FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uopshte nije lepo radovati se tudjoj nesreci :D
Kao shto rekoh, nek nam je Bog u pomoci u sezonama koje dolaze.
Glavonso i Plachljivko u paketu... blagi uzhas...

Ako Alonso bude znatno uspesniji od Masse,letece ovaj drugi,poput Kimija i eto vama mira u kuci.
Ahhh,ovo budi nadu u lepše sutra...još se nisu ni venčali ispred popa u crvenoj mantiji a već imaju problema sa starim ljubavima :cool:
Kakav će to brak biti :per:
Buran i kratak.:mrgreen:
Massa,cutao ili uklizavao,tesko da ce se usreciti u tom braku.

Promakose mi velike varnice!!!

http://www.autosport.com/news/report.php/id/79435

Evo i krace verzije na srpskom :

Lepa dobrodoslica buducem klupskom koleZi :whistling: Jedva cekam sledecu sezonu.:mrgreen:

Alonso reko da ga boli dupe za to :D
Nego mene zanima, hoce li Masa ko '07 da trazi prvi bolid :) Inace taj covek me mnogo nervira, stalno nesto nesto kuka, place, sve su mu drugi krivi... Kad se probudio iz kome u Budimpesti umesto da se zahvalio Bogu sto je ziv, on mucao kako nije trebao Luis da pobedi, da je to bila njegova trka...

Alonso reko da ga boli dupe za to :D
Nego mene zanima, hoce li Masa ko '07 da trazi prvi bolid :) Inace taj covek me mnogo nervira, stalno nesto nesto kuka, place, sve su mu drugi krivi... Kad se probudio iz kome u Budimpesti umesto da se zahvalio Bogu sto je ziv, on mucao kako nije trebao Luis da pobedi, da je to bila njegova trka...

Kao i Barikelo,pomocni radnici...Sta uradi F1 od Brazilaca,pa niko nema vise srca....

Veber brz kao zec :)

34jaio5.png

Ко то пљује Масу, да чујем ;)
Далеко је Маса од врхунског возача али прошле сезоне ништа бољи од њега нису били ни Кими ни Хамилтон, и ту је крај :)
Знамо какву је улогу одиграо 2007 (тако да не треба давати огромну предност Кимију због титуле), знамо какве су га несреће задесиле 2008, тако да ако се може кудити Маса, још више се могу кудити Кими и Хамилтон.
Легендарна је она његова трка у Силверстону али је још легендарнијa она Хамилтонава Канада, по она Кимијева возикања, или како неки воле да кажу "таксирања".
Ове сезоне је Маса опет много више показао од Кимија (наравно мислим на период до несреће).
Слажем ја да Кими класа за Масу, али би пре рекао да је био класа (можда опет буде), једноставно Маса га је ове и прошле сезоне потпуно возачки надиграо и ту нема приче.
Приметно је да га многи не воле, али занимљиво ми је да се рецимо ВН Бразила 2007 заборавља, док са друге стране се оно Кимијево пропуштање Масе истиче.

Волите или мрзите, али будите објективни.

пс.
Да ли ова рекло би се добра форма Ред Була оставља још мало наде да се може десити неко чудо?

Poslednja izmena:
Далеко је Маса од врхунског возача али прошле сезоне ништа бољи од њега нису били ни Кими ни Хамилтон, и ту је крај :)
Знамо какву је улогу одиграо 2007 (тако да не треба давати огромну предност Кимију због титуле), знамо какве су га несреће задесиле 2008, тако да ако се може кудити Маса, још више се могу кудити Кими и Хамилтон.
Легендарна је она његова трка у Силверстону али је још легендарнијa она Хамилтонава Канада, по она Кимијева возикања, или како неки воле да кажу "таксирања".
Ове сезоне је Маса опет много више показао од Кимија (наравно мислим на период до несреће).
Слажем ја да Кими класа за Масу, али би пре рекао да је био класа (можда опет буде), једноставно Маса га је ове и прошле сезоне потпуно возачки надиграо и ту нема приче.
Приметно је да га многи не воле, али занимљиво ми је да се рецимо ВН Бразила 2007 заборавља, док са друге стране се оно Кимијево пропуштање Масе истиче.

Волите или мрзите, али будите објективни.

пс.
Да ли ова рекло би се добра форма Ред Була оставља још мало наде да се може десити неко чудо?

U pravu si, objektivnost iznad svega: najbolji je McLaren / Hamilton :hej: :hej: :hej:

ps/ ;)

пс.

Bebeto se sam upljuvao svojim samohvalisanjem u nekim momentima.:neutral:
Ne moze se reci da nije jedan od najpozrtvovanijih vozaca u ovom trenutku,ali mu to ne daje za pravo da pomislja kako je i najbolji(duboko verujem da se on smatra takvim).
Da je gimnasticar(,imao bi dobre ocene za trud,ali bi mu za "umetnicki dojam" bile jako niske.

P.S.
Plasim se da nema nade za RBR u dve preostale trke.

Auuu,pa u boksu ima peska na tone.Nadam se da ga nece biti toliko u vreme trke.
Inace,uopste nisam stekao precizan utisak o stazi.Vidim samo da ima puno sporih krivina.
Nisam odmah video da na bolidu pise B.Senna,ali sam po dizajnu kacige pomislio da to mora biti on.
Eh,da bar toliko bude slican velikom ujaku i bice solidan vozac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back