Steta sto trka nije bila kvalitativno dostojna tehnickih kvaliteta gledanja njenog prenosa- HRT 2 i pooola ziida(dakle,digitalna tehnika)

Ima li prvi deo recenice ikakvog smisla

Start je za mene bio ocekivan.Dosta promene mesta.Nisam bio siguran ko ce koga da prestigne,osim toga da ce Lewis skinuti makar Buttona,a potajno sam se nadao i onog fanatika iz Australije.
Vettelu je mnogo bolje da uci na Alonsovim greskama iz "srebrne" epohe. Treba da gleda svoja posla,a ne da misli o drugima.Na pocetkukarijere je nanizao nekoliko pobeda sa pp-a,a vidi sad.Bruka.
Ferrari mocan.MOCAN.

Skoro zabrinjavajuce.Spokojnim me cini poveca kolicina gluposti u "strucnom stabu" iz Maranella. Jos ce oni rasuti dosta bodova u vetar,nadam se.

Danas je Alonso trebalo da pobedi i pobedio je.Nakon neuspelog prvog napada na Massu,dao mu je 3-4 sekunde fore i onda ga opet stigao bez problema za nekoliko krugova.
Jasno je ko je tu bolji...kao da i do sada nije bilo.

Ne zameram im mnogo sto su urgirali kod Bebeta,ali je bas ruzno to uradjeno.Amateri. Treba da uce od nas sifriranje poruka.

Sto se tice McLarena,zadovoljan sam sto smo Webbera zadrzali iza sebe do kraja.Danas se vise nije moglo postici.
Rosberg ponovo ispred Sedmostrukog,iako je u jednom momentu bila senzacija na pomolu.Dizem ruke od njega,jer samo tako mogu do podijuma u kladionici.

Nisam mogao cuti konferenciju posle trke,ali sam nacuo da Alonso nesto laprda da ne zna zasto je Massa usporio...Srecom,znamo mi.Mislim...ako smo sisali vesla,nismo gutali camac...malo postovanja prema publici nije na odmet,kad ga vec svi ni ne krivimo,a i nije kriv.

Izvinjavam se Njegovoj Visosti (- o.6 sekundi),ako sam lose razumeo i jos jednom cestitam na ubedljivom nastupu.