FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Max Bet Alonso pol P kvota 8.00,ulog 10e Vamos Fernando
Mauridia_22-1.gif
s005-1.gif

Мада кад боље погледам, путања којом се кретао Хајдфелд је идеална путања, иако изгледа као да возач одлази у бокс...
Сад сам тек обратио пажњу на Вилијамс, такође има ту путању.
Сад бих рекао да је Алонсо напаравио крупнију грешку (ал' мењам мишљење).
Тако то бива када се ствари сагледавају површно :rumenko:

Alonsova krivica,iz aviona se vidi.
Obojica su isli idealnom putanjom, medjutim vidite da su Alonsu zablokirali prednji tockovi, a kada vam se to desi, ne mozete ni levo ni desno. To se taman desilo na kocenju. Samo mi nije jasno zasto nije lepo sklonio kad je video da je Heidfeld vec usao u krivinu, ne ostavljajuci Alonsu prostora...

Сад мало читуцкам вести па да пренесем коју:

Витмарш је изјавио како је опште познато да Алонсо на крају ове сезоне прелази у Ферари.
Он ми делује као озбиљан човек, тако да се ова његова изјава треба узети за озбиљно.

Такође прочитах да је Фетел продужио уговор са Ред Булом до 2012. године.

Сад бих рекао да је Алонсо напаравио крупнију грешку (ал' мењам мишљење).
Тако то бива када се ствари сагледавају површно :rumenko:

Eto,sada si "dubinskim" gledanjem i mene pokolebao.:lol:
Mozda je najsimptomaticnije to sto Alonso nije mlatarao rukama i negodovao u toj situaciji,sto navodi na pomisao da i sam priznaje gresku.
kako god,jako je bitno da bolidi nisu znacajnije osteceni(bar mi se cini) i da to nece uticati na danasnje kvalifikacije.

Овај "ваш" Витмарш још једну занимљиву изјаву даде:
Одприлике:
"ако би Шумахер био заинтересован да се врати у кокпит следеће сезоне, ми смо заинтересовани за њега"...

пс.
Коме би било теже, вама или нама ;)

Одприлике:
"ако би Шумахер био заинтересован да се врати у кокпит следеће сезоне, ми смо заинтересовани за њега"...

пс.

Za nas bi to bio pozitivan izazov ;)

Eto,sada si "dubinskim" gledanjem i mene pokolebao.:lol:
Mozda je najsimptomaticnije to sto Alonso nije mlatarao rukama i negodovao u toj situaciji,sto navodi na pomisao da i sam priznaje gresku.

A i ovaj Heidfeld ga kilavi,kao u Monacu isto ga je udario Alonso-svi prolaze glatko a on u toj krivini k`o da mota sleper.
kako god,jako je bitno da bolidi nisu znacajnije osteceni(bar mi se cini) i da to nece uticati na danasnje kvalifikacije.

Meni se cini da je tokom prizemljenja u BMW-u sve leglo na svoje mesto.:lol:

Одприлике:

пс.

Moja trosna srcka to ne bi izdrzala.:mrgreen:

]
A i ovaj Heidfeld ga kilavi,kao u Monacu isto ga je udario Alonso-svi prolaze glatko a on u toj krivini k`o da mota sleper.
To sam i ja imao u vidu kada sam Heidfelda odmah osudio juce.
Meni se cini da je tokom prizemljenja u BMW-u sve leglo na svoje mesto.:lol:

:lol:

A to je McLaren u prvom redu.:D
Toliko su brzo proleteli stazom da ih nisam uspeo ni videti.:lol:
Ovo veoma ohrabruje,a jos ako se ispostavi da nismo najlaksi...radost do neba.
I,kao sto rece Reglia,sutra samo rutinski i pametno,bez zaletanja kao danas u par navrata.

Milose,ajde prevedi ako ti nije tesko sta su komentatori pricali.Prica se da je Alonso bio kriv,i da je Heidfeid izjavio nesto "kakav idiot" i sl.

Ovo izgleda neka svajcarska televizija.
Rekli su "da je Hajdfeld usporio i da je Alonso bio iznenadjen sporim autom ispred sebe i krenuo da ga obidje sa unutrasnje strane. Verovatno se Hajdfeld spremao da dobro zapocne svoj brzi krug i uopste nije primetio da mu se priblizava Alonso".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back