Zapravo od predsezone i price o dvostrukim difuzorima je bilo jasno da ce Brawn uzeti titulu, samo je pitanje koji vozac. Oduzila se ta formalnost, pa docekasmo da opet u Brazilu gledamo "dramaticnu" trku.
Onaj lom na pocetku sam burno ispratio. Oci su mi bile uprte u poslednje redove i gledao da Mclareni nepovredjeni izadju iz haosa. Sto se naravno nije desilo, na svu srecu Kova je bio zrtva. Stotinjak metara nize cirkus, po meni je Truli zabiberio najpre Sutilu pa je ovaj Alonsu. I onakva reakcija je zaista nepotrebna, samo kvari reputaciju.
Drama u boxu me je naravno, ko i sve vas, podsetila na Singapur

Dobro, ni tada se nisam smejao, necu ni sada

Cista glupost, i nisam opet mogao da zakljucim da li je Kova prerano krenuo, ili je lolipop men zabrljao. Dobro se zavrsilo.
Ostatak trke ne preterano zanimljiv. Poredak je prilicno bio istumban. Luisova taktika fantasticna. U onom razgovoru sa boxom sam pomislio da mu je trka upropastena. Oni su izgleda ozbiljno racunali na tu varijantu sa SC-om. Zao mi je Kimija. Bio bi to visok plasman da nije doslo do loma. Kobajasi me neodoljivo podseca na Sata. Sta ce tek biti kad se ovaj vrati u F1?

Lako bi moglo sve ovo da postane arkadni sport

I da ne zaboravim onu Luisovu glupost sa kraja, posto znam da ce neki odmah ustati

Nepotrebno, ali znamo da nije postojala namera. Da je razlika izmedju Barikela i Buttona bila manja, verovatno bi vodonosa digao galamu oko ovoga

Zapravo, dici ce je svakako.