FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poredak vozača VN Italije:

1. Rubens Barikelo (Brazil) Bron GP 1:16:21.706
2. Dženson Baton (Velika Britanija) Bron GP + 2.866
3. Kimi Raikonen (Finska) Ferari + 30.664
4. Adrian Zutil (Nemačka) Fors Indija + 31.131
5. Fernando Alonso (Španija) Reno + 59.182
6. Heiki Kovalainen (Finska) Meklaren Mercedes + 1:00.693
7. Nik Hajdfeld (Nemačka) BMW Zauber + 1:02.412
8. Sebastijan Fetel (Nemačka) Red Bul + 1:05.407
9. Đankarlo Fizikela (Italija) Ferari + 1:06.856
10. Kazuki Nakađima (Japan) Vilijams + 2:42.163
11. Timo Glok (Nemačka) Tojota + 2:43.925
12. Luis Hamilton (Velika Britanija) Meklaren Mercedes + jedan krug
13. Sebastijan Buemi (Švajcarska) Toro Roso + jedan krug
14. Jarno Truli (Italija) Tojota + jedan krug
15. Roman Grožan (Francuska) Reno + jedan krug
16. Niko Rozberg (Nemačka) Vilijams + dva kruga

odustali:

Vitantonio Liuci (Italija) Fors Indija
Haime Algersuari (Španija) Toro Roso
Robert Kubica (Poljska) BMW Zauber
Mark Veber (Australija) Red Bul

Generalni plasman vozača:

1. Dženson Baton 80
2. Rubens Barikelo 66
3. Sebastijan Fetel 54
4. Mark Veber 51,5
5. Kimi Raikonen 40
6. Niko Rozberg 30,5
IZVOR

Moj Kimi imao sreće, da se hamilton nije s**bo ne bi došao na podijum...

Jedan ce krug ranije npr.{red bull),ne moraju sve da potrose.:D
Nadam se da Weber nece morati ni jednom:mrgreen:
dance3-1.gif
dance3-1.gif
dance3-1.gif

Sreća naša pa se nije odlučivalo o prvaku inače bih već mirisao cveće ispod zemlje :huh:
:

:hahaha:

Nadam se da Weber nece morati ni jednom:mrgreen:
Hehehe :lol: Kad se skršio, odmah sam se tebe setila.
Mučeni Mark, nisi mu dao ni ceo krug da odvozi. :lol:

Dobra trka. Ne pišu mi se hvalospevi BGP-u (iako ih zaslužuju), pa taj deo preskačem.

Hamilton kao Hakkinen u Imoli neke godine (ne sećam se tačno koje).
Kao osoba mi je krajnje antipatičan (Hamilton), ali imam određene simpatije prema njegovim vožnjama. Možda zvuči uvrnuto, ali meni se dopalo što je on danas gazio do daske. Ovog puta se nije isplatilo, neki drugi put hoće. Meni je draže da vidim vozača koji rizikuje u poslednjem krugu zbog 2 boda, nego nekog koji taksira okolo i zadovoljava se mrvicama.

Kimi srećno do podijuma. Svejedno, imam utisak da njegove vožnje u poslednjih nekoliko trka prevazilaze mogućnosti Ferrarijevog bolida, tako da zaslužuje da ga ponekad sreća pogleda.

Pomenula bih još i Heidfelda. Nismo ga previše gledali, ali mislim da je odradio sjajan posao osvojivši bodove. Je li on još u svom rekordnom nizu završenih trka? Trebalo bi izmisliti neki trofej za tu oblast i uručiti mu ga. Apsolutni šampion (bar u nečemu).

Hamiltonu svaka cast, 10-tka za trud, "srce na stazu". Stvarno. Zaboravio sam vec trke gde se rizikuje do kraja. Moralni pobednik u svakom slucaju.
Brawnovi - nista specijalno, cista snaga Mercedesa, sto se i vidi sa Sutilom. Videcemo gde ce biti u narednik trkama. Red Bull - katastrofa. Poslednja sansa su im staze potpuno drugacije od poslednje dve. Ferrari - Kimi rutinski do kraja, Fisico - puno price, malo rezultata, kao i obicno. Sad jos da vidimo da li Alonso stize u nase redove...

Hamiltonu svaka cast, 10-tka za trud, "srce na stazu". Stvarno. Zaboravio sam vec trke gde se rizikuje do kraja. Moralni pobednik u svakom slucaju.
Brawnovi - nista specijalno, cista snaga Mercedesa, sto se i vidi sa Sutilom. Videcemo gde ce biti u narednik trkama. Red Bull - katastrofa. Poslednja sansa su im staze potpuno drugacije od poslednje dve. Ferrari - Kimi rutinski do kraja, Fisico - puno price, malo rezultata, kao i obicno. Sad jos da vidimo da li Alonso stize u nase redove...

ajde se srami 5 minuta.

Da je trka trajala krug manje...

Cestitke Zutilu. Htedoh da ga stavim u kladionici na 4. mesto, ali mi se nije dalo. Jos me Hamilton upropasti u poslednjem krugu.
Forsima svaka cast, a naravno i BGP. Mercedes je vise nego dominantan, to mi se dopada.

Стигао сам да одгледам задња два круга...
И најјачи утисак је да се Хамилтон слупао шампионски.
Из неких постова се да закључити да је већину трке одвезао у одличном ритму али шта му то вреди кад прави овакве глупости а уједно му није први пут.
Сав тај труд је помножио са нулом.
Једина разлика ове грешке и неких других је што не одлучују титилу.
Али добро, оно што вас не убије учини вас јачим, а њему је то преко потребно...

Hamilton vrlo dobro zna da i sa bodovima nema sanse za odbranu titule.
Samo u tom kontekstu mogu da razumem njegovo sumanuto forsiranje.
U suprotnom, nema on feeling koji razdvaja pametnog vozaca od kockara.

Bodove koje je juce propustio, nije lako nadomestiti u sledecim trkama, sto s tice konstruktora.

Из неких постова се да закључити да је већину трке одвезао у одличном ритму али шта му то вреди кад прави овакве глупости а уједно му није први пут.
Једина разлика ове грешке и неких других је што не одлучују титилу.
Али добро, оно што вас не убије учини вас јачим, а њему је то преко потребно...

ajde i slijedeću utrku upali zadnja dva kruga TV, nebili hamić opet kakvu glupost napravio:pivce:
nebi se složio da je vozio u odlično. dobro je al odlično teško. trenutno na stazi ima najbolji bolid, isti motor kao u brawnu, smo pojačan KERS-om

Da je trka trajala krug manje...

Cestitke Zutilu. Htedoh da ga stavim u kladionici na 4. mesto, ali mi se nije dalo. Jos me Hamilton upropasti u poslednjem krugu.
Forsima svaka cast, a naravno i BGP. Mercedes je vise nego dominantan, to mi se dopada.

da je baki kita bila bi deda:mrgreen:
nije mi jasno njegovo sumanuto jurcanje, a dobiva informacije da po krugu skida od od 0.001 do 0,300.

.

Bar je izgubio manje bodova od pojedinih nasih drugara ovde.:mrgreen:
P.S. Proslu trku si gledao od pocetka i Hamilton se slupao posle nekoliko krivina.Sada si si isto ukljucio nekoliko krivina pred njegovo izletanje...navuci ces na sebe gnev nekih od nas.:lol:;) To moze biti lose :vudu: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back