Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma pred majami cini mi se i vetel negodovo, navodno stao na stranu hamiltona, rekavsi da je to cista glupost...fudbal, rukomet, kosarka, vaterpol i slicni sportovi apsolutno mogu da razumijem da se zabrani bilo koja vrsta nakita...al zamisli u tenisu da zabranis, cisto ludilo jer nemas susreta sa protivnikom..e tako isto i F1..jednostavno drkaju i ko da zele unistiti F1.

Berni Eklston uhapšen u Brazilu​

1653580273970.png

Kako Rojters javlja nekadašnji vlasnik Formule 1 Berni Eklston uhapšen je u Brazilu.

Britanac je priveden u sredu kasno uveče jer je prilikom ukrcavanja u privatan avion kojim je trebalo da putuje za Švajcarsku, u njegovom prtljagu pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu, prenosi SK.

Eklston je policiji priznao da poseduje pištolj, ali je rekao da nije znao da je u tom trenutku u njegovom prtljagu.

On je posle saslušanja platio kauciju, posle čega mu je dozvoljeno da otputuje u Švajcarsku.

Eklston (91) je oženjen Brazilkom Fabijanom Eklston, koja je potpredsednica FIA i članica Svetskog saveta za motorni sport. Oni su u maju zajedno prisustvovali nekoliko događaja koji se održavaju u ovoj južnoameričkoj državi, uključujući i lokalnu trku automobila u selu, koje se nalazi u blizini Sao Paula.

https://www.danas.rs/sport/berni-eklston-uhapsen-u-brazilu/

Četvorostruki šampion Sebastijan Fetel se povlači na kraju sezone​

Fetel je rekao da je dugo razmišljao pre nego što je doneo ovakvu odluku.
Četvorostruki svetski šampion Sebastijan Fetel povlači se iz Formule 1 na kraju ove sezone.

lg.php

Ovaj 35-godišnjak je rekao da je odluka bila „teška" i da je „proveo mnogo vremena razmišljajući o tome".

Nemac je rekao da će „odvojiti više vremena da razmisli na šta će se sledeće usredsrediti".

Dodao je da mu je prioritet da provedi više vremena sa porodicom.

https://www.021.rs/story/BBC/312633...astijan-Fetel-se-povlaci-na-kraju-sezone.html

Problem sa Formulom 1 je u tome što tu više nema trkanja. Godinama.
Ferštapen je stvarno sjajan talentovani vozač ali 10+ godina se u toku jedne sezone jedan vozač trka sam sa sobom. Ali ne zbog toga što je jedini koji ume da vozi.

Hamilton u Ferrariju od 2025 ..Sviđa mi se kombinacija vozaca pitanje je da li mogu napraviti bolid ili je Hamilton sa svojom skromnom platicom doveden bas iz tog razloga .😄

Hamilton u Ferrariju od 2025 ..Sviđa mi se kombinacija vozaca pitanje je da li mogu napraviti bolid ili je Hamilton sa svojom skromnom platicom doveden bas iz tog razloga .😄
Ne verujem da ce 2025. uraditi nesto jer je RB ispred svih sto se tice ove generacije ali od '26. bi mogao da se bori za titulu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back