Ko nema ekipu za navijanje predlazem USF 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko nema ekipu za navijanje predlazem USF 1
švaba je smiješan![]()
švaba je smiješan![]()
Tako mlad, a savršeno sažima odnose u F1.
Živi bili pa videli, na kraju sezone.
@ Muska Sponzorusa
Sto bi cinili uslugu nekom ko nije kadar da pretekne sporijeg od sebe![]()
Ne mozes reci da nije kadar. Kao da ne znas na sta sam mislio...
Jednostavno tehnicki Formula je trenutno takva da je na vecini staza jako tesko preticanje. Video si i sam sigurno kako to izgleda kada 2-3 lika odmaknu ispred jednog i svi ostali se zakucaju iza njega i naprave bukvalno kolonu... I onda oni iza popuse do kreje trke i nema prave borbe koja je mogla da bude da im ovaj ispred nije smetao!
Mislim precice jesu malo cudna ideja, ali treba resiti problem preticanja, zar ne?
Znamo ga svi,nije dosao u sampionsku ekipu da se vozika na zacelju... uostalom,sta god uradio ja cu biti zadovoljan jer je duze od decenije bio moj omiljeni sportista a vise zivaca i glasnih zica potrosio sam samo zbog Nadala
Ne mozes reci da nije kadar. Kao da ne znas na sta sam mislio...
Jednostavno tehnicki Formula je trenutno takva da je na vecini staza jako tesko preticanje. Video si i sam sigurno kako to izgleda kada 2-3 lika odmaknu ispred jednog i svi ostali se zakucaju iza njega i naprave bukvalno kolonu... I onda oni iza popuse do kreje trke i nema prave borbe koja je mogla da bude da im ovaj ispred nije smetao!
Mislim precice jesu malo cudna ideja, ali treba resiti problem preticanja, zar ne?