože!!!
Kada je Barikelo zajedno sa Masom otpevao antologijske pesmice koje bi svaka deca trebala da znaju pre nego što saznaju ko je Šumaher je danas imalo i svoju fotografiju pored stihova.
Deda,želim ti da što pre to tvoje s.rdljivo d.pe izvučeš iz časnog imena Mercedesa i obučeš karirani džemper i na nekom poljančetu pikaj golf.

Aha..prevashodno.;)
Čestitke Vettelu,svaka čast,mali :klap:
Nama za ove 4 nedelje treba kompletno remontovanje ili odosmo u krasni :thumbdown: ...postaćemo loši kao Ferari,nedaj Bože!!!
Kada je Barikelo zajedno sa Masom otpevao antologijske pesmice koje bi svaka deca trebala da znaju pre nego što saznaju ko je Šumaher je danas imalo i svoju fotografiju pored stihova.
Deda,želim ti da što pre to tvoje s.rdljivo d.pe izvučeš iz časnog imena Mercedesa i obučeš karirani džemper i na nekom poljančetu pikaj golf.

:confused:
Blag si mi nesto.Da se nije neko drugi ulogovao na tvoj nalog :confused: :lol:

Ono sta je, po meni, razocaranje kompletne trke pa i vise je to da Fetel, sa onoliko krugova iza Glavonje na manje od 1s rastojanja napravio ravno 0 pokusaja preticanja.
Znam da Glavonja nije macji kasalj, znam da je Fetel jos uvek mlad ali da barem ne pokusa nesto, makar samo da kamere predju na njega za minut.

Bojim se da je isti chabar kao i KRajkonen, bljesne da zasija pa pregori ko licna :(
Steta, ima talenta da bude sampion

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back