gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Na nekim od ranijih postova u ovoj sobi, neko je prosle godine izneo takvu teoriju o namernom udaranju u zid. Tada mi je bilo smesno, medjutim sada ceo dogadjaj ima drugaciju konotaciju.
Team order je uvek postojao od ociglednog ( Austrija, Barichello-Schumacher) do pritajenog ( Barichello-Button, crevo za dolivanje goriva se zaglavilo?).
Pitanje je realizacije naredbe. Al to nije bitno. Bitno je da po ugovoru neke stvari moraju da se odrade. Mnogo je velika lova u igri, da bi vozac tek tako mogao da nesto odbije.
Nije se Alonso borio za titulu, ne razumem sto bi im to trebalo. Jeste da je imao dobar tempo do Q2, tad je nesto zeznulo stvar, ali na kraju mu se sve lepo poklopilo. Znam da je F1 timski sport, ali Reno je tad bio ocajan, isto ko sto je sad. A ako se kojim slucajem desilo to sto Pike kaze, onda njegova krivica nije nista manja nego krivica Brijatorea...
Sto se tice Sumahera, treceg bolida... cuo sam jos prosle nedelje, ali nisam pomenuo jer mi je to smesno i deluje mi ko prica za malu decu. Vece su sanse da Hamilton odbrani titulu nego li da se uvede treci bolid samo za velike timove.