MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Jean Todt izabran za predsednika FIA

Sad mozemo ocekivati redovno "Let Nando pass for the Championship".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se doslovno.Od Doningtona nema nista. Nisu uspeli da zatvore konstrukciju, sledece godine opet Silverston. Meni se vise dopada Silverston.
@Srebrni
Citam danas da ovi nasi hoce da dovedu Batona. Iskreno se nadam da od toga nema nista. 'ebala ih jedinica na bolidu.
Jean Todt izabran za predsednika FIA![]()
![]()
![]()
Od Doningtona nema nista. Nisu uspeli da zatvore konstrukciju, sledece godine opet Silverston. Meni se vise dopada Silverston.
@Srebrni
Citam danas da ovi nasi hoce da dovedu Batona. Iskreno se nadam da od toga nema nista. 'ebala ih jedinica na bolidu.
Jean Todt izabran za predsednika FIA![]()
![]()
![]()
Moram da primetim da su i crveni zanemeli nakon izbora Todta.
To je siguran znak da se desila losa stvar.
P.S. Toyota dala ponudu Kimiju za sledecu sezonu, takodje celnici ekipe daju izjave da je Kobayashi ozbiljan kandidat za mjesto redovnog vozaca sledece sezone, zamislite Toyotu sa vozackom postavom Kimi & Kobayashi (msm znam da od toga nema nista al bili bi mocni sa tom vozackom postavom).
Pozzz
Dodajmo tome i novu titulu Doktora u Moto GP(ko zna koju po redu).Kad smo vec kod relija:
Pobedom na Reliju Velike Britanije vozač Sitroena Sebastijan Loeb osvojio je šestu uzastopnu titulu šampiona (WRC)
![]()
kao da sebe vidim za volanomE ovako vozi covek za kojeg Maks Mozli tvrdi da nije svojom zaslugom dosao do WRC titule!!!
Za pare bih voleo da je u ovom monstrumu imao kao suvozace dva imbecila koja vode F1... kao prvo,nikada mu na pamet ne bi palo da za njega tako nesto kaze a kao drugo,nikada u zivotu ne bi zaboravili sta je opasno ogoljeno trkanje.... od kojeg smo umesto 20 udaljeni 1000 godina
Znaci ovo nije normalno. U nedelju u 14:00 imam kolokvijum, koji je pod nerazjasnjenim okolnostima pomeren sa 12:30. Ocajan sam. Naravno da necu biti u prilici da gledam trku, i to poslednju ove sezone. Pa zar je moguce da ne postoji drugi termin polaganja... Ajd da je nesto u sredini sezone, ali jos kraj i nova staza...Bez komentara.
Znaci ovo nije normalno. U nedelju u 14:00 imam kolokvijum, koji je pod nerazjasnjenim okolnostima pomeren sa 12:30. Ocajan sam. Naravno da necu biti u prilici da gledam trku, i to poslednju ove sezone. Pa zar je moguce da ne postoji drugi termin polaganja... Ajd da je nesto u sredini sezone, ali jos kraj i nova staza...Bez komentara.
P.S.
Ovaj sa liturgijom je promasio fakultet.![]()
Eto i pobednika![]()
Pa očigledno da je promašio. Kad je pomenuo to, svi smo se dobrano ismejali, a onda sam se ja (i verovatno ostali ljubitelji F1) zapanjili, kad profesorka bez ikakvih problema reče da će ispit biti pomeren...
.