FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je samo pitanje vremena kad ce da objave prelazak.
Po meni je dolazak Glavonsa u Ferrari teshka glupost ali to je samo jedan vozach od mnogih koji su vozili i vozice za Ferrari.
Ferrari je Ferrari, pa makar i Glavonso vozio za njega.

Ferrari je, kao i Mclaren napravio dobru stvar dovevsi dvostrukog sampiona u tim, nema tu nikakve sumnje. Svako bi pozeleo da Alonso bude u njegovoj ekipi. Ali po meni, Masa bi trebao da bude suvisan a ne Kimi.

пс.
Шта нам је са колегом Раце Мастером?
Да није отишао на бир фест, па сад тамо јури немице :think:

:pivce::tease::lol:
i ja se bio zabrinuo za njega pa krenuo da ga trazim i naso ga u kladionici.:D
Verovatno i on prespavao dobar deo trke cim se ne javlja.

Delimicno tacno,ali vise nije ni vazno.
A kroz kladionicu sam proleteo i samo okacio tiket.
Jedav sam i to uspeo..ali ni to vise nije bitno.:lol:
Idem da vidim sta sam pogodio,ako ista i jesam.
O trci i Alonsu sutra.

Ovo je prava stvar za Alonsa, konacno ce dobiti bolid kakav zasluzuje. Pobedjivace, bice konstantno u vrhu, favorit na svim trkama... Malo ce biti cudno njegovim fanovima poput mene, ali nek uzima on vozacke a Meklaren konstruktorske :) Oni ce imati sjajnu postavu ali strah me da se ne ponovi '07. Na CNN sam cuo da ce Kubica zameniti Alonsa u Renou, ali njima nesto ne verujem, jer u subotu izvalise neku glupost, ne mogu da se setim tacno, ali valjda da Alonso startuje treci ili tako nesto.

Nisam bas siguran u Massin povratak u Ferrari. McLaren opet pravi gresku sa 2 vozaca koji su skoro isto dobri. Isto kao sa Senom i Prostom. Nije moguce da oba vozaca budu sampioni. Naravno da je timu vazno osvajanje sto vise bodova, ali ..

Alonso je Alonso. I onda sam rekao da je "čarobnjak" sa mass dumperom, a posle je čarolija nestala... Tokom vremena smo videli da je ispao tehnički jedan od najkompletnijih vozača, mada mi se i dalje ne sviđa to što je konfliktna osoba - stalno neke spletke, pametovanja i komentari. Ali valjda će njegova vožnja zaseniti njegov karakter...

Nisam bas siguran u Massin povratak u Ferrari. McLaren opet pravi gresku sa 2 vozaca koji su skoro isto dobri. Isto kao sa Senom i Prostom. Nije moguce da oba vozaca budu sampioni. Naravno da je timu vazno osvajanje sto vise bodova, ali ..

Cekaj prvo da se Kimi vrati. A Kimi nije kao Alonso, mnogo je hladan i posto vec ima titulu u dzepu moze da vozi opusteno, tj. da ne smeta Hamiltonu. Ma Kimija boli uvo za sve, svakako je bolji od Kovalainena i zato zelim da ga vidim u Meklarenu.

Cekaj prvo da se Kimi vrati. A Kimi nije kao Alonso, mnogo je hladan i posto vec ima titulu u dzepu moze da vozi opusteno, tj. da ne smeta Hamiltonu. Ma Kimija boli uvo za sve, svakako je bolji od Kovalainena i zato zelim da ga vidim u Meklarenu.

Ne bih reko da ce Kimi samo voziti opusteno i biti vodonosa Hamiltonu. Iako deluje tako hladno, ne verujem da ne bih hteo uzeti titulu i sa Meklarenom. Bice tu za*ebano.

Uf, dobro je.
Mi se vec zabrinuli i organizovali potragu :D
Ce da izadjem na televiziju,sto da ne izadjem?:lol: Mislim,ona emisija "Potraga". ;)
Ovo je prava stvar za Alonsa, konacno ce dobiti bolid kakav zasluzuje. Pobedjivace, bice konstantno u vrhu, favorit na svim trkama... Malo ce biti cudno njegovim fanovima poput mene, ali nek uzima on vozacke a Meklaren konstruktorske :) Oni ce imati sjajnu postavu ali strah me da se ne ponovi '07. .
Ne verujem da ce se ponoviti '07.Nije ni Alonso ovca.Ako iko uci u F1,onda je to on.
Za titule necu da ti sporim,ali se nadam da ce McLaren uspeti da ih objedini bar jos 2-3 puta u narednih 6 godina.:D Sa ostatkom se potpuno slazem.
. McLaren opet pravi gresku sa 2 vozaca koji su skoro isto dobri. Isto kao sa Senom i Prostom. Nije moguce da oba vozaca budu sampioni. Naravno da je timu vazno osvajanje sto vise bodova, ali ..
Videcemo da li je greska,jer je tacno da moze biti samo jedan,ali ne verujem da ce biti kao sa Sennom i Prostom.Niti imamo Sennu,niti Prosta.Sklon sam podeliti ovo donje misljenje naseg druga MilosaB.
. Ma Kimija boli uvo za sve, svakako je bolji od Kovalainena i zato zelim da ga vidim u Meklarenu.
I malo da se nadovezem.Od Kove se nismo mnogo okoristili.Dakle,po toj logici,ako Kimi bude brljao,ne gubimo mnogo,a Lewisu je otvoren put ka tituli ili bar borbi za nju.(uz dobar auto).Ako Kimi pokaze zube,a i Lewis ne posustane,bice srece za McLaren,a mozda i za jednog od njih.Umalo i '07. vozacka titula nije zavrsila u McLarenu.Ako i na budu saradjivali,Kimi i Lewis se nece "saplitati",kao Alonso i Lewis.Ima mesta optimizmu.:D

Ne rekoh ni reci o trci,ali vise nije ni bitno.
Bitan je ishod.:D

Nisam pratio konferenciju posle trke,a u toku trke nisam skontao jel KERS Lewisu radio dobro do kraja ili ne :confused:

Sto se tice Alonsa i Ferrarija,mislim da duzina ugovora mnogo govori o svemu tome.
Cekali ga kao ozeb'o sunce,pa sad zgrabili trajno.A i on isto.Najzad se udomio i uhlebio.
Mislim da se Ferrari dobro zeznuo sa Kimijem.Taj se nikad ne bi dovoljno uklopio.uzeo je titulu,ali su oni hteli mnogo vise.Zeznuo se i McLaren sa Alonsom(ne toliko sto ga je doveo,vec sto ga je jako malo iskoristio,ako nije bio i na steti,jer onih 100 milioncica ceha im je i on delimicno priustio).
Kombinacija Kimi/Lewis bi bila bezbolnija,a Alonso/Massa efikasnija.
Jedino sto Kimi mozda ne bi bio sampion,a ni Massa ne bi izrastao u vozaca koji moze uzeti titulu.Lewis...ko to zna,a Alonso bi mozda duvao Michaelu za vrat u nekim rekordima vec sada.
Eh,da je samo Pera odmah otisao u policiju...:lol:

P.S.Joj,kad ce sledeca sezona?!!!

Kimijeva odluka, kakva god da bude, bice iznenadjenje. Iskreno i od sveg srca zelim da se vrati u Meklaren. Ali nesto mi ne da mira, neki unutrasnji glas iz dubine mi govori da ce se ipak povuci. Voleo bih da me demantuje. Ne znam... Ne bih rekao da se zasitio, nego je jednostavno taj tip coveka. Njegovo ponasanje je isto sad i pre par godina dok je vozio za Meklaren, mada ne mora to nista da znaci. Sudeci po izjavama koje daje, nije nista sigurno. Uvek je tako kod njega, prema tome treba sacekati koji koju nedelju. Mozda vec nakon Suzuke saznamo neku novost. Zapravo gotovo sam siguran da hocemo, i uveren sam da svi iscekuju potvrdu da Kubica ide u Renault umesto Alonsa.

Suzuka, prvi trening

8vr7zr.png

Toyota interested in Raikkonen as well as Kubica
Friday 2nd October 2009

Toyota boss John Howett has confirmed that the team have approached both Kimi Raikkonen and Robert Kubica to drive for the team next season but could yet retain Timo Glock....

link

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back