gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
@fernando
Jeste,dobar film taj Avatar.Mnogo dobar.
P.S.Fernandu dajem sesticu(6),samo sto je on u pitanju,inace bi to bio jos jedan "izlazak na ispit"(zao mi je ,kolega,petica).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@fernando
Jeste,dobar film taj Avatar.Mnogo dobar.
P.S.Fernandu dajem sesticu(6),samo sto je on u pitanju,inace bi to bio jos jedan "izlazak na ispit"(zao mi je ,kolega,petica).

VR-01 je dizajniran od strane Wirth Research centra, uz pomoć kompjuterske tehnologije, umesto korišćenja vazdušnog tunela koji tome i služi i jedini je takve vrste za sada.

Virgin Racing tim pokazao svoj prvi F1 auto nazvan VR-01.
Iako je bilo planirano da svoj prvi automobil pokažu putem web stranica, ovoga jutra, prezentacija je otkazana zbog tehničkih problema.
VR-01 je dizajniran od strane Wirth Research centra, uz pomoć kompjuterske tehnologije, umesto korišćenja vazdušnog tunela koji tome i služi i jedini je takve vrste za sada.
![]()
![]()
E pa to je bas zanimljivo!Da li su simluacije dostigle taj nivo da mogu da zamene vazdusni tunel!?
![]()
Pa projektuju avione tako slicno, verovatno mogu i automobil da sklepaju...
Cim je stavio taj avatar zakucao mu komp![]()
Mislio sam da ga promenim nakon par dana,sad necu.Nije moj.Mislio sam da ga promenim nakon par dana,sad necu.
Kakvi ste to ljudi,meni bilo drago kad ste odvalili kanarince sa 30razlike.

Nije moj.Mislio sam da ga promenim nakon par dana,sad necu.

Nije moj.Mislio sam da ga promenim nakon par dana,sad necu.
To nisu ljudi to su cigani, samoproklamovane dileje, hocu reci delije![]()
пс.
леп овај наш болид у Ф22 изведби

пс.
леп овај наш болид у Ф22 изведби
. E ovo je najjaca izvala. 
.Berni razgovarao sa premijerom. Vlada ce finansirati. E ovo je najjaca izvala.
![]()

.Ko zna sa kim je on pricao tj. koga su mu predstavili kao premijera.Stefan GP nema obezbedjeno startno mesto, ali tim je zapet kao puska.
'Oni u potpunosti preuzimaju Tojotu, sa sve motorhoumovima', kaze Eklstoun. 'Novac dolazi od vlade. Ja sam vodio razgovore sa premijerom.'
Berni razgovarao sa premijerom. Vlada ce finansirati. E ovo je najjaca izvala.
![]()

"Da li FIA pada pod pravni pritisak?
ukoliko bi se naknadno dokazalo da je FIA donosila odluke koje nisu u skladu sa zakonom. Onda bi i kazna od 100 miliona dolara za Meklaren iz 2007. godine vrlo brzo mogla doci na dnevni red. Brijatore je vise nego ubedjen da ce Britanci uskoro dobiti sansu da povrate taj novac.
Lepo bi nam doslo 100 milki.