gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
zato sto je kreten,nervira me zato sto on stalno mora da uzme pol a da prestigne drugog za neku mizarnu razliku,znam da je Bron GP najbrzi,ali brate postaje dosadno.....
Uzima stalno pol jer ima najbolji bolid i dobar je vozac. Pa zato se i vreme meri, da bi se znalo ko ce startovati sa kog mesta. Navikni se na to, mislim da ce se desavati cesto ove sezone

Zasto Lewis ovako los, nisam gledao danas![]()
Izgubio kontrolu u krivini. Mislim da je zbog KERS-a, jer je i Masa malo podero nos

Bah! Ovaj Brawn GP je stvarno dosadan. Baš sam se bila ponadala Kimijevom prvom pole-u posle godinu dana i onda se Button ugura u poslednjoj sekundi...
Rubens mi čak ne bi toliko smetao- rođendan mu je, pa bi se dao istrpeti njegov pole.
Nego, neki od Toyotinih vozača (mislim Trulli) je prijavio Alonsa za blokiranje i postoji mogućnost da ovaj bude kažnjen. Baš bzvz, kao da bi Toyota bila nešto bolja sve i da su bili sami sa fenjerašima u kvalifikacijama (celog vikenda su loši, a sad je čak i Force India bolja od njih).
Hamiltonu hvala što je po ko zna koji put uspeo da me nasmeje svojom glupošću.
Ne znam koliko taj kers može da znači na ovoj stazi (po svemu što sam čula- to je samo dodatni teret), ali ako ga Kimi dobro iskoristi na startu i kloni se zidova u toku trke- ima nade za njega. Mada, ipak mislim da je Brawn GP i dalje prejak i favoriti su za pobedu. Ross Brawn je već rekao da Button ima goriva za 20 krugova (to je sasvim solidna količina za ovu stazu, zar ne?), tako da oni dobro stoje.
Nadam se i da bi Vettel mogao da napravi dobar rezultat (pored toga što ga mnogo gotivim, on i Kimi su mi u fantazi timu za ovu trku hehehe).
Ali što se šampionata tiče- ne znam za vas, ali meni ovo postaje dosadnije nego 2004.
Nadam se i ja da hoce, ostavio sam pare za knjigu na njega