Espada_De_Fuego
Domaćin
- Poruka
- 3.098
Auuu, pa sto mu obojise kapu u sivo, nije Bridgestone menjao boje![]()
Nije ni kaciga al' nece da zakeramo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko ja znam da brojim a mali nisam ja sam napisao više od 3 poruke ali još me nema.
Kažite mi šta treba još da radim?
Unapred Hvala.

Колико знам, првих 10 порука си млађи референт![]()

Nikad lakse do napretka u karijeri.tako nekako ,napisi jos 5 porua i postajes ravnopravan

Хмммм
Колико видим у првих 10 само су Фетел и Маса у Q3 возили своје најбрже кругове током целог викенд, сви остали су знатно спорији од својих најбржих кругова

Zasto Šumaher vise ne vozi za Ferari... Msm gledam i ja formulu ali nisam nesto upoznata...
Lap Record: 1:30.252 - M Schumacher (2004) najbrzi krug na Bahrejnu, a sad 1:54 - 2:00, koja razlika, sta su onda vozili !?
Ima da se iskidate kad cujete pitanje ali moram da pitam...Zasto Šumaher vise ne vozi za Ferari... Msm gledam i ja formulu ali nisam nesto upoznata...
![]()
Не, ти дефинитивно не пратиш Ф1...
Ok dans nisam gledala nisam ni predhodnih par puta ali gledam kad se setim... Uostalom to nije razlog da ne odgovoris. Mozda neko drugi bude dovoljno fin da mi odgovori...

Одговорићу ја, наравно, само сам прво хтео да кажем како није истина оно што си горе навела, али пошто си женско опрашта ти се
Укратко, Шуми се повукао 2006., и од тада па до пре пар месеци је био саветник у Ферарију, ове сезоне је Ферари поред Масе довео Алонса, а Шумахер је добио понуду од Мерцедеса и тако смо добили садашње стање (ух, ово је баш површно)

Lap Record: 1:30.252 - M Schumacher (2004) najbrzi krug na Bahrejnu, a sad 1:54 - 2:00, koja razlika, sta su onda vozili !?

, samo sto to mogu samo najbolji, ne treba cekati
Ne videh ko je kakve gume imao u Q3.
Bice sutra svasta kad natankaju gorivo.
Videcemo ko je tako pun najbrzi.