FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raikkonen: McLaren is my only option
Thursday 29th October 2009

Kimi Raikkonen may have just given McLaren the upper hands in negotiations after revealing that the Woking team is his "only" option to remain in F1.

Raikkonen is without a race-seat for next year's Championship having agreed to part ways with Ferrari a year earlier than expected.

And although Toyota have made it clear they want the former World Champ, Raikkonen says he's only interested in racing for McLaren.

"Toyota has not even been discussed," Raikkonen told Finland's MTV3. "If I want to drive (F1) cars, then McLaren in the only option. I should know the situation in the next few days."
:klap::klap::klap::bye::bye::bye:

Ako se po jutru dan poznaje, Abu Dabi ce u nedelju biti srebrna tvrdjava. Prvi trening:

6hl507.png

Ma Bebeto je pukao skroz. Ne sumnjam da je i ovako poludeo na listu zarada (ako vec ranije nije znao, ko zna), a zamislite da mu se nije desila Madjarska. Pa ubio nekoga ovih dana. Ovako place negde u zagrljaju slozne porodice i lakse mu je.

A sada puca od muke i nagadjanja koliko li tek Alonso zaradjuje u narednoj sezoni. Tu temu treba da obradi onaj lik sto svaki dan crta strip u Blicu.

Ono sto su i vrapci na grani znali: od sledece sezone nema vise Williams Toyota nego Williams Cosworth.

Da, zvanično su potpisali ugovor sa Cosworth motorsom.
Prema izjavi Williamsa ostaje još da sledeće nedelje objave ko će zauzeti vozačko mesto. Potencijalni kandidati su Rubens Barrichello i Nico Hulkenberg.

Svaka čast McLarenovim momcima, baš su :okok:

Poslednja izmena:
Ако је та информација са платама тачна, онда је то брука.
По ком основу Кими добија толике паре :confused:
Разумео бих да је то зарада за 2008 али за ову сезону, па то је брука.

Kontam da je zato jer je stvarno talenat i potencijal. A ovi se nadaju da će uspeti da ga kultivišu (čitaj: otrezne). :lol:

Ако је та информација са платама тачна, онда је то брука.
По ком основу Кими добија толике паре :confused:
Разумео бих да је то зарада за 2008 али за ову сезону, па то је брука.

:tick:

Mislim da je to sa otpremninom koja je oko 20M + plata 25M.Mozda gresim jer me to ne interesuje previse i nisam se trudio da zapamtim ali ove brojke su cesto pominjane.

Ma Haug simpatise Hajdfelda, ne znam ni ja zbog cega. Da l' su zemljaci, sta li je, ko zna. Mislim da je i vozio kao klinac za Mercedes. Hajdfeld je bre melanholican lik, kad god ga vidim onako kamenog izraza lica, ja se setim jeseni i kise. Ne secam se da se nasmejao u poslednjih 2-3 godine. I onda kazu Kimi leden.
Mislim da najvece sanse za mesto u Meklarenu imaju Kimi i Rozberg.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back