Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Race za koji tim navijaš ako nije tajna?
Тајна, и то велика

Он је ДБ-овац, они су ти незгодни

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Тајна, и то велика
Он је ДБ-овац, они су ти незгодни![]()

Можда договор???
Не знам колико су и шта добили са овим
Где један Ферари или Мекларен могу да се уклопе у ту цифру.
Нек се изузме развој болида (што је апсолутно највећа ставка), они опет са садашњим стањем не могу да се уклопе у 40 милиона.
Број људи у тиму, њихове плате, путовања, смештај и наравно плате возача (које се једва уклапају у 40 милиона), не могу да се уклопе да ебе рак рака (а има ту још мали милион ствари).
Нека троши колико ко има и крај.
Као није праведно, па такво је стање у већини спорта, узмите Фудбал...
Они маторци се као залажу за смањење трошкова, а развој и увођење КЕРС-а је коштало тимове као светог Петра кајгана и о чему онда они причају, ма све то треба на ломачу...
А богами има вечаерас посла
Е мој колега RACE MASTER-у, није то до нета него до тима за који навијаш![]()

Pa neka je, neka je živ i zdrav, ja sad kao treba da se uplašim - svašta!
Ok - tajna/tajna...![]()

Nema tajni ovde.Race za koji tim navijaš ako nije tajna?

FUJI U FINANCIJSKIM PROBLEMIMA
Fuji Speedway bi zbog nepovoljne financijske situacije iduće godine mogao napustiti kalendar utrka Formule 1.
Staza u podnožju Mt. Fujija je u Toyotinom vlasništvu i s Hondinom Suzukom naizmjenično dijeli održavanje V.N. Japana. Ove sezone utrku će ugostiti Suzuka, no povratak na Fuji 2010. nije u potpunosti siguran.
"FISCO (Fuji International Speedway Company) nam govori da uzimaju razne elemente u obzir glede održavanja japanskog Grand Prixa iduće godine," izjavio je Toyotin glasnogovornik za novinsku agenciju Reuters.
P.S.Sta se desava ovde?Nigde zive duse.I kolega Tasman je posustao.Resio covek brige,jer mu voljena ekipa ostaje u Cirkusu.![]()

Slažem se za Fuji- to je lepa vest. Suzuka mi je baš nedostajala ove dve godine- jedna od najboljih staza (uz Belgiju, meni omiljena). Ova verovatno nikom neće nedostajati.
Све ја помно пратим
Могу ти рећи колега да се мало лакше дише, једино ме брине што знам да је то привремено
Ово њихово решење што је донето у минут до 12 не може бити добро, дугорочно гледано.
Покушавам да видим како је чаша до пола пуна, а не до пола празна, само питање је да ли се на ову ситуацију може тако гледати (бојим се да не).
Бојим се да се иза овог њиховог привременог решења крије нешто што ће следеће сезоне у ово доба да прерасте у много већи проблем ("Лоша вест па још све пута шест").
А ово у вези Фуђија је ретко добро вест.

Ne brini,ovo moze biti i dobar znak.Могу ти рећи колега да се мало лакше дише, једино ме брине што знам да је то привремено
![]()

Najbolji pokazatelj koliko je F1 postala "out" je cinjenica da ovu temu vracam sa druge strane,svega 10 dana od poslednje trke,a 5 dana pre sledece.
Za razliku od nas,neki navaljuju na F1 kao skakavci.
Evo dva kandidata: http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2967
http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2968
Sada bi i Pavlovic mogao naci uhlebljenje u Cirkusu.![]()
Не знам који је максималан број тимова али је сигурно да неће сви пријављени ући у Ф1.
..
Mrzim me tražim nazad,jel Rozberg uvek imao najbolja vremena posle prvog treninga?
Mrzim me tražim nazad,jel Rozberg uvek imao najbolja vremena posle prvog treninga?