FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drago mi je da je massa pokazao kako nema svemirskih izvanserijskih vozaća (lani i preklani kimi, sada alonzo)
Cekaj,tek je pocelo.
Ja sumnjam da ce Massa pokazati do kraja sezone nesto vise od dosadasnjih.Naci ce se vec neki nacin da on ne bude prva violina Maranella.
I u F1 je malo teze ulazio u bolid, a nije bas otisao u jeku slave. Za to posle ja ne kazem nista.
Meni nikad nije bio simpatican,iako sam od polovine devedesetih,pa do 2004/05 postao svestan da on uopste nije bio los i da jako nedostaje jedan takav vozac u F1,ali ne smatram da "nije otisao u jeku slave".Tu ne racunam taj nepotrtebni povratak u McLaren,nakon uspesne americke epizode.Njegov pravi odlazak iz F1 je nakon osvajanja titule 1992. sto mu je bila velika greska.Mogao je imati sjajnu sezonu 1993. ,obelezenu antologijskim duelom sa Prostom i Sennom.Mozda bi i drugu titulu uzeo.

Verovatno si saznao do sad al evo za svaki slucaj.

Sebastian Vettel – Super soft
Felipe Massa – Super soft
Fernando Alonso – Super soft
Lewis Hamilton – Super soft
Nico Rosberg – Super soft
Mark Webber – Super soft
Michael Schumacher – Super soft
Jenson Button – Super soft
Robert Kubica – Super soft
Adrian Sutil – Medium
Ne stigoh,prijatelju.Proklete obaveze.Moj glavni problem je sada kako da malo dremnem,a da se probudim za trku.
Svi na super soft...:think: Jedino Sutil na tvrdjim.zanimljivo.Nadao sam se da je Lewis isto na tvrdjim.Kanda se necu mnogo radovati danas.Ti bar imas vece sanse zbog Alonsa.

mansellu su pokusali prosiriti McLaren '95. ali nikako to nije islo, pa ga je menjao do pola sezone Mark Blundell, a kasnije i zvanicno tu ostao do kraja sezone, jer je Mansell i zvanicno odustao od f1 oko pola sezone.

:tease::hahaha:

Odolevam.
Nema druge,nego da se uvedu buzdovani,pracke,dimne zavese....ovo je stvarno da poludi covek.
Jos ja nedeljama obavestavam sve koje poznajem da ce sezona biti ekstra i da se obavezno ukljuce od pocetka,a gle sada...
Pazi ovaj team-radio....:hahaha: kakvi ludaci....Massa ce spaliti gume...:rotf:

Moze neko da pronadje ko je zavrsio na 1.mestu 18. i 19.krug kao i ko je bio najbrzi ["speed trap"]?
Ovo prvo vise nije bitno:
Leader at the end of any Lap
Fernando Alonso 2.00 YES
Result WIN
dance3-1.gif

Jel Hamilton najbrzi za sad?ne mislim na krug nego merenje na pravcu.

Nazalost, premijera uopste nije opravdala ocekivanja. Stavise, toliko sam se razocarao, da sam hteo u pojedinim trenucima da odustanem od daljeg pracenja monotonije. Mislim da nisam jedini koji je danas odremao.

Ovo kruzenje stazom 30-40 krugova me podseca na treci deo kvalifikacija kad su imali 15 minuta da istrose gorivo i onda na kraju postave vremena. Bukvalno su svi vozili s pola snage i cekali poslednju fazu trke da eventualno preduzmu nesto i napreduju u poretku. Manekenisanje na stazi i nista vise. Blago receno.

Sta ovi "novi" timovi rade? Koja je svrha njihovog ulaska u Formulu 1? Ovo je katastrofa. Iskoristili su ih za popunu budzeta posto su se nakrali gore od nase Vlade, niko normalan i pri cistoj svesti ne bi dopustio timu koji do prekjuce nije znao kako se zove, a da ne govorim sto su juce prvi put upalili auto, da se uopste prijavi za ucesce.

Akcija na stazi - 0. Da nije bilo Vettelovog problema ne bismo videli maltene nijedno preticanje. Vise je preticanja bilo kod ovih fenjerasa na zacelju. Poneko izletanje i okretanje i to je to. Ovo nimalo ne mirise na neku neizvesnu i uzbudljivu sezonu. Znaci ne znam sta vise da napisem...Ah da, cestitke crvenima :)

Ne znam na osnovu cega ste i mislili da ce se bilo sta promeniti.. sada samo imamo potencijlno opasnih 6 bolida koji u svakom trenutku mogu ispustiti dusu i nekome napraviti sranje

Trazili ste ovo nadobudno govedo u Ferariju jedno 3 godine (inteznivno,kad god napravi neko sranje) pa cete nadam se sad uzivati.. danas nije bio najbolji na stazi ali je jasno sta ce biti u nastavku ako mu najtrofejnija ekipa u istoriji spremi dobar bolid.. a spremila ga je

U ocekivanju novih uzbudjenja i preticanja :lol:

Meni nikad nije bio simpatican,iako sam od polovine devedesetih,pa do 2004/05 postao svestan da on uopste nije bio los i da jako nedostaje jedan takav vozac u F1,ali ne smatram da "nije otisao u jeku slave".Tu ne racunam taj nepotrtebni povratak u McLaren,nakon uspesne americke epizode.Njegov pravi odlazak iz F1 je nakon osvajanja titule 1992. sto mu je bila velika greska.Mogao je imati sjajnu sezonu 1993. ,obelezenu antologijskim duelom sa Prostom i Sennom.Mozda bi i drugu titulu uzeo.

Ma dobro na to sam mislio.

Ma ta stara garda vozaca su bili face.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back