RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
Najlepši F1 bolidi bili su u sezoni 2008-e!
Svi smo se divili lepotama te sezone.
Narocito Renaultovom "papagaju".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepši F1 bolidi bili su u sezoni 2008-e!

dovoljno je da jedan krug odvozas u F1
kad se setim samo onoga sto je Djindjic rekao vec ste pobedili cim ste se rodili
Ne radi se tu o bojama šasije, nego o dizajnu i aerodinamici celokupnog bolida!Svi smo se divili lepotama te sezone.
Narocito Renaultovom "papagaju".![]()
. Sad cuvaju dupe svom bivsem sefu
. FIA je sama nametnula pravila igre i sama je oterala BMW i Tojotu. I sada se ovi kao nesto oglasavaju u fazonu "nemojte da nam diratei FIA". Smesno.
. Nisu culi za Majka Koflina 
Ja najvise volim kako je Sumaher obilazio Senu!![]()

Taman posla da neko crvenima dira Ferrari International Assistance. Sad cuvaju dupe svom bivsem sefu
. FIA je sama nametnula pravila igre i sama je oterala BMW i Tojotu. I sada se ovi kao nesto oglasavaju u fazonu "nemojte da nam diratei FIA". Smesno.
I ne mogu da ne prokomentarisem ove retarde sa TV Arenasport. Ne mogu da slusam one komentatore neznalice, a vidim i da dobro lupaju po sajtu. Majk Kuglan![]()
![]()
. Nisu culi za Majka Koflina
Sve moderne sportske komentatore oterati sa TV i vratiti stare dobre pijandure Milojka, Zvonka, Dobrosava...

Sve moderne sportske komentatore oterati sa TV i vratiti stare dobre pijandure Milojka, Zvonka, Dobrosava...

Nažalost njega više nema ali meni je najomiljeniji od tih što konzumiraju krštene vodice bio Vladanko Stojaković.Sve moderne sportske komentatore oterati sa TV i vratiti stare dobre pijandure Milojka, Zvonka, Dobrosava...
Nažalost njega više nema ali meni je najomiljeniji od tih što konzumiraju krštene vodice bio Vladanko Stojaković.
meni ona dvojica sa sto su prenosila sa b-92 i sad sa foxa, ustvari druge i ne pamtim
kako se ovi ono zvase?
Vladanko legenda. Vazda pijan. Kad su on i prolupali Mile Kos komentarisali Rumunija-Argentina na SP '94. To je bilo plakanje.

a koja su im imena ili nadimci, cini mi se da su se tako oslovljavali pri prenosuStojanović i Mijaljević...sada su obojica na RTS-u.
a koja su im imena ili nadimci, cini mi se da su se tako oslovljavali pri prenosu
Ajde genije objasni nam sta je to boja sasije. Ili bolje sta je to sasija...

nešto u stilu:"Vidite crveni bolid koji kao magarac u magli nestaje iz objektiva koji je nakačen na zadnjem delu bolida neprikosnovenih Meklarenovaca"![]()
Bridzston ne moze da im ih proizvede u ovako kratkom roku jer njih prakticno i nema u sampionatuZnači takva zadovoljstva su bila prava retkost![]()
A aerodinamika te ne zanima?![]()
![]()