UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
Potpuno,ali potpuno se slazem.
Kada Ross pravi strategiju,ne postoje pravila da trku ucine zanimljivom.Sve vise mi se cini da je on stetan za F1.Citavu deceniju nas je deprimirao sa Schumacherom,a sada to radi sa Buttonom.Postaje neizdrzivo.Jednostavno me tera da navijam protiv njih,mada su njihovi rezultati vredni divljenja.Bar da Barrichello ima neke sanse,ali cvrc...nema to kod Rossa.Moze biti samo jedan.
Kimi je odradio strasan posao za BGP,a Vettel je upropastio trku svima iza sebe.
Ipak,ulepsao mi je dan onim navlacenjem Bebeta(pardon,Felipea).
Kako je samo Bebeto prozujao onda.Pa ga jos i Rosberg prestigao.Tanka je linija izmedju hrabrosti i gluposti.Bebeto je dobrano prekoracio tu liniju danas.Ipak,auto ga je dobro posluzio,pa se sve dalo ispraviti.Lepo je kada se pokaze ko je majstor(kao Vettel,recimo)
Ova nasa napaljena budala-Lewis,juce je upropastio trku u Q1.Previse ga je ponela dobra forma auta.Onaj drugi je jos jednom dokazao da gasamo jak ugovor drzi u "streli".Ja bih tome isplatio obestecenje i da se nosi...negde.
Jos gajim nadu da obe titule jos nisu resene,ali je to jako mrsava nada.Strasno.
I ne cudim se sto je matora drtina skoro progurala medalje,jer bi vozac njegovog tima vec bio sampion.
Nije li ogavno sve to?![]()
Taj vaš Lewis je prelazio tu liniju jedno 5 puta

).