FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sve je ovo neko zamazivanje očiju, kao uštediće na motorima. A ne spominju koliko ih Berni dere za organizaciju trka po 60-70 miliona, pa svake naredne po 5 gore.

Ako ikad vise dodje u tvoje krajeve,vidi da se nekako organizuje jedno "vaspitno savetovanje",gde bismo mi objasnili matorom u cemu je problem.:lol:
AKo ne uspe,uvek mu se moze desiti da nagazi na neku zaostalu minu i slicno...:mrgreen::lol:

Са малим закашњењем:

Јерез, 9-ти децембар:

9decembarJerez-1.jpg

Јерез, 10-ти децембар:

JerezDecembar10-1.jpg

Јерез, 11-ти децембар:

JerezDecembar11-1.jpg

Nikad nije kasno.;)
Sasmo je problem sto se u ovom haosu ne moze izvuci bilo kakav zakljucak,a i prosle godine su mnogi od nas naseli na Williamsovu brzinu,a ispade pun promasaj,pa ne vredi izletati sa procenama.
Ovde bi i inzenjeri imali problema da nesto skontaju.

Ova testiranja nemaju bas nikakvog znacaja u pogledu davanja prognoza za sledecu godinu. Verovatno su vozili proslogodisnji auto dok je ostatak timova kombinovao komponente. Nebitno.

Ali, RTL tvrdi da je koncern Peugeot-Citroen zainteresovan za ulazak u Formulu1. Po njihovoj prici PSA bi trebalo da preuzme Hondu. Finansijska kriza nije toliko uzdrmala Francuze, tako da raspolazu sredstvima za eventualno preuzimanje Honde. Jedna od prepreka bi moglo da bude eventualno udruzivanje Fiata sa PSA o kome se sve vise govori.

Sto se tice vozackog tandema, u kombinaciji su Dzenson Baton i Sebastijen Burde.

Detaljnom analizom ovih podataka se moze zakljuciti da je Nakajima izvezao ubedljivo najvise krugova.:lol:
Michaele,nemoj da se ljutis,malo se zezam.
Stvarno sam nestrpljiv da vidim ko ce kakvu masinu isterati na grid.

Detaljnom analizom ovih podataka se moze zakljuciti da je Nakajima izvezao ubedljivo najvise krugova.:lol:
Michaele,nemoj da se ljutis,malo se zezam.
Stvarno sam nestrpljiv da vidim ko ce kakvu masinu isterati na grid.

Ма каква љутња:)

Како сада ствари стоје пре прве трке се неће моћи видети прави однос снага...

čitam sad na teletextu ovaj tekst:

BERNIE OTKRIO MRAČNU TAJNU FERRARIJA

Predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo nedavno je izjavio kako Bernie Ecclestone mora otići jer Formula 1 ne treba takve diktatore.

Prvi čovjek Formule 1 osvetnički je odgovorio kako Montezemolo ništa nije rekao o Ferrarijevim pogodnostima.
"Kada su 2003. zaprijetili izlaskom iz Formule lagano smo ih podmitili. Kupili smo njihovu odanost. Za osvojenu titulu ove godine dobili su 80 milijuna dolara više nego što bi to dobio McLaren da je pobijedio., kazao je Ecclestone.

smradovi, nikad nisam gotivio ferrari ni žabare općenito :evil:

Kad ne bi bilo skandala izmedju dve sezone, F1 bi izgubila na gledanosti mnogo. Tako da je svadja izmedju Ferrarija i Bernija i sta vec sve bude samo obicna reklama za F1...ko kad se pevaljke posvadjaju preko novina.

On je odlučan da sprovede tu ideju sa medaljama. DB06, u potpunosti se slažem sa tobom. Zašto onda da se trkaju slabiji timovi kad već u startu znaju da im je suđena propast. Ovako su makar imali motiv da osvoje jedan bod, koji je mnogima od njih bio ravan pobedi. Setite se koliko puta se dešavalo da vozač slabijeg tima uzme bod, dva, tri i kada izađe iz bolida raduje se kao da je postao šampion. Setite se kako je samo Sutil plakao u Monaku kada ga je Kimi zviznuo.

Ne znam koga Berni farba kada kaze da svi timovi podržavaju njegovu ideju sa medaljama. Ja koliko sam upućen, svi timovi podržavaju izmenu formata kvalifikacija i uvođenje 1 poena za pol poziciju i ništa drugo. Rezultati jedne ankete među ljubiteljima/navijačima pokazuju da 26% smatra da je ideja dobra, dok 74% smatraju da bi uvođenjem tog sistema F1 Berni progurao smrtnu presudu ovom sportu. Slažem se sa većinom.

F1-olimpijski sport!!z:zz::zima2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back