FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sto je kreten,nervira me zato sto on stalno mora da uzme pol a da prestigne drugog za neku mizarnu razliku,znam da je Bron GP najbrzi,ali brate postaje dosadno.....

Uzima stalno pol jer ima najbolji bolid i dobar je vozac. Pa zato se i vreme meri, da bi se znalo ko ce startovati sa kog mesta. Navikni se na to, mislim da ce se desavati cesto ove sezone :)

Zasto Lewis ovako los, nisam gledao danas :confused:

Izgubio kontrolu u krivini. Mislim da je zbog KERS-a, jer je i Masa malo podero nos :)

Bah! Ovaj Brawn GP je stvarno dosadan. Baš sam se bila ponadala Kimijevom prvom pole-u posle godinu dana i onda se Button ugura u poslednjoj sekundi...
Rubens mi čak ne bi toliko smetao- rođendan mu je, pa bi se dao istrpeti njegov pole.

Nego, neki od Toyotinih vozača (mislim Trulli) je prijavio Alonsa za blokiranje i postoji mogućnost da ovaj bude kažnjen. Baš bzvz, kao da bi Toyota bila nešto bolja sve i da su bili sami sa fenjerašima u kvalifikacijama (celog vikenda su loši, a sad je čak i Force India bolja od njih).

Hamiltonu hvala što je po ko zna koji put uspeo da me nasmeje svojom glupošću.

Ne znam koliko taj kers može da znači na ovoj stazi (po svemu što sam čula- to je samo dodatni teret), ali ako ga Kimi dobro iskoristi na startu i kloni se zidova u toku trke- ima nade za njega. Mada, ipak mislim da je Brawn GP i dalje prejak i favoriti su za pobedu. Ross Brawn je već rekao da Button ima goriva za 20 krugova (to je sasvim solidna količina za ovu stazu, zar ne?), tako da oni dobro stoje.

Nadam se i da bi Vettel mogao da napravi dobar rezultat (pored toga što ga mnogo gotivim, on i Kimi su mi u fantazi timu za ovu trku hehehe).
Ali što se šampionata tiče- ne znam za vas, ali meni ovo postaje dosadnije nego 2004.

Nadam se i ja da hoce, ostavio sam pare za knjigu na njega :)

Sve pohvale Masi, Buttonu, Kimiju, Alonsu...
Drago mi je i zbog Burdea (iako mu je bod poklonio onaj naš mandril) Rozberg solidan. Čekam Tursku da vidim kako će izgledati, Vettel je razočarao danas.

Skroz nezanimljiva i monotona trka, pola sam prespavao i osim onog preticanja Rubinja na pocetku nista spektakularno nisam video.

Nisam ni ocekivao drugaciji rasplet od ovog. Dvostruka Brawna, a ostali sta pokupe. Ferrari dosta brz. Mclaren je mogao biti u vrhu ali to je Monaco. Bez viske pozicije na startu nema velike price. I ponovo Force India zamalo u bodovima :)

Bah! Ovaj Brawn GP je stvarno dosadan.

Ali što se šampionata tiče- ne znam za vas, ali meni ovo postaje dosadnije nego 2004.

Potpuno,ali potpuno se slazem.
Kada Ross pravi strategiju,ne postoje pravila da trku ucine zanimljivom.Sve vise mi se cini da je on stetan za F1.Citavu deceniju nas je deprimirao sa Schumacherom,a sada to radi sa Buttonom.Postaje neizdrzivo.Jednostavno me tera da navijam protiv njih,mada su njihovi rezultati vredni divljenja.Bar da Barrichello ima neke sanse,ali cvrc...nema to kod Rossa.Moze biti samo jedan.:roll:
Kimi je odradio strasan posao za BGP,a Vettel je upropastio trku svima iza sebe.
Ipak,ulepsao mi je dan onim navlacenjem Bebeta(pardon,Felipea :lol: ).
Kako je samo Bebeto prozujao onda.Pa ga jos i Rosberg prestigao.Tanka je linija izmedju hrabrosti i gluposti.Bebeto je dobrano prekoracio tu liniju danas.Ipak,auto ga je dobro posluzio,pa se sve dalo ispraviti.Lepo je kada se pokaze ko je majstor(kao Vettel,recimo):D
Ova nasa napaljena budala-Lewis,juce je upropastio trku u Q1.Previse ga je ponela dobra forma auta.Onaj drugi je jos jednom dokazao da gasamo jak ugovor drzi u "streli".Ja bih tome isplatio obestecenje i da se nosi...negde.
Jos gajim nadu da obe titule jos nisu resene,ali je to jako mrsava nada.Strasno.
I ne cudim se sto je matora drtina skoro progurala medalje,jer bi vozac njegovog tima vec bio sampion.
Nije li ogavno sve to?:think:

Trka o kojoj nema šta posebno da se kaže,sem eto podijuma crvenih...jedva sam čekao da se završi ovaj smor od trke i .ebem ti više te korzo-trke,muka mi je od njih :thumbdown: :evil:

A zamisli ako jos ona u Rimu dobije licencu...:eek:
Mrzim krivine koje se voze skoro na leru,poput "Kazina" i one pre boksa(kako se zvase?).
Ko nema uslove da je ucini brzom,ne treba ni da pravi trku.
Ona rimska staza bi imala nekoliko takvih.
Sikter,more.:thumbdown:

Poslednja izmena:
A zamisli ako jos ona u Rimu dobije licencu...:eek:
Mrzim krivine koje se voze skoro na leru,poput "Kazina" i one pre boksa(kako se zvase?).
Ko nema uslove da je ucini brzom,ne treba ni da pravi trku.
Ona rimska staza bi imala nekoliko takvih.
Sikter,more.:thumbdown:

Kako su krenuli sa mudrovanjem izmisliće verovatno i neku dvorišnu trku.
Stvarno jeste ovo više dosadno što se tiče dominacije Brown GP ali kad već nema nas onda pratim da i crveni nemaju uspeha,može bilo ko drugi SAMO NE ONI :twisted:

Činjenica je da je BGP imao najbolju spremnu mašinu i kompletan bolid za sezonu, zato i jeste sve ovako kako jeste "dosadno", nego šta vi mislite o ovim praivlima koje je FIA uvela za sledeću sezonu?

Činjenica je da je BGP imao najbolju spremnu mašinu i kompletan bolid za sezonu, zato i jeste sve ovako kako jeste "dosadno", nego šta vi mislite o ovim praivlima koje je FIA uvela za sledeću sezonu?

Тупили смо зубе о овој теми, али ћу поновити још једном кратко Идиотизам !"#$$$

Надам се да ће тимови одлучно игнорисати оне маторце...

Ok, kasno sam se uključila u temu.
A zna li se možda koji novi timovi hoće da se prijave za sezonu 2010, jer i ja se iskreno nadam da će svi bojkotovati ovo ograničenje budžeta.

Ok, kasno sam se uključila u temu.
A zna li se možda koji novi timovi hoće da se prijave za sezonu 2010, jer i ja se iskreno nadam da će svi bojkotovati ovo ograničenje budžeta.

USF1 се пријавио.
Лола планира да се пријави, такође и Litespeed (екипа из Ф3), има још заинтересованих...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back