Ocekujem uskoro naslov "Vilnev potvrdio povratak". Covek pokusava treci put da se vrati, sto je mnogo, mnogo je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, znaci opet u Srba teorija zavere. Sto niko ne kaze kako u Mercesedesu voze
2 engleska vozaca: Hamilton i Button?
Koliko sam citao, povratak M.S su pozdravili:
Hakkinenn,
Irwine,
Villeneuve,
Mansell,
Verstapen,
Eclestone.
I bas mi je zao sto neki nece sa foruma navijati za njega.
Takodje mi je drago za sefa Ferrarija, Lucu, taj isti je oterao Schumija u penziju, a Schumi ju je trkanje u krvi. Sto rece mansell:`Voziti motore u trkama za dzabe, to moze samo istinski ljubitelj takmicenja, pa makar i tamo gde nije vičan`.
Hamilton i Baton voze za Meklaren
Evo pozdravljam i ja njegov povratak, bice mi drago da ga kidaju Alonso i Hamilton![]()
Po meni u penziju su ga oterali Alonso i Raikonen. Inace jedva cekam mart
Ko je drugi?
Saglasan! Posebno mi se svidelo ono "buđavi"...ej ako je buđavi Button postao šampion, Šumi će to uraditi sa istim bolidom kod od šale.
Crveni, jeste li izvukli gadzin auto iz peska?
Crveni, jeste li izvukli gadzin auto iz peska?
Sta nam govore ove tabele?
Renault trosi najmanje a medju najsporijima, BMW najvise a nije ni blizu najbrzima.
A ovo po timovima tek ne razumem.
Ocekujem uskoro naslov "Vilnev potvrdio povratak". Covek pokusava treci put da se vrati, sto je mnogo, mnogo je.
Poznati su takvi uslovi i Michaelu.Omiljeni cak...Pozeljni u svakom slucaju(vecini vozaca).Sa nelegalnom prednostcu i bez prave konkurencije i Truli bi uzeo titulu.
Što si rekao TRulli? Što nisi rekao npr. i Hamilton?![]()
Radnici Mercedesa ne žele Šumija
Sindikat radnika Mercedesa izrazio je nezadovoljstvo što su čelnici kompanije, za čak sedam miliona evra, potpisali jednogodišnji ugovor sa Mihaelom Šumaherom.
Predstavnici sindikata smatraju da je takav luskuz u momentima kada su, zbog svetske ekonomske krize, zaposlenim u toj kompaniji ugrožena radna mesta nepotreban, nemoralan i kontraproduktivan, uprkos tome što je Šumaher najuspešniji vozač Formule 1 svih vremena.
"Taj potez nikako ne može biti razumljiv ljudima koji su u Mercedesu ostali bez posla ili onima čije je radno mesto ugroženo. Taj luksuz u ovim teškim vremenima je potpuno neprimeren", izjavio je šef sindikata u Mercedesu Uve Verner.
Sindikat radnika Mercedesa izrazio je nezadovoljstvo što su čelnici kompanije, za čak sedam miliona evra, potpisali jednogodišnji ugovor sa Mihaelom Šumaherom.
Predstavnici sindikata smatraju da je takav luskuz u momentima kada su, zbog svetske ekonomske krize, zaposlenim u toj kompaniji ugrožena radna mesta nepotreban, nemoralan i kontraproduktivan, uprkos tome što je Šumaher najuspešniji vozač Formule 1 svih vremena.
"Taj potez nikako ne može biti razumljiv ljudima koji su u Mercedesu ostali bez posla ili onima čije je radno mesto ugroženo. Taj luksuz u ovim teškim vremenima je potpuno neprimeren", izjavio je šef sindikata u Mercedesu Uve Verner.
ko gubi uvek ima pravo da se ljuti... ovo sse odnosi i na race masterov post gore... patetika
ko gubi uvek ima pravo da se ljuti... ovo sse odnosi i na race masterov post gore... patetika