FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa zakasnjenjem. Kimiju sve cestitke na pobedi, i da je Fizikela pobedio bilo bi sasvim zasluzeno. Grozan je kretencina kao nekada Takuma Sato. Ne znam sta je mislio u prvoj krivini da je? Duh? I tri krivine kasnije kada je izbacio Batona, Hamiltona i onog nesrecnog Spanca? Ja bi mu dve trke hladjenja da se opameti. Mislim, ne bi Baton i Hamilton bog zna sta uradili, ali decko je zasluzio hladjenje da se opameti.
Dogadjaj vikenda po meni je ipak prvi kvar na Mercedesovim motorima. I u takvom stanju mecka je presla cilj - naravno uz dooooosta srece, ali bodovi su tu.

Е сад једна занимљива вест:

Рено је под истрагом због сумње да је наместио прошлогодишњу ВН Сингапура.
Пике је је спреман да изнесе доказе, како му је наређено да исценира излетање (лупање) и на тај начин помогне Алонсу.

Ovaj netalentovani decko me uopste ne zanima.:mrgreen:
Covek veze nema sa voznjom,a nije jedini koji je otpusten iz tima.
I veci su otpustani:Montoya,J.Villeneuve...da sad ne trazim dalje...i niko nije "lajao" posle.
Ne opravdavam eventualnu muljazu spletkarosa Briatorea,ali bi mi vise bilo muka od otvaranja afere,nego od cinjenice da je nesto muljano.
Ovako trenutno mislim.:cool:

Koristili su ga Baton i Badoer.Prvi je ispao u prvom krugu a za drugog ne znam da li je pretekao nekog.Posteno,i ne zanima me.
Vi kao da nikad niste vozili auto-ovo je "lakat" krivina i ta duza putanja se itekako isplati jer znatno manje gubis na brzini.
Sta je bilo-bilo je,ako ste u vecini ne znaci da ste u pravu.:lol:

Po tebi ostaje jos da im u pravila uvedu tacno odredjene putanje.
Zna se sta se smije sta ne smije,da nije tako ostao bi onaj zid,i ne bi se pravilo prosirenje koje sluzi bas za ovakve situacije
Muka mi vec od i od zida i od prosirenja,ajmo dalje.

Po tebi ostaje jos da im u pravila uvedu tacno odredjene putanje.
Zna se sta se smije sta ne smije,da nije tako ostao bi onaj zid,i ne bi se pravilo prosirenje koje sluzi bas za ovakve situacije
Muka mi vec od i od zida i od prosirenja,ajmo dalje.

Protiv pravila i kazni nemam nista protiv ukoliko vaze za sve.

Član 33.3 sportskog pravilnika Formule 1 kaže:

a) During practice and the race, drivers may use only the track and must at all times observe the provisions of the Code relating to driving behaviour on circuits.

Should a car leave the track for any reason, and without prejudice to 2(d) below, the driver may rejoin. However, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any advantage.

Protiv pravila i kazni nemam nista protiv ukoliko vaze za sve.

Član 33.3 sportskog pravilnika Formule 1 kaže:

a) During practice and the race, drivers may use only the track and must at all times observe the provisions of the Code relating to driving behaviour on circuits.

Should a car leave the track for any reason, and without prejudice to 2(d) below, the driver may rejoin. However, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any advantage.

Ključna reč ;)

Još uvek pričamo o tome???
Šta ćemo onda sa Sutilovim prestizanjem Badoera? Preko travice i asfaltne zone i- hop- prestiže čoveka. Ili to nije bitno zato što nije bila borba za bodove? ;)

Čitam izjave vozača i slatko me je nasmejala Grosjeanova. U njegovoj verziji je njega Button izbacio iz trke. Dobar vic. :hahaha:

Usput, u izjavama se ni Trulli ni Heidfeld ne žale na Kimijev potez iz prvog kruga. Ni ne spominju ga. Heidfeld je svestan da je promašio kočenje u La Source-u, Trulli kaže da je polomio prednje krilo pri kontaktu sa BMW-om i posle toga morao u boks. To je, u kratkim crtama, sve što su rekli o prvom krugu. Da su se zaista osećali oštećenim zbog Kimijevog širenja putanje, ne bi propustili da to pomenu. Ovako smo, izgleda, mi na ovom forumu jedini koji žvaću tu temu već dva dana.

Kad sam već kod izjava- biser dana ipak pripada Badoeru: "Bilo bi apsurdno da ne vozim u Monzi!" (?!?!?!) :eek:
Meni ga sve vreme bilo žao, bila sam uverena da se kaje danonoćno što se prihvatio zadatka kome nije dorastao i što se izblamirao najstrašnije, a onda on izjavi ovakvo nešto. Neverovatan lik.

Još uvek pričamo o tome???
Šta ćemo onda sa Sutilovim prestizanjem Badoera? Preko travice i asfaltne zone i- hop- prestiže čoveka. Ili to nije bitno zato što nije bila borba za bodove? ;)
.

giljotiini.gif

Koristili su ga Baton i Badoer.Prvi je ispao u prvom krugu a za drugog ne znam da li je pretekao nekog.Posteno,i ne zanima me.
Vi kao da nikad niste vozili auto-ovo je "lakat" krivina i ta duza putanja se itekako isplati jer znatno manje gubis na brzini.
Sta je bilo-bilo je,ako ste u vecini ne znaci da ste u pravu.:lol:

al trebalo je imat muda sa 250-300 se vratit na stazu;) na kojoj su drugi bolidi u punoj brzini

Сад читам вести.
Издвојио бих две.

1. Еклестон се боји да би Рено могао напустити Ф1 ако се докажу Пикеове тврдње......
2. Маса се не враћа ове сезоне на стазу. Треба да изврши пластичну операцију и тек онда да крене са лаганим тренинзима.

Сад читам вести.
Издвојио бих две.

1. Еклестон се боји да би Рено могао напустити Ф1 ако се докажу Пикеове тврдње......
2. Маса се не враћа ове сезоне на стазу. Треба да изврши пластичну операцију и тек онда да крене са лаганим тренинзима.

o ne massa:besna:

Šumaher se vraća sledeće godine!

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher mogao bi da se vrati u Formulu 1 sledeće godine ukoliko FIA dozvoli timovima da se takmiče sa tri automobila.

- Ako sve bude kako treba, nema razloga zašto ne bi videli Mihaela Šumahera u jednom od naših automobila - rekao je šef tima Stefano Domenikali i dodao: - Tačno je da pokušavamo da proguramo inicijativu za tri umesto dva automobila. Smatramo da je to dobra stvar za Formulu 1 i da je bolje omogućiti najvećim timovima da imaju tri automobila, jer je to ono što ljudi žele.
IZVOR

Šteta što se nije odmah vratio, značio bi mnogo, a i više bi ljudi doveo.

Bilo bi lepo da je Sumaher zamenio Masu kao sto je najavljeno i da ostatak sezone izveze cisto za publiku, pa kako god da se pokaze ne bi se obrukao (bar nne kao Badoer). Jos ako bi u koju trku zavrsio ispred Raikonena...
A tek ostali vozaci sto bi imali motiv da se jure sa njim...

A da sa 40 i kusur godina vozi od pocetka sezone i da se bori za titulu, prilicno je glupavo i to su samo nagadjanja. Niti ce biti treceg bolida niti ce se Sumaher ponovo takmiciti u F1.

Najpre ne verujem da je to tacno. A ako kojim slucajem jeste, onda Pike nema dva i po grama mozga, i eto zasto. Jedno je da se propusti neko, ali da se pravi incident, da bi kolega mozda profitirao. Priznajem da sam odma po tom incidentu video Alonsa na podijumu, ali i juce sam :)

Na nekim od ranijih postova u ovoj sobi, neko je prosle godine izneo takvu teoriju o namernom udaranju u zid. Tada mi je bilo smesno, medjutim sada ceo dogadjaj ima drugaciju konotaciju.
Team order je uvek postojao od ociglednog ( Austrija, Barichello-Schumacher) do pritajenog ( Barichello-Button, crevo za dolivanje goriva se zaglavilo?).
Pitanje je realizacije naredbe. Al to nije bitno. Bitno je da po ugovoru neke stvari moraju da se odrade. Mnogo je velika lova u igri, da bi vozac tek tako mogao da nesto odbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back