Elric
Primećen član
- Poruka
- 857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh,ovo budi nadu u lepše sutra...još se nisu ni venčali ispred popa u crvenoj mantiji a već imaju problema sa starim ljubavimaPromakose mi velike varnice!!!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/79435
Evo i krace verzije na srpskom :
Lepa dobrodoslica buducem klupskom koleZiJedva cekam sledecu sezonu.
![]()
Ako Alonso bude znatno uspesniji od Masse,letece ovaj drugi,poput Kimija i eto vama mira u kuci.
Buran i kratak.Ahhh,ovo budi nadu u lepše sutra...još se nisu ni venčali ispred popa u crvenoj mantiji a već imaju problema sa starim ljubavima
Kakav će to brak biti![]()
Promakose mi velike varnice!!!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/79435
Evo i krace verzije na srpskom :
Lepa dobrodoslica buducem klupskom koleZiJedva cekam sledecu sezonu.
![]()
Alonso reko da ga boli dupe za to
Nego mene zanima, hoce li Masa ko '07 da trazi prvi bolidInace taj covek me mnogo nervira, stalno nesto nesto kuka, place, sve su mu drugi krivi... Kad se probudio iz kome u Budimpesti umesto da se zahvalio Bogu sto je ziv, on mucao kako nije trebao Luis da pobedi, da je to bila njegova trka...
Nervira me Masa. Baš je ispao samoživi mamlaz. Ja pa ja i opet ja.
možeš ga volit il ne volit. u ferariju je dokaza da je bolji od kimija.
sljedeću sezonu ćemo vidit ko je bolji između alonza i njega![]()
E sad mi je mnogo lakse... inace nisam mogao da spavam dok njih dvojica to ne rese
![]()
Ко то пљује Масу, да чујем
Далеко је Маса од врхунског возача али прошле сезоне ништа бољи од њега нису били ни Кими ни Хамилтон, и ту је крај
Знамо какву је улогу одиграо 2007 (тако да не треба давати огромну предност Кимију због титуле), знамо какве су га несреће задесиле 2008, тако да ако се може кудити Маса, још више се могу кудити Кими и Хамилтон.
Легендарна је она његова трка у Силверстону али је још легендарнијa она Хамилтонава Канада, по она Кимијева возикања, или како неки воле да кажу "таксирања".
Ове сезоне је Маса опет много више показао од Кимија (наравно мислим на период до несреће).
Слажем ја да Кими класа за Масу, али би пре рекао да је био класа (можда опет буде), једноставно Маса га је ове и прошле сезоне потпуно возачки надиграо и ту нема приче.
Приметно је да га многи не воле, али занимљиво ми је да се рецимо ВН Бразила 2007 заборавља, док са друге стране се оно Кимијево пропуштање Масе истиче.
Волите или мрзите, али будите објективни.
пс.
Да ли ова рекло би се добра форма Ред Була оставља још мало наде да се може десити неко чудо?
Ко то пљује Масу, да чујем
пс.
Да ли ова рекло би се добра форма Ред Була оставља још мало наде да се може десити неко чудо?