FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glavonja nece plakati ali smo svi mogli da cujemo preko radija da je Masa morao da ga propusti...
Uzmes trku/titulu samo ako te puste... pih

I Smrdaher je tako pobedjivao; cesto :P

------------------------------

Nikad dosadnija trka

Moglo je malo gluma... kao trkaju se... kao Masa ima problema... kojebaga crkava mu kataklinger u desnom katakuperu i tako to... i malo kao prikoci naglije a Glavonja zbog inercije prodje pored njega i.... uzme ga.
Vako, jos jednom potvrda zasto nikda necu d a navijam za Ferari. Svi to rade, Ferari je primer kako se to neslavno radi

Moglo je malo gluma... kao trkaju se... kao Masa ima problema... kojebaga crkava mu kataklinger u desnom katakuperu i tako to... i malo kao prikoci naglije a Glavonja zbog inercije prodje pored njega i.... uzme ga.
Vako, jos jednom potvrda zasto nikda necu d a navijam za Ferari. Svi to rade, Ferari je primer kako se to neslavno radi

Ili da je stao sa strane da dospe malo vode u hladnjak...Počeću da gledam tenis,izgleda je to jedini pošten sport.

Sramotno. Izgleda da se u Ferrariju nista promenilo nije. Kakvo je ono licemerno ponasanje Alonsa preko radio veze? Kao kad smo bili deca: "Ili cu da budem glavni, ili necu da se igram!" Tako i ovo: "Ili cu biti prvi vozac ili necu da vozim!"

Od dolaska u McM 2007. do danas sam imao visoko misljenje o Fernandu Alonsu. Od danas je on za mene obicna kesa. Ne zato sto vozi za Ferrari, nego zato sto je iste scene pravio u Mclarenu pa na kraju sve izrezirao tako da ide na njegovu vodenicu. E sad imate pravu sliku ko je Fernando Alonso i kakva je to "institucija" taj veliki Ferrari iz Maranela. Sramota.

Cinjenica je da je danas Ferrari odrzao cas voznje. Ali da se ovako favorizuje jedan vozac je stvarno jadno. "Felipe imao problem sa menjacem?" Malo sutra.

Steta sto ovo mora da mi bude glavni utisak trke a ne preticanja i borbe. Uglavnom je danas bilo nezanimljivo, Vettel je trebao iskoristiti prednost. Mclareni solidni, najbolje sto se moze izvuci iz tog bolida. Sve u svemu, dobro za sampionat, ali ne i za gledanost.

Glavonja nece plakati ali smo svi mogli da cujemo preko radija da je Masa morao da ga propusti...
Uzmes trku/titulu samo ako te puste... pih

I Smrdaher je tako pobedjivao; cesto :P

------------------------------

Nikad dosadnija trka

Ne vidim razlog zasto bi tim rizikovao da oba vozaca zavrse van trke i/ili bodova, a to se jako lako desi, imali smo priliku da vidimo :lol: ? Alonso je evidentno bio brzi. Pametan vozac cak i sa manje borbe propusti vozaca koji mu dise za vrat, ako je neminovno, jer blokirajuci ga i sam gubi vreme, cak i da nisu iz istog tima.

E bas su odvratni, celu trku upropastise ovim potezom.

PA ako gledas nadajuci se sudaru - da. :lol:

Mislim nije najpopularniji potez, ali nije to ni tako za osudu.

F1 je timski sport. Ovo se desava u svakom timu, samo sto su retki oni koji se bore za P1, pa ispada da samo Ferari i Meklaren imaju team order. Ubedjen sam da bi ga Fernando preteko, samo bi izgubio dosta vremena, i Fetel bi ih sustigo, mozda cak i iskoristio situaciju. A nisu tolki debili pa da dvostruki sampion bude vodonosa 10 sekundi sampionu.

F1 je timski sport. Ovo se desava u svakom timu, samo sto su retki oni koji se bore za P1, pa ispada da samo Ferari i Meklaren imaju team order. Ubedjen sam da bi ga Fernando preteko, samo bi izgubio dosta vremena, i Fetel bi ih sustigo, mozda cak i iskoristio situaciju. A nisu tolki debili pa da dvostruki sampion bude vodonosa 10 sekundi sampionu.

Brate, sta dalje reci, objasnio si?

Svi bi mi voleli da gledamo drugacije trke, ali ovo je realnost. Kao sto kazes, desavalo se to i u drugim timovima, pa cak i Meklarenu. Pa oni su javno imali ono pravilo ko prvi u prvoj krivini - taj ima prednost tokom trke. I to treba postovati.

I da se tako nesto ponovi, kao 1998. u Meklarenu, svi bi cutali ko bubice! ;) :whistling:

Задовољан дуплом победом :D
Ипак смо данас били неухватљиви, надам се да ће тако бити и у Мађарској.
Фетел опет лош на старту.

Што се тиче оног Алонсовог коментара: "ово је смешно", убеђен сам да се то односило на заостале возаче а не на Масу (волео бих да пита неко Алонса на кога се тај коментар односио), јер видели смо колико само ти заостали возачи сметају (мислим на Хиспанију, Вирџин и Лотус), видели сте колико је Фетелу мало недостајало да удари чини ми се Хиспанију или како је де Ла Роси упропаштена трка...

Не могу рећи да сам задовољан оним пропуштањем али бодовна табела је сурова...

До сада смо видели три "наредбе" водећих тимова:
1. Сребрни: "штедња горива"
2. Бикови: она промена крила
3. ми: "бржи је од тебе"

То није добро али код оваквог односа снага нема другог начина да се освоји титула...

Ne razumem zasto ste tako zadrti da necete da priznate neke ocigledne stvari?\\

Mogu da razumem da neko kaze: ja ne volim Sumahera. Ne volim ni ja Negra :lol: ali ne mogu da razumem da ste toliko pristrasni da se pravite da ne vidite realnost, tipa: da ga nisu stalno pustali ne bi bio 7x sampion i tako to. Kad je neko brzi - brzi je, ako mora da se bori sa ostalim vozacima, ne mora i unutar svog tima, kraj price. Kada je nesto ocigledno dobro za tim logicno je da se to radi.

Ako je tako velik šampion neka ga obidje a ne da kuka tati i mami kako mu se ne sklanjaju sa puta (njemu šampionu).Nemože taj ziceraš da se očeše o Vetela i Hamiltona,jak je on šampion menja ekipe čim vidi da ima neko bolji.

Postoji jedna bitna razlika izmedju "timskih naredbi" kod Ferrarija i Mclarena.
U Mclarenu su ove godine oba vozaca pobedila i naredbe tipa "stedite gorivo" su dolazile iskljucivo da se ne bi rizikovao sudar. Tako je bilo u Kini, tako je bilo u Turskoj. U Kini je pobedio Baton a u Turskoj Luis. Jel tu dolazilo do nekog favorizovanja jednog vozaca? Dolazilo do propustanja? Ovo bedno rukovodstvo u Ferariju je placeno da favorizuje Alonsa, doveo je sa sobom Santander i napunili su sebi dzepove, Masa je tu obican vodonosa koji ce se svaki put skloniti Alonsu kad bude bio ispred njega. E to je razlika izmedju srebrnih i crvenih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back