Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Ipak ovi vasi nisu izdrzali![]()
Прошле године сте нам копирали раткапне, па је ред да вам се одужимо

Али опет нам бежите за неких 800 докуменати и ко зна колико копираних делова
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak ovi vasi nisu izdrzali![]()

Da je Ros baja i po što se tiče konstrukcije - jeste. Videćemo da li je prešao ovog puta granicu ili nije.

ne pratim nešto u zadnje vrijeme. jel zna netko kakav je odnos alonzo massa. ko je brži???

Ize mi j.jaDa je Ros baja i po što se tiče konstrukcije - jeste. Videćemo da li je prešao ovog puta granicu ili nije.
...opet će biti utrkivanje sa novim difusorima i na kraju nećemo imati realno najboljeg.ne pratim nešto u zadnje vrijeme. jel zna netko kakav je odnos alonzo massa. ko je brži???

Ize mi j.ja...opet će biti utrkivanje sa novim difusorima i na kraju nećemo imati realno najboljeg.

Pa tu su negde...čas je Masa brži,čas Alonso ali su sveukupno daleko slabiji od ostalih![]()
Pa tu su negde...čas je Masa brži,čas Alonso ali su sveukupno daleko бржи od ostalih![]()

Inace Kampos menja ime u Spanija rejsing, ili tako nesto.I tata Šumi neki dan izjavi da na startu sezone niko nema šansi pored dvojca u Cavalinu!.A on se valjda nešto razume u te stvari...

Ja ipak mislim da stara kajla ipak malo više zna od družine iz Vokinga, obzirom da je 15 godina bio član crvenih....

Ja mislim da u starosti ljudi postanu senilni i baljezgaju svakojake gluposti![]()
to za baljezganje stoji ali tek što prave gluposti (ovo se odnosi na izdajnika crvenih)