FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, znaci opet u Srba teorija zavere. Sto niko ne kaze kako u Mercesedesu voze
2 engleska vozaca: Hamilton i Button?
Koliko sam citao, povratak M.S su pozdravili:
Hakkinenn,
Irwine,
Villeneuve,
Mansell,
Verstapen,
Eclestone.

I bas mi je zao sto neki nece sa foruma navijati za njega.
Takodje mi je drago za sefa Ferrarija, Lucu, taj isti je oterao Schumija u penziju, a Schumi ju je trkanje u krvi. Sto rece mansell:`Voziti motore u trkama za dzabe, to moze samo istinski ljubitelj takmicenja, pa makar i tamo gde nije vičan`.

Ja sam već napisao da se vezujem za klub a ne za vozača...ali kod Šumija pravim izuzetak pa tako i kada bi došao kod nas u Meklaren verovatno da bih napravio pauzu u praćenju jer ne mogu organski da ga svarim...tako da,tamo gde se on pojavi nema nikakvog pozdrava i simpatija prema njegovom pvratku...vozi za sebe,mene savršeno boli patka za njega i klub za koji će voziti...bez ljutnje,neka me shvate dugogodišnji prijatelji ovde sa foruma koji za Šumija navijaju...to je kod mene jače i govorim navijački i iz srca.

Било како било, човек већ по хиљадити пут показује да му је тркање у крви и да једноставно без тога не може.
Освојио је све што се освојити може, има пара за још десет живота, може да се ували у фотељу и смеје се овом циркусу, али једноставно то није он.
Након 2006, је возио те моторе, стално, али стално цепа картинг, ево сад се враћа, значи човек без тога не може.
Јасно је свима па и њему да шта год радио неће моћи имати ону форму коју је имао током целе каријере, али верујем да ће и та за нијансу слабија форма бити довољна за победе.
Ово је веома храбра одлука и питање је колико би возача да су на његовом месту поново се вратило у Ф1.

СВАКА ЧАСТ :worth:

Потрошња горива:

1raezn.jpg

пс.
Рено што потроши у трци, Ферари потроши на леру z:)

Poslednja izmena:
Ocekujem uskoro naslov "Vilnev potvrdio povratak". Covek pokusava treci put da se vrati, sto je mnogo, mnogo je.

Nema veze.Taj je najvise "vol'o" sedmnostrukog sampiona,pa bi bilo lepo videti jos koju epizodu romanse.

Sa nelegalnom prednostcu i bez prave konkurencije i Truli bi uzeo titulu.
Poznati su takvi uslovi i Michaelu.Omiljeni cak...Pozeljni u svakom slucaju(vecini vozaca).
Bez obzira na sve,raduje me njegov povratak.
Bar na papiru situacija podseca na zlatne osamdesete.
Ako i na stazi bude poneka slicnost,eto meni veselja i u ovoj nepovoljnoj situaciji.
Što si rekao TRulli? Što nisi rekao npr. i Hamilton? :)

Mozda spoznamo dogodine.:per:

Radnici Mercedesa ne žele Šumija

Sindikat radnika Mercedesa izrazio je nezadovoljstvo što su čelnici kompanije, za čak sedam miliona evra, potpisali jednogodišnji ugovor sa Mihaelom Šumaherom.

Predstavnici sindikata smatraju da je takav luskuz u momentima kada su, zbog svetske ekonomske krize, zaposlenim u toj kompaniji ugrožena radna mesta nepotreban, nemoralan i kontraproduktivan, uprkos tome što je Šumaher najuspešniji vozač Formule 1 svih vremena.

"Taj potez nikako ne može biti razumljiv ljudima koji su u Mercedesu ostali bez posla ili onima čije je radno mesto ugroženo. Taj luksuz u ovim teškim vremenima je potpuno neprimeren", izjavio je šef sindikata u Mercedesu Uve Verner.

Oduvek su ga voleli.:mrgreen:
Nema,bato,Svabi samo pare vazne,a ostatak raje neka se idoloklanja.

Sindikat radnika Mercedesa izrazio je nezadovoljstvo što su čelnici kompanije, za čak sedam miliona evra, potpisali jednogodišnji ugovor sa Mihaelom Šumaherom.

Predstavnici sindikata smatraju da je takav luskuz u momentima kada su, zbog svetske ekonomske krize, zaposlenim u toj kompaniji ugrožena radna mesta nepotreban, nemoralan i kontraproduktivan, uprkos tome što je Šumaher najuspešniji vozač Formule 1 svih vremena.

"Taj potez nikako ne može biti razumljiv ljudima koji su u Mercedesu ostali bez posla ili onima čije je radno mesto ugroženo. Taj luksuz u ovim teškim vremenima je potpuno neprimeren", izjavio je šef sindikata u Mercedesu Uve Verner.
:klap::klap::klap:

pitat će se radnike mercedesa nešto.
koji bolidiz:cry:

ko gubi uvek ima pravo da se ljuti... ovo sse odnosi i na race masterov post gore... patetika

Na sta tacno mislis?:)
Hajde da neko, jednom recenicom, prezentuje novcane uslove ugovora nove Mercedesove akvizicije.Malo sam u guzvi,pa ne stizem citati detaljnije od naslova o sedmomilionskom jednogodisnjem ugovoru.
Ako je to stvarno samo 7 miliona,cifra je smesna.Cak je i Button vise odbio,ako se ne varam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back