FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam... Fisi mi se, u periodu kada je vozio loše bolide činio jako dobrim vozačem, baš sam ga gotivila u Jordan i Sauber danima, ali je u Renaultu bio pravo razočaranje. Videćemo. U svakom slučaju, bolji je od Badoera, tu nema diskusije.

target_fun-1.jpg

Na sav ovaj cirkus koji godinama prati F1 još bi mogli i mi kao fanovi ovog sporta da tražimo da sednemo iza volana nekog F1 tima.
Dajte Rosiju čisto onako da proba neku trku (znam da je malo testirao ferari) i neka sve ovo ima nekog smisla - čist ciganski vašar :thumbdown:

Jel prati neko Superleague Formulu :) Cuo sam jos prosle godine za ovo, ali do jutros nisam video nijednu trku, a jutros cak jednu i po :D Kraj druge trke sam video i onda trecu, koja se ne vozi za bodove nego za 100000 evra. Pobedio je Burde, a u generalnom plasmanu vodi Liverpul :D Pit im je najjaci, nekima se gase kola, nekima traje preko 20 sekundi...

Jel prati neko Superleague Formulu :) Cuo sam jos prosle godine za ovo, ali do jutros nisam video nijednu trku, a jutros cak jednu i po :D Kraj druge trke sam video i onda trecu, koja se ne vozi za bodove nego za 100000 evra. Pobedio je Burde, a u generalnom plasmanu vodi Liverpul :D Pit im je najjaci, nekima se gase kola, nekima traje preko 20 sekundi...

Ja sam nešto malo pratio u nedelju i video sam da je pobedila ekipa Olimpijakosa ispred Liverpula i Korintijansa...u generalnom vodi Liverpul :D

Читам вести па наиђох на занамљиву:

Наиме, Бриаторе не пориче да је трка била намештена али тврди како је Пике предложио да се закуца у зид :hahaha:
С' друге стране Пике тврди како је то све договорено на састанку пре трке и да је тада за место удеса одабрана кривина 17 јер у њеној близини није било крана за извлачење болида, такође одређено је и у ком кругу треба то да уради.
Пике каже да је то прихватио јер му позицију у тиму није била завидна, па се на тај начин надао да ће бити награђен од стране тима.
Ако сам добро запамтио неке италијанске новине пишу да постоји телеметрија на којој се јасно види да Пике није пуштао гас када је почео да губи болид, што јасно сугерише на намерну грешку.

Не знам колико је све ово тачно али, све сам убеђенији да је ово било намештено.

Obojica ( Piquet i Briatore) ga stite.
Ovi u Ferariju su malo dete u namestanju od Brijatorea.Kada oni daju team order, ceo svet se zgrozi.
Ovi drugi po principu APP ( ako prodje, proslo je).

Nisam htela ranije da komentarišem "Crashgate", kako su ga strani mediji nazvali, jer mi je sve zvučalo kao priča za žutu štampu, ali vidim da je to udarna vest na svim sajtovima koji izveštavaju o auto-moto sportovima. I dalje ne želim da verujem da se tako nešto desilo, a ako se dokaže da jeste, mislim da ću izgubiti i ovo malo interesovanja što mi je ostalo za napaćenu f1. U slučaju da su zaista učestvovali u nameštanju trke, Flavia, Nelsona juniora i ostale saučesnike treba kamenovati na trgu Concorde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back