Elric
Primećen član
- Poruka
- 857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
пс.
Шта нам је са колегом Раце Мастером?
Да није отишао на бир фест, па сад тамо јури немице![]()
i ja se bio zabrinuo za njega pa krenuo da ga trazim i naso ga u kladionici.
Verovatno i on prespavao dobar deo trke cim se ne javlja.
Nisam bas siguran u Massin povratak u Ferrari. McLaren opet pravi gresku sa 2 vozaca koji su skoro isto dobri. Isto kao sa Senom i Prostom. Nije moguce da oba vozaca budu sampioni. Naravno da je timu vazno osvajanje sto vise bodova, ali ..
Masa i Alonso, jedan od najgorih vozachkih parova u istoriji Ferrarija
Nisam bas siguran u Massin povratak u Ferrari. McLaren opet pravi gresku sa 2 vozaca koji su skoro isto dobri. Isto kao sa Senom i Prostom. Nije moguce da oba vozaca budu sampioni. Naravno da je timu vazno osvajanje sto vise bodova, ali ..
Sta ce vam Massa, Alonso i Fizikela dobro saradjuju [2005,2006].Jedna titula je sigurna(vozacka)
Da znash, Fiziko mi je simpatichniji od Mase ali kad malo bolje pogledash sve su to isti nesposobnjakovici + sad josh dolazi i Glavonso.... katastrofa![]()
Cekaj prvo da se Kimi vrati. A Kimi nije kao Alonso, mnogo je hladan i posto vec ima titulu u dzepu moze da vozi opusteno, tj. da ne smeta Hamiltonu. Ma Kimija boli uvo za sve, svakako je bolji od Kovalainena i zato zelim da ga vidim u Meklarenu.
Ce da izadjem na televiziju,sto da ne izadjem?Uf, dobro je.
Mi se vec zabrinuli i organizovali potragu![]()
Ne verujem da ce se ponoviti '07.Nije ni Alonso ovca.Ako iko uci u F1,onda je to on.Ovo je prava stvar za Alonsa, konacno ce dobiti bolid kakav zasluzuje. Pobedjivace, bice konstantno u vrhu, favorit na svim trkama... Malo ce biti cudno njegovim fanovima poput mene, ali nek uzima on vozacke a Meklaren konstruktorskeOni ce imati sjajnu postavu ali strah me da se ne ponovi '07. .
Videcemo da li je greska,jer je tacno da moze biti samo jedan,ali ne verujem da ce biti kao sa Sennom i Prostom.Niti imamo Sennu,niti Prosta.Sklon sam podeliti ovo donje misljenje naseg druga MilosaB.. McLaren opet pravi gresku sa 2 vozaca koji su skoro isto dobri. Isto kao sa Senom i Prostom. Nije moguce da oba vozaca budu sampioni. Naravno da je timu vazno osvajanje sto vise bodova, ali ..
I malo da se nadovezem.Od Kove se nismo mnogo okoristili.Dakle,po toj logici,ako Kimi bude brljao,ne gubimo mnogo,a Lewisu je otvoren put ka tituli ili bar borbi za nju.(uz dobar auto).Ako Kimi pokaze zube,a i Lewis ne posustane,bice srece za McLaren,a mozda i za jednog od njih.Umalo i '07. vozacka titula nije zavrsila u McLarenu.Ako i na budu saradjivali,Kimi i Lewis se nece "saplitati",kao Alonso i Lewis.Ima mesta optimizmu.. Ma Kimija boli uvo za sve, svakako je bolji od Kovalainena i zato zelim da ga vidim u Meklarenu.