FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav smor.
Da zlo bude vece,samo ovakvo nevreme moze nam sutra obezbediti produzetak neizvesnosti oko raspleta sampionata.
Zao mi je Vettela,jer se po onom bacanju volana moglo shvatiti koliko je bio motivisan,samouveren i odlucan da se ne preda do kraja.Sada je to jako lose za njega.
A ovaj Massa i njegova familija stvarno smaraju sa onom sektaskom gestikulacijom.
To njihovo "jednom na vrhu,jednom na dnu" relativisticko poimanje dogadjaja(ili bar nastojanje da tako izgleda),ostace ,nadam se, vecno neostvareno.Nikad na vrhu,nikad na dnu.Znaci-prosek,taman kako je i zapisano negde od nekog.:whistling:
P.S.Heikkiju je najbolje da ni ne izlazi iz "kafane".Neka tamo nastavi karijeru kao kelner ili tako nesto.

Шта нам би са "мојстором за кишу", канда се боље показао као пољопривредни радник :mrgreen:
Jesen je,valja zaorati pre snega.:lol:
Jedno je kisa,a drugo je ovaj monsun.
Vettel i Lewis su zrtve loseg tajminga.U najvaznijem momentu nisu bili na stazi,kada ona nije bila skroz potopljena.Englez je pokusao po svaku cenu nadoknaditi vreme,a Nemac je odlucio da ne rizikuje toliko.Prvi je jos dobro prosao,mada je drugi vise izgubio.
Vazno je i u kojoj situaciji ocenjujemo voznju po kisi.Nije isti tempo voznje u trci,kada svi kruze,a tek oni bolji malo ubrzaju, i na treningu,narocito kada se juri rezultat po daleko losijim uslovima od konkurencije.
Da ne ispadne da opravdavam Lewisa,potseticu na moj raniji stav da on nije toliko ubedljiv na potopljenoj stazi,kao na tek porosenoj.U najmanju ruku je Vettel bolji "kapetan ladje",a mozda i jos neki.
Čekaj sutra,on je zaorao prvu brazdu a ako bude i sutra vodopad na stazi biće oranja od ostalih za barem 2 hektara :mrgreen:

Ulazem pare na ovu opkladu,koja god da je kvota.:lol:

To je to.Ostalo je ko u gore navedenoj poruci.
Bice sutra veoma zanimljivo videti proboj Vetela sa 16. ,i Batona sa 14.-te pozicije prema napred.Sutil krece iz drugog reda...NAdam se da ce izdrzati prvi krug,a da ne spuca nekog ,ili izleti.

To je to.Ostalo je ko u gore navedenoj poruci.
Bice sutra veoma zanimljivo videti proboj Vetela sa 16. ,i Batona sa 14.-te pozicije prema napred.Sutil krece iz drugog reda...NAdam se da ce izdrzati prvi krug,a da ne spuca nekog ,ili izleti.

Sutil-jos jedan sto zna po kisi,ali je jako nekonzistentan,cak malo nervozan.Uvek nesto podje po zlu.
Posto je i Kimi blizu...je li,ovaj...:per:
Inace,ako staza bude bar za intermedije,mogao bi Kimi dobro odskociti na startu.

Kakav smor.

A ovaj Massa i njegova familija stvarno smaraju sa onom sektaskom gestikulacijom.
To njihovo "jednom na vrhu,jednom na dnu" relativisticko poimanje dogadjaja(ili bar nastojanje da tako izgleda),ostace ,nadam se, vecno neostvareno.Nikad na vrhu,nikad na dnu.Znaci-prosek,taman kako je i zapisano negde od nekog.:whistling:
P.S.Heikkiju je najbolje da ni ne izlazi iz "kafane".Neka tamo nastavi karijeru kao kelner ili tako nesto.

:super::klap:

Ne mogu da ti dam poene.:besan2:

Оста Батон у Q2
Bio sam 100% siguran da ce biti bolji na kvalifikacijama od Batona.
dance3-1.gif
dance3-1.gif
dance3-1.gif

Rubinjo me spasio danas,imao sam i Pol [kvota 8.00] ali za sicu.
bangin-1.gif
crybaby-1.gif

Ma ove kvalifikacije od skoro 3 sata su po meni cista zajebancija i glupost. Trebalo bi uvesti posebno pravilo na ekstremne uslove. Zapravo ne bi, jer Berni onda ne bi zakidao pare od autorskih prava. Zamilislite za koliko je samo bogatiji nakon danasnjeg kruzenja po stazi 3 sata...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back