MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
"Ja sam samo vodonosa". Glavonja nece plakati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal' ce Alonso da se zahvali Masi za 1. mesto ???
Moglo je malo gluma... kao trkaju se... kao Masa ima problema... kojebaga crkava mu kataklinger u desnom katakuperu i tako to... i malo kao prikoci naglije a Glavonja zbog inercije prodje pored njega i.... uzme ga.
Vako, jos jednom potvrda zasto nikda necu d a navijam za Ferari. Svi to rade, Ferari je primer kako se to neslavno radi
Glavonja nece plakati ali smo svi mogli da cujemo preko radija da je Masa morao da ga propusti...
Uzmes trku/titulu samo ako te puste... pih
I Smrdaher je tako pobedjivao; cesto
------------------------------
Nikad dosadnija trka
E bas su odvratni, celu trku upropastise ovim potezom.
Alonso je evidentno bio brzi. .
F1 je timski sport. Ovo se desava u svakom timu, samo sto su retki oni koji se bore za P1, pa ispada da samo Ferari i Meklaren imaju team order. Ubedjen sam da bi ga Fernando preteko, samo bi izgubio dosta vremena, i Fetel bi ih sustigo, mozda cak i iskoristio situaciju. A nisu tolki debili pa da dvostruki sampion bude vodonosa 10 sekundi sampionu.
Jel? Sto ga nije prestigao? Nego je morao da kuka ovima da jave Masi da ga propusti.
Zašto onda Masa nije propustio i Vetela, i on je bio nešto brži u poslednjim krugovima.
F1 je takmičenje, a ne vožnja magistralnim putem, gde ljudi propuštaju onoga ko im se pojavi u retrovizoru.
Objasnio sam to gore, sto nisi citao?
Zato sto je a) rizicno, b) gubitak vremena za OBA vozaca.
F1 je timski sport. Ovo se desava u svakom timu, samo sto su retki oni koji se bore za P1, pa ispada da samo Ferari i Meklaren imaju team order. Ubedjen sam da bi ga Fernando preteko, samo bi izgubio dosta vremena, i Fetel bi ih sustigo, mozda cak i iskoristio situaciju. A nisu tolki debili pa da dvostruki sampion bude vodonosa 10 sekundi sampionu.