FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na nekim od ranijih postova u ovoj sobi, neko je prosle godine izneo takvu teoriju o namernom udaranju u zid. Tada mi je bilo smesno, medjutim sada ceo dogadjaj ima drugaciju konotaciju.
Team order je uvek postojao od ociglednog ( Austrija, Barichello-Schumacher) do pritajenog ( Barichello-Button, crevo za dolivanje goriva se zaglavilo?).
Pitanje je realizacije naredbe. Al to nije bitno. Bitno je da po ugovoru neke stvari moraju da se odrade. Mnogo je velika lova u igri, da bi vozac tek tako mogao da nesto odbije.

Nije se Alonso borio za titulu, ne razumem sto bi im to trebalo. Jeste da je imao dobar tempo do Q2, tad je nesto zeznulo stvar, ali na kraju mu se sve lepo poklopilo. Znam da je F1 timski sport, ali Reno je tad bio ocajan, isto ko sto je sad. A ako se kojim slucajem desilo to sto Pike kaze, onda njegova krivica nije nista manja nego krivica Brijatorea...

Sto se tice Sumahera, treceg bolida... cuo sam jos prosle nedelje, ali nisam pomenuo jer mi je to smesno i deluje mi ko prica za malu decu. Vece su sanse da Hamilton odbrani titulu nego li da se uvede treci bolid samo za velike timove.

Pod uslovom da jos neki tim ode iz F1 ( sem Bmw),ostace praznih mesta na gridu. U tom slucaju treci auto bi svima odgovarao.
Sto se tice M.S, nema sanse da se vrati. Navodno sada ima problem sa vidom, kada prelazi preko ivicnjaka. Koja bi bila svrha povratka. Sa 40god i tri godine pauze, nema sanse da bude konkuretan u borbi za titulu , sa vozacima koju su utrenirani i u kokpitu svaki dan. Da se dokazuje klincima, cemu ?

Licno, jako bih voleo da se vrati.

Zar ne bi bilo logicnije da ako jos neki tim ode, novi da dodje :confused:
Ovo sa trecim bolidom je veoma glupo, pogotovo kao sto Domenikali kaze, najvecim timovima omoguciti treci bolid. Ja znam za Meklaren i onda Ferari, ali Bron ce najverovatnije osvojiti konstruktorsku titulu pa bi i oni mogli traziti. Onda Red Bul...

Giancarlo Fisichella confirmed at Ferrari

Giancarlo Fisichella will drive for Ferrari in his home Grand Prix at Monza next weekend, the team has confirmed.
He will be the first Italian to drive for Ferrari in his home Grand Prix at Monza since Ivan Capelli in 1994.
Nicola Larini finished second for Ferrari in the San Marino Grand Prix at Imola in Italy in 1994.
As reported here yesterday, Fisichella’s seat at Force India is expected to be taekn by Vitantonio Liuzzi.
Force India boss Vijay Mallya had denied the rumours earlier this week, even when team member Ian Phillips confirmed them to the BBC on Monday.

A stvarno se covek potrudio u Belgiji.
Samo,mislim i da se u isto vreme toliko ispraznio i istrosio,da ne ocekujem slicne podvige u Ferrariju.Sumnjam da ce dogurati do podijuma.Nije njemu prviput da vozi dobar auto,a da brljavi.Uostalom,nije ni on naviknut na F-60,pa je i to problem.Sreca je samo to sto ga Kimi nece sputavati,pa cu ipak ostaviti gram rezerve i nade za Fisichellu.

Jeli ovo sigurno tacna informacija?

Истина, жива истина...

Како год, једно сам сигуран, неће бити гори од Бадоера :)
Очекујем да убере који бодић.

едит.
Ево која сликица:

Ferrari_AssetResizeImage.aspx

Poslednja izmena:
Ne znam nisam gledao stvarno,ali jos uvijek ne vjerujem.
Talijan u Ferariju u Monci,Kimi pozdravi se od bodova,otpasce ti tocak sigurno!

:hahaha:

Није Кими Алонсо, а и није Ферари Рено, па да нам отпадају точкови (па чак и намерно) :)
Ми можемо евентуално да имамо мале проблемчиће, као што је откидање црева и тако то, ништа крупно ;)

:hahaha:

Није Кими Алонсо, а и није Ферари Рено, па да нам отпадају точкови (па чак и намерно) :)
Ми можемо евентуално да имамо мале проблемчиће, као што је откидање црева и тако то, ништа крупно ;)

Ne ,ne mislio sam na KImi vs Italijan u Italij u Ferariju! Ovo se slazem da nije Kimi Alonso i da Ferari nije Reno.

Ne ,ne mislio sam na KImi vs Italijan u Italij u Ferariju! Ovo se slazem da nije Kimi Alonso i da Ferari nije Reno.

Знам на шта си мислио, али и ако му буду нешто намештали то неће бити отпадање точка него вероватно ће повући за собом цео апарат за гориво ;) (јер Маса је прошле године случајном грешком повукао црево, а ако код Кимија буде намерна грешка то ће вероватно бити оно што сам навео).

Ne znam nisam gledao stvarno,ali jos uvijek ne vjerujem.
Talijan u Ferariju u Monci,Kimi pozdravi se od bodova,otpasce ti tocak sigurno!

U najmanju ruku.

Jel vam jos uvek ovi iz JKP "Beograd put" odrzavaju onaj semafor u boksu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back