FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od Doningtona nema nista. Nisu uspeli da zatvore konstrukciju, sledece godine opet Silverston. Meni se vise dopada Silverston.

@Srebrni
Citam danas da ovi nasi hoce da dovedu Batona :confused: . Iskreno se nadam da od toga nema nista. 'ebala ih jedinica na bolidu.
Slazem se doslovno.
Prosla "jedinica" nas je kostala 100 miliona i to u ruke onom zlotvoru nastranom-Mosleyu.Naravno,nije to doslovno krivica do "jedinice",ali nije nam ni pomogla mnogo u celoj prici.
Izem ti jedinicu,narocito ako nismo spremni da je tretiramo kako to ona ocekuje,zbog cinjenice da je jedinica,a tesko mogu poverovati da ce Button moci biti br.1 pored Lewisa.
Jean Todt izabran za predsednika FIA :dash: :sad2: :mafijas: :vudu:

Sad mozemo ocekivati redovno "Let Nando pass for the Championship".

Raspored "zvezda" je sve nepovoljniji.Samo jos da mu Mosley bude savetnik za odnose sa F1 ekipama.:roll:

Poslednja izmena:
Od Doningtona nema nista. Nisu uspeli da zatvore konstrukciju, sledece godine opet Silverston. Meni se vise dopada Silverston.

@Srebrni
Citam danas da ovi nasi hoce da dovedu Batona :confused: . Iskreno se nadam da od toga nema nista. 'ebala ih jedinica na bolidu.

Ako ne moze Kimi, bolje on. Onog Kovalajnena ne mogu da gledam, De la Rosa bi bio bolji od njega.

Jean Todt izabran za predsednika FIA :dash: :sad2: :mafijas: :vudu:

Sad mozemo ocekivati redovno "Let Nando pass for the Championship".

Nek nam je Bog u pomoci.

Ma nik je za medalju :mrgreen:

Ja naravno nikad nista lose ne mogu reci o Zanu Todu,naprotiv,spomenik bih mu dizao... problem je samo sto je F1 u suvise velikim govnima da bih tek tako mogao da predjem preko cinjenice da smo lagano izgubili predsednika koji bi zeleo nesto da menja. Po broju glasova jasno je da Ari nije imao ni promil sanse

Poslednja izmena:
Da se ne lažemo, Ari nije ni dorastao tom zadatku, jer prosto nije nikada radio u takvom okruženju.
Sa druge strane, ne bih voleo (najiskrenije) da Žan Todt navlači na našu stranu, jer onda to više nije to. Mislim, koji je smisao takmičenja kada znaš šta će biti... nadam se da su se ipak posvađali sa njim prilikom njegovog odlaska iz ekipe, pa da će biti sve regularno :)

Meni licno je istovremeno i drago i nije zbog ishoda ovih izbora za predsednika FIA-e,
drago mi je jer sam od pocetka zelio da pobijedi Jean Todot, a nije drago zbog toga sto sledece godine ce Ferrari da ima monstruma od bolida, dobru vozacku postavu i razvijaju bolid vec dugo i kad im se trud pocne isplacivat njihove pobjede ce svi da dovedu u vezu sa predsednikom FIA-e, bice puno komentara da im je Jean malo pogurao stvar...

P.S. Toyota dala ponudu Kimiju za sledecu sezonu, takodje celnici ekipe daju izjave da je Kobayashi ozbiljan kandidat za mjesto redovnog vozaca sledece sezone, zamislite Toyotu sa vozackom postavom Kimi & Kobayashi (msm znam da od toga nema nista al bili bi mocni sa tom vozackom postavom).
Pozzz

P.S. Toyota dala ponudu Kimiju za sledecu sezonu, takodje celnici ekipe daju izjave da je Kobayashi ozbiljan kandidat za mjesto redovnog vozaca sledece sezone, zamislite Toyotu sa vozackom postavom Kimi & Kobayashi (msm znam da od toga nema nista al bili bi mocni sa tom vozackom postavom).
Pozzz

Ko bi njima napravio toliko bolida,koliko bi ih pokidali.:mrgreen:
Salu na stranu,bila bi to zanimljiva kombinacija,a sto se tice moci,mnogo bi zavisilo o konkurentnosti bolida,kao sto je dobro poznato..Solidna postava je i u BMW-u,pa se nisu mnogo radovali ove godine(najvise se usrecio Renault zbog Kubice).

E ovako vozi covek za kojeg Maks Mozli tvrdi da nije svojom zaslugom dosao do WRC titule!!!

Za pare bih voleo da je u ovom monstrumu imao kao suvozace dva imbecila koja vode F1... kao prvo,nikada mu na pamet ne bi palo da za njega tako nesto kaze a kao drugo,nikada u zivotu ne bi zaboravili sta je opasno ogoljeno trkanje.... od kojeg smo umesto 20 udaljeni 1000 godina

E ovako vozi covek za kojeg Maks Mozli tvrdi da nije svojom zaslugom dosao do WRC titule!!!

Za pare bih voleo da je u ovom monstrumu imao kao suvozace dva imbecila koja vode F1... kao prvo,nikada mu na pamet ne bi palo da za njega tako nesto kaze a kao drugo,nikada u zivotu ne bi zaboravili sta je opasno ogoljeno trkanje.... od kojeg smo umesto 20 udaljeni 1000 godina
kao da sebe vidim za volanom:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Znaci ovo nije normalno. U nedelju u 14:00 imam kolokvijum, koji je pod nerazjasnjenim okolnostima pomeren sa 12:30. Ocajan sam. Naravno da necu biti u prilici da gledam trku, i to poslednju ove sezone. Pa zar je moguce da ne postoji drugi termin polaganja... Ajd da je nesto u sredini sezone, ali jos kraj i nova staza...Bez komentara.

Znaci ovo nije normalno. U nedelju u 14:00 imam kolokvijum, koji je pod nerazjasnjenim okolnostima pomeren sa 12:30. Ocajan sam. Naravno da necu biti u prilici da gledam trku, i to poslednju ove sezone. Pa zar je moguce da ne postoji drugi termin polaganja... Ajd da je nesto u sredini sezone, ali jos kraj i nova staza...Bez komentara.

Знам како ти је :( :)

Kod mene se pre dve godine našao pacijent koji se bunio što je ispit nedeljom u 10am (a polagalo se programiranje i moglo je samo nedeljom, jer jedino tada ima dovoljno slobodnih laboratorija), jer on mora na liturgiju u 9am.

I što je najgore od svega profesorka pomeri za par sati :dash:

A ja vec drugu sezonu uzastopno kompletirao sve trke :per:
Ne pitajte me kako sam to uspeo,jer ne znam ni sam(zapravo znam-trpeli su mnogi ljudii poslovi :cool: ).
Dobro,jos ovaj Abu Dabi ostao,ali da ne cepidlacimo.

P.S.
Ovaj sa liturgijom je promasio fakultet.:roll:

Poslednja izmena:
Kad se vec falimo ja sam imao niz od Australije '05 pa sve do Britanije ove godine. Zeznula me struja :(
Zato planiram da nabavim jednog kineza za sledecu sezonu :)

@ Кулиража
Da nisi reko koj si ispit polagao mislio bih da je to jedan drugar iz srednje :)

Ajde ovi što imaju problema sa kolokvijumima,pacijentima i liturgijama ali kada te u sred uzbudljive trke potrefi pr.liv i to ne samo jednom,e to je tek "sr.nje"...pitam ja posle toga ove moje :"šta sam propustio" a oni :"onaj za koga navijaš se nije čuo iz usta komentatora tako da te zabole za ostalo" i to onako nervozno mi kažu...pa vi sad vidite čija je muka najveća.

P.S.
Ovaj sa liturgijom je promasio fakultet.:roll:

Pa očigledno da je promašio. Kad je pomenuo to, svi smo se dobrano ismejali, a onda sam se ja (i verovatno ostali ljubitelji F1) zapanjili, kad profesorka bez ikakvih problema reče da će ispit biti pomeren...

A za proliv još nisam čuo. To je gore od svega ostalog što može da te snađe. Kad imaš nekih obaveza uglavnom 1-2 dana ranije znaš da nećeš gledati trku, al' kad u sred trke moraš da prekineš gledanje....

Eto i pobednika :lol:
:hahaha::ok:
Pa očigledno da je promašio. Kad je pomenuo to, svi smo se dobrano ismejali, a onda sam se ja (i verovatno ostali ljubitelji F1) zapanjili, kad profesorka bez ikakvih problema reče da će ispit biti pomeren...

.

Trebalo bi te gresnike "nagraditi" prinudnim slusanjem turiranja motora celog grida,bez cepova za usi,a kao bonus im omoguciti obavljanje zamene sva cetiti tocka na bolidu po izboru na najtoplijoj stazi,ali bez rukavica.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back