brera
Aktivan član
- Poruka
- 1.467
Ne slazem se sa vama sto optuzujete Webera.... Trka je bila odlicna, Zao mi je Vetela bas nema srece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E pa i ti svasta pitas jednog ferrarijevca. Naravno da je negativno. Trkanje nije gas do daske pa dokle stigne.

Ne slazem se sa vama sto optuzujete Webera.... Trka je bila odlicna, Zao mi je Vetela bas nema srece...
E pa i ti svasta pitas jednog ferrarijevca. Naravno da je negativno. Trkanje nije gas do daske pa dokle stigne.

I ako si na žalost ferarijevac mogao bi bar da budeš realan a definitivno Hamilton je vozio najbolje i imao najviše izvanrednih preticanja samo je šteta što gume ne izdržavaju njegov stil vožnje pa je morao da ih zameni ,inače bi bio 100% prvi.
Stvarno super trka plus sto mi je Hamilton pruzio najlepsi prizor onim njegovim izvrtanjem i jos jednom dokazao da nije vozac nego kamikaza.

Nadam se da ce biti nekakva istraga stjuarta i da ce ga kazniti.
-*-
Vetel je stvarno zasluzivao bolje, nazalost, mlad i nesikusan pa ga snaslo najgore. Kazu komentatori zato sto je izasao na mokar deo staze pa je izgubio prianjanje guma.
Bice od njega nesto... samo ako ne krene Rajkonenovom putanjom.

неизвесност == киша; по ко зна који пут потврђено
шта рећи а не слагати
Најпре да честитам сребрнима на победи
Поред све муке око не спавања пропустио сам пар уводних кругова, тако да не знам како је Алонсо стартовао, како је Шумахер извукао дебљи крај...
![]()

Nije mu ovo prvi put, veoma je nepazljiv, ko da je on jedini na stazi![]()
Fetelu je kriv Renoov motor![]()

Поред све муке око не спавања пропустио сам пар уводних кругова, тако да не знам како је Алонсо стартовао, како је Шумахер извукао дебљи крај...
Хамилтон доста агресивно, али не могу да се отмем утуску да је и поред добре вожње испао наиван и успео да прегреје гуме кад се докопао Алонса, и онда је по његовом већ уобичајеном правилу се одмах пожалио тиму на прегрејане гуме, наравно није то он рекао да би тим знао него да би дао публици оправдање, ко те пита сам си крив.
Вебер доста добар али шта учини, кукуууу...
Кубица такође одличан, одлично је одолевао нападима Хамилтона
Маса ту и тамо, али је на крају све испало добро.
Алонсо одличан, ишао је до краја у одбрани позиције.
![]()

...
Ma sta imamo korist od toga? Uskraceni smo borbe za cetvrto mesto, Hamitlon par bodova...
Мој савет, све изјаве коментатора узми са одређеном дозом резерве
Ја колико сам видео, а мислим да сам видео добро, онакво понашање болида на кочењу (нагли трзај па знатно смањење кочионе силе) је очигледан показатељ да је отказала кочница. Чак смо у поновљеном снимку чули и такав коментар од стране самог Фетела
Hvala na cestitkama,ali nije to pobeda koju smo cekali.
Ipak,dobro je dosla i ovakva.
Nije samo Schumacher izvukao deblji kraj.
Podjednako lose je prosao i Alonso.
Ne znam ni ja sta se tu tacno desilo i da li je neko kriv.
Bila je guzva i Michael je potkacio Alonsa,odvalio prednje krilo,a Alonso se izvrteo.Obojica su pali na dno,ali je Ferrari malo bolji auto od Mercedesa,a i Alonso je trenutno toliko bolji od Schumachera.Trkacki incident,rekao bih.

наравно уз додатакУправо је то одлика отказивања кочница.Ako pogledas snimak, videces da izgleda kao da mu se tockovi blokiraju na sekund i onda produzi pravo u understeering kao kad nema vise kontakta gume sa podlogom, poput akvaplaning-a.
.
Мој савет, све изјаве коментатора узми са одређеном дозом резерве![]()

Хвала на каквом-таквом опису инцидента (вребам га сад на youtube-у)
Веровао или не сложићу се за овај болдован деонаравно уз додатак
...
тако да кроз пар трка очекујем Шумахера у правој форми.

Ni akvaplaning nije daleko... ali pretpostavicu da je tvoje misljenje tacno.Управо је то одлика отказивања кочница.
Eto,slozicu se i ja sa dodatkom.
Samo jos da Massa nastavi briljirati.
Koliko ga ono puta danas obidjose?![]()

...i dobro je što nije štedeo gume jer su uvideli da ferarijevci neće više ići na zamenu pneumatika...odličan potez,ništa drugo mu nije preostajalo.
...što daje odličan rezultat i sa takvima bi F1 bio neprikosnoven sport u svetu gde bi istisnuli fudbal kao najsporedniju stvar na svetu 

do kraja.