FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili da je stao sa strane da dospe malo vode u hladnjak...Počeću da gledam tenis,izgleda je to jedini pošten sport.
:hahaha:
F1 je timski sport. Ovo se desava u svakom timu, samo sto su retki oni koji se bore za P1, pa ispada da samo Ferari i Meklaren imaju team order. Ubedjen sam da bi ga Fernando preteko, samo bi izgubio dosta vremena, i Fetel bi ih sustigo, mozda cak i iskoristio situaciju. A nisu tolki debili pa da dvostruki sampion bude vodonosa 10 sekundi sampionu.
:tick:
Ma i nasa fudbalska liga je regularnija od ove namestaljke u Ferrariju.

Mislim da se varas.:lol:

Evo ja garantujem da ce do kraja sezone biti jos ovakvih scena, ne mozda na vrhu, ali ce ih biti.
Nemam ja nista ni protiv Alonsa ni protiv Mase, ja imam protiv rukovodstva Ferrarija. Da u pravu ste da se to (mozda) desava u svakom timu, ali ne na ovaj nacin.

Massa je uvek bio 2.vozac i to ce ostati.Tacka.
Што се тиче оног Алонсовог коментара: "ово је смешно", убеђен сам да се то односило на заостале возаче а не на Масу (волео бих да пита неко Алонса на кога се тај коментар односио),
До сада смо видели три "наредбе" водећих тимова:
1. Сребрни: "штедња горива"
2. Бикови: она промена крила
3. ми: "бржи је од тебе"

То није добро али код оваквог односа снага нема другог начина да се освоји титула...
Kao i prosli put, na osnovu jednog dela recenice izvode neke zakljucke i pogrese.
Ako vas kazne zbog ove nelegalne zamene pozicija, Smelly bi morao da dobije nogu.
Ako je tako velik šampion neka ga obidje a ne da kuka tati i mami kako mu se ne sklanjaju sa puta (njemu šampionu).Nemože taj ziceraš da se očeše o Vetela i Hamiltona,jak je on šampion menja ekipe čim vidi da ima neko bolji.
Nemoj ovog amatera da trpas u isti kos sa majstorima.
Za danasnji start je trebao da dobije par seljackih samara posle trke.

Postoji jedna bitna razlika izmedju "timskih naredbi" kod Ferrarija i Mclarena.
U Mclarenu su ove godine oba vozaca pobedila i naredbe tipa "stedite gorivo" su dolazile iskljucivo da se ne bi rizikovao sudar. Tako je bilo u Kini, tako je bilo u Turskoj. U Kini je pobedio Baton a u Turskoj Luis. Jel tu dolazilo do nekog favorizovanja jednog vozaca? Dolazilo do propustanja? Ovo bedno rukovodstvo u Ferariju je placeno da favorizuje Alonsa, doveo je sa sobom Santander i napunili su sebi dzepove, Masa je tu obican vodonosa koji ce se svaki put skloniti Alonsu kad bude bio ispred njega. E to je razlika izmedju srebrnih i crvenih.

Не бих рекао да је руководство плаћено да фаворизује једног возача, да је бодовна ситуација била обрнута и да је трку предводио Алонсо неких секунд испред Масе верујем да би и Фернандо добио исту наредбу.

Највећа разлика између нас и вас :-) (како ово звучи) је у томе што ми имамо много "јаснију" (већу) бодовну разлику између возача...
Веруј ми, да сте и ви у истој ситуацији исто би поступили (то се да веома лако закључити из неких ранијих потеза).

Не свиђа ми се то али као што рекох са оваквим односом снага нема другог начина да се освоји титула...

hahahahaha...jos jedan u nizu posle Sumahera i Raikonena.....:D....e moj gisa...:D

Schumacher nikada nije propusten u toku borbe za titulu jer je u takvim situacijama uvek bio ispred timskih kolega na svim trkama (i 2006. i 2003. i 2000. i 1994.) tako da se ovo ne moze porediti sa njegovom erom, zapravo jedini takav slucaj je kada je bas on propustio Irvajna u Maleziji '99. za pobedu (kao i Mika Salo iste godine)...

Ne razumem zasto ste tako zadrti da necete da priznate neke ocigledne stvari?\\

Mogu da razumem da neko kaze: ja ne volim Sumahera. Ne volim ni ja Negra :lol: ali ne mogu da razumem da ste toliko pristrasni da se pravite da ne vidite realnost, tipa: da ga nisu stalno pustali ne bi bio 7x sampion i tako to. Kad je neko brzi - brzi je, ako mora da se bori sa ostalim vozacima, ne mora i unutar svog tima, kraj price. Kada je nesto ocigledno dobro za tim logicno je da se to radi.

Kako ne biti zadrt i kivan kad na javnoj frekvenciji kažu Masi da je sporiji i da propusti Alonsa. Da su mu tu naredbu bar dali na kanalu koji ne odjekuje svim stanicama, pa i nekako (iako bi posledice bile iste i kasnije se pročulo). Ovo je ruganje svim ljubiteljima sporta.
Ako je Masa na startu prestigao dva vozača i u trenutku kada ga je propustio Alonsa obojica su imali i dalje tempo za 1-2 (što je Masa i pokazao kasnije).
Alonso ionako ima preko 30 bodova zaostatka za Hamiltonom i ovih 6 kvarno stečenih će mu više škositi (i njemu i Ferariju) nego koristiti.
A pravednija kazna od ovih 100K bi bila da se Alonsu zabrani učešće na sledećoj trci ili neki sličan potez koji će mu sigurno oduzeti bodove.

Kako ne biti zadrt i kivan kad na javnoj frekvenciji kažu Masi da je sporiji i da propusti Alonsa. Da su mu tu naredbu bar dali na kanalu koji ne odjekuje svim stanicama, pa i nekako (iako bi posledice bile iste i kasnije se pročulo). Ovo je ruganje svim ljubiteljima sporta.
Ako je Masa na startu prestigao dva vozača i u trenutku kada ga je propustio Alonsa obojica su imali i dalje tempo za 1-2 (što je Masa i pokazao kasnije).
Alonso ionako ima preko 30 bodova zaostatka za Hamiltonom i ovih 6 kvarno stečenih će mu više škositi (i njemu i Ferariju) nego koristiti.
A pravednija kazna od ovih 100K bi bila da se Alonsu zabrani učešće na sledećoj trci ili neki sličan potez koji će mu sigurno oduzeti bodove.

Koj nadimak a kakav radikal :roll: Ajde reci koje veze ima Fernando sa ovim. Jel on naredio Masi da ga pusti :confused: A potpuno se slazem da su ovo mogli odraditi mnogo diskretnije :)

Steta sto trka nije bila kvalitativno dostojna tehnickih kvaliteta gledanja njenog prenosa- HRT 2 i pooola ziida(dakle,digitalna tehnika) :per: Ima li prvi deo recenice ikakvog smisla :think::lol:

Start je za mene bio ocekivan.Dosta promene mesta.Nisam bio siguran ko ce koga da prestigne,osim toga da ce Lewis skinuti makar Buttona,a potajno sam se nadao i onog fanatika iz Australije.
Vettelu je mnogo bolje da uci na Alonsovim greskama iz "srebrne" epohe. Treba da gleda svoja posla,a ne da misli o drugima.Na pocetkukarijere je nanizao nekoliko pobeda sa pp-a,a vidi sad.Bruka.
Ferrari mocan.MOCAN.:eek: Skoro zabrinjavajuce.Spokojnim me cini poveca kolicina gluposti u "strucnom stabu" iz Maranella. Jos ce oni rasuti dosta bodova u vetar,nadam se.:mrgreen:
Danas je Alonso trebalo da pobedi i pobedio je.Nakon neuspelog prvog napada na Massu,dao mu je 3-4 sekunde fore i onda ga opet stigao bez problema za nekoliko krugova.
Jasno je ko je tu bolji...kao da i do sada nije bilo.:cool: Ne zameram im mnogo sto su urgirali kod Bebeta,ali je bas ruzno to uradjeno.Amateri. Treba da uce od nas sifriranje poruka. :lol:
Sto se tice McLarena,zadovoljan sam sto smo Webbera zadrzali iza sebe do kraja.Danas se vise nije moglo postici.
Rosberg ponovo ispred Sedmostrukog,iako je u jednom momentu bila senzacija na pomolu.Dizem ruke od njega,jer samo tako mogu do podijuma u kladionici.:mrgreen:
Nisam mogao cuti konferenciju posle trke,ali sam nacuo da Alonso nesto laprda da ne zna zasto je Massa usporio...Srecom,znamo mi.Mislim...ako smo sisali vesla,nismo gutali camac...malo postovanja prema publici nije na odmet,kad ga vec svi ni ne krivimo,a i nije kriv.:roll: Izvinjavam se Njegovoj Visosti (- o.6 sekundi),ako sam lose razumeo i jos jednom cestitam na ubedljivom nastupu.

svi mi znamo kakvi su ljudi u ferariju..
pogledajte sta se sve desilo u istoriji f1 samo u ferari timu..
koje su sve namestaljke bile..
sramota..
uvek su bili pederski nastrojeni i uvek ce biti..
ako si dobar u necemu onda nemoj da varas..
a oni varaju kad god stignu

Alonso je i zvanicno NAJVECA PLACIPICKA u karavanu. Od danas je on za mene najvece GOVVNO u istoriji F1. Zajebao je i deku. GOVVNO, GOVVNO, GOVVNO koje smrdi kilometrima daleko. Egoisticna pizzdurina. To mu dodje jos kao blag opis njegove licnosti. Takvog smrdu F1 nikada vise nece imati.
Istovremeno je i poljoprivrednik dokazao kakav je ljudski izmet. Nismo samo videli snimak kada je dobio "facial" od najveceg GOVVNA.

Izlistajte malo unazad, mi smo ovde prognozirali da ce biti "Let Nando pass for the championship". Samo sto to prvenstvo nece osvojiti.

Svaka cast na danasnjoj brzini i prikazanoj snazi, ali crveni - SMRDITE KILOMETRIMA DALEKO. SRAMOTA! :bljak:

Postoji jedna bitna razlika izmedju "timskih naredbi" kod Ferrarija i Mclarena.
U Mclarenu su ove godine oba vozaca pobedila i naredbe tipa "stedite gorivo" su dolazile iskljucivo da se ne bi rizikovao sudar. Tako je bilo u Kini, tako je bilo u Turskoj. U Kini je pobedio Baton a u Turskoj Luis. Jel tu dolazilo do nekog favorizovanja jednog vozaca? Dolazilo do propustanja? Ovo bedno rukovodstvo u Ferariju je placeno da favorizuje Alonsa, doveo je sa sobom Santander i napunili su sebi dzepove, Masa je tu obican vodonosa koji ce se svaki put skloniti Alonsu kad bude bio ispred njega. E to je razlika izmedju srebrnih i crvenih.

Sivi su prave poštenjačine... svaka im čast,
(smešan si)

kad sivi nisu popili za krađu milijardu, a žutaći za nameštanje sudara isto toliko, neće ni ovi.
Nisu ni prvi a verovatno ni poslednji ove sezone u toj mutnoj radnji.
Ih., kako ste svi pošteni... ljubi vas majka.

Ne znam samo zasto sam mislio da od gadura crvenih zabarskih mogu da ocekujem nesto bolje. Dno dna. Manite se tih prica kako svi to rade. Veberu su dali stari stabilizator, ali ih je opleo preko timskog radija da ceo svet cuje.
Poljoprivrednik je zasluzio da ga celog zivota prati slika kako se tata, mama i brat raduju njegovom vicesampionskom zvanju.
A Platschipicka ce tek doci na red. Smradina.

Ma opet kazem, nemam ja nista protiv tih vozaca, to su ljudi kao i mi, rade svoj posao. A posao koji danas obavlja rukovodstvo Ferrarija je bedan i sramotan. I nista vise necu da kazem.
Ja sam F1 poceo da pratim oko 01. i sta se desavalo pre toga me manje zanima jer sam tada bio beba u kolicima. Ono sto me zanima jeste epoha u poslednjih 10-ak godina gde sam se u vise navrata uverio kakva je to Ferrari institucija. A danas su samo dodatno potvrdili moje ubedjenje.

Pazi ja znam da ti mozda voleo da je Alonso pokusao da pretekme Masu pa da se obojica slupaju, ali eto u Ferariju misle drugacije, pa su to preticanje odradili ovako. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back