FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можда договор???

Не знам колико су и шта добили са овим:confused:
Где један Ферари или Мекларен могу да се уклопе у ту цифру.
Нек се изузме развој болида (што је апсолутно највећа ставка), они опет са садашњим стањем не могу да се уклопе у 40 милиона.
Број људи у тиму, њихове плате, путовања, смештај и наравно плате возача (које се једва уклапају у 40 милиона), не могу да се уклопе да ебе рак рака (а има ту још мали милион ствари).
Нека троши колико ко има и крај.
Као није праведно, па такво је стање у већини спорта, узмите Фудбал...
Они маторци се као залажу за смањење трошкова, а развој и увођење КЕРС-а је коштало тимове као светог Петра кајгана и о чему онда они причају, ма све то треба на ломачу...

Sad mislim da je pravilo jos gluplje, nisam znao da i plate vozaca ulaze u ograniceni budzet, mislio sam da su one van njega. Alonsova, Hamiltonova, Raikonenova plata odnose trecinu budzeta, i sa cim oni da rade :confused:
Dogovor jedino odgovara manjim timovima, velikim nikako.

А богами има вечаерас посла:D

Е мој колега RACE MASTER-у, није то до нета него до тима за који навијаш;)

:hahaha:

Race za koji tim navijaš ako nije tajna?

Pogledaj mu avatar i lokaciju, i sve ce ti biti jasno ;)

Pa neka je, neka je živ i zdrav :D, ja sad kao treba da se uplašim - svašta!
Ok - tajna/tajna... :cool:

:hahaha:

I,tako,dan za daaanom...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/75680

Ta-ta-ta-ti-ra :lol:

Na zapadu nista novo...

...Istok je vec druga prica.
Fuji je u problemima i ako to znaci da nam voljena Suzuka nece pauzirati svake druge godine,ova vest je sasvim lepa.
FUJI U FINANCIJSKIM PROBLEMIMA

Fuji Speedway bi zbog nepovoljne financijske situacije iduće godine mogao napustiti kalendar utrka Formule 1.

Staza u podnožju Mt. Fujija je u Toyotinom vlasništvu i s Hondinom Suzukom naizmjenično dijeli održavanje V.N. Japana. Ove sezone utrku će ugostiti Suzuka, no povratak na Fuji 2010. nije u potpunosti siguran.

"FISCO (Fuji International Speedway Company) nam govori da uzimaju razne elemente u obzir glede održavanja japanskog Grand Prixa iduće godine," izjavio je Toyotin glasnogovornik za novinsku agenciju Reuters.

P.S.Sta se desava ovde?Nigde zive duse.I kolega Tasman je posustao.Resio covek brige,jer mu voljena ekipa ostaje u Cirkusu.:D

Poslednja izmena:
P.S.Sta se desava ovde?Nigde zive duse.I kolega Tasman je posustao.Resio covek brige,jer mu voljena ekipa ostaje u Cirkusu.:D

Све ја помно пратим:)
Могу ти рећи колега да се мало лакше дише :D, једино ме брине што знам да је то привремено :confused:
Ово њихово решење што је донето у минут до 12 не може бити добро, дугорочно гледано.
Покушавам да видим како је чаша до пола пуна, а не до пола празна, само питање је да ли се на ову ситуацију може тако гледати (бојим се да не).
Бојим се да се иза овог њиховог привременог решења крије нешто што ће следеће сезоне у ово доба да прерасте у много већи проблем ("Лоша вест па још све пута шест").

А ово у вези Фуђија је ретко добро вест.

Slažem se za Fuji- to je lepa vest. Suzuka mi je baš nedostajala ove dve godine- jedna od najboljih staza (uz Belgiju, meni omiljena). Ova verovatno nikom neće nedostajati.

Све ја помно пратим:)
Могу ти рећи колега да се мало лакше дише :D, једино ме брине што знам да је то привремено :confused:
Ово њихово решење што је донето у минут до 12 не може бити добро, дугорочно гледано.
Покушавам да видим како је чаша до пола пуна, а не до пола празна, само питање је да ли се на ову ситуацију може тако гледати (бојим се да не).
Бојим се да се иза овог њиховог привременог решења крије нешто што ће следеће сезоне у ово доба да прерасте у много већи проблем ("Лоша вест па још све пута шест").

А ово у вези Фуђија је ретко добро вест.

Auuu,sta je obozavalaca Fuji staze.:lol:
Ipak,mozda KERS ekipe drugacije misle.Onaj kilometarski pravac je jako dobar za njih.
Ne brini,ovo moze biti i dobar znak.
Fasista je popustio vise od timova i mislim da je FOTA izboksovala odlaganje onog najgoreg,a do sledeceg nekog roka ce se vec ispostaviti da Oswaldov poludeli sin predlaze neprihvatljivu stvar(mada to vec svi znaju) i sve to ce otupeti ostricu njegove ludosti.
Ako on ipak istraje,onda znamo da ne vredi vise trositi vreme na to smesno takmicenje i znacemo da smo sve pokusali da izbegnemo propast.
Vreme sada radi za FOTA-u i nadam se da ce to biti dovoljno.

Брука и срамота....

Не знам који је максималан број тимова али је сигурно да неће сви пријављени ући у Ф1.
Биће занимљиво видети ако неки садашњи Ф1 тим добије негативан одговор.

Надам се да ће ФИА уз сваку одлуку дати образложење зашто тај тим улази, односно зашто не улази у Ф1 (и ја се свашта надам)...

Резултати првог тренинга:

Capture-2.png

Резултати другог тренинга:

Capture111-2.png

Гледао сам последњих 5 минута тренинга.
Алонсо је свој најбржи круг постигао 2 секунде пре краја, рекао бих да је максимално форсирао...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back