MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Tamo je potop, sad sam gledao 3. trening na RTL, ono je katastrofa! A Grozan je opet pokazao da mu nije mesto u F1. Bice vesele kvalifikacije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта нам би са "мојстором за кишу", канда се боље показао као пољопривредни радник![]()
Jesen je,valja zaorati pre snega.Шта нам би са "мојстором за кишу", канда се боље показао као пољопривредни радник![]()
Čekaj sutra,on je zaorao prvu brazdu a ako bude i sutra vodopad na stazi biće oranja od ostalih za barem 2 hektara![]()
jesu gotove kvalifikacije, nemogu nigdje nać rezultate???
Оста Батон у Q2
Gatao sam i ja, ipak Rubinjo prvi, drugi valjda Weber, žao mi Nike
To je to.Ostalo je ko u gore navedenoj poruci.
Bice sutra veoma zanimljivo videti proboj Vetela sa 16. ,i Batona sa 14.-te pozicije prema napred.Sutil krece iz drugog reda...NAdam se da ce izdrzati prvi krug,a da ne spuca nekog ,ili izleti.
Gatao sam i ja, ipak Rubinjo prvi, drugi valjda Weber, žao mi Nike
Kakav smor.
A ovaj Massa i njegova familija stvarno smaraju sa onom sektaskom gestikulacijom.
To njihovo "jednom na vrhu,jednom na dnu" relativisticko poimanje dogadjaja(ili bar nastojanje da tako izgleda),ostace ,nadam se, vecno neostvareno.Nikad na vrhu,nikad na dnu.Znaci-prosek,taman kako je i zapisano negde od nekog.
P.S.Heikkiju je najbolje da ni ne izlazi iz "kafane".Neka tamo nastavi karijeru kao kelner ili tako nesto.
Kao da jesi.
Ne mogu da ti dam poene.![]()
Ti si bas uhvatio formu,kao Rubens.
jel ovo fisico pun ko brod??? mislili bez zaustavljanja do cilja![]()