Nazalost, premijera uopste nije opravdala ocekivanja. Stavise, toliko sam se razocarao, da sam hteo u pojedinim trenucima da odustanem od daljeg pracenja monotonije. Mislim da nisam jedini koji je danas odremao.
Ovo
kruzenje stazom 30-40 krugova me podseca na treci deo kvalifikacija kad su imali 15 minuta da istrose gorivo i onda na kraju postave vremena. Bukvalno su svi vozili s pola snage i cekali poslednju fazu trke da eventualno preduzmu nesto i napreduju u poretku. Manekenisanje na stazi i nista vise. Blago receno.
Sta ovi "novi" timovi rade? Koja je svrha njihovog ulaska u Formulu 1?
Ovo je katastrofa. Iskoristili su ih za popunu budzeta posto su se nakrali gore od nase Vlade, niko normalan i pri cistoj svesti ne bi dopustio timu koji do prekjuce nije znao kako se zove, a da ne govorim sto su juce prvi put upalili auto, da se uopste prijavi za ucesce.
Akcija na stazi - 0. Da nije bilo Vettelovog problema ne bismo videli maltene nijedno preticanje. Vise je preticanja bilo kod ovih fenjerasa na zacelju. Poneko izletanje i okretanje i to je to. Ovo nimalo ne mirise na neku neizvesnu i uzbudljivu sezonu. Znaci ne znam sta vise da napisem...Ah da, cestitke crvenima