Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prava "žvaka" (da ne kažem "slina") trka, razvuklo se kol'ko nećeš, u dogledno vreme biće (ako i to bude) uzbudljive "borbe" za 8, 9... mesto, ovaj režiser danas je pokušao da dramatizuje "borbe" za drugo, treće mesto (Alonso bi stigao Rozberga istovremeno kad i Rikardo njega, daklen, nikad), žali bože ranog ustajanja...

Хамилтон је дочекао својих 5 минута.
Рано је оцењивати овог нашег новог директора али оно што ме радује јесте да смо коначно почели да преузимамо одговорност на стази и да први повлачимо неке потезе.
Одлична стратегија за Алонса и још боља вожња са његове стране.
Ко би рекао да ће Рикардо већ сада имати боље темпо до Фетела. Шампион ће морати да се уозбиљи.
Да ли су сиви возили данас? Нешто их нисам видео :whistling:

Čitam danas da je trka bila skraćena za 2 kruga i da su vožena (umesto 56) 54 kruga :eek:
Ja od one dosade (bledo sam gledao trku,kao kroz staklo) nisam ni primetio taj detalj !

Нико то није ни приметио.
Хамилтон је само у последњем кругу пријавио да му је круг раније била истакнута карирана застава.
Грешка је до организатора.
Само је Кобајаши оштећен, јер је он једини претекао у та два последња круга.
Било би занимљиво да је Рикардо претекао Алонса и сл.
Брука...

Sta greskom su vozili 2 kruga vise? OMG :dash:

Колико сам видео они су одвезли свих 56 кругова, али за званичне резултате је узето стање након 54. круга јер је тада грешком истакнута карирана застава.
Добра ствар је у томе што у та два последња круга скоро и да није било акције, тако да је само Кобајаши мало "оштећен".

Trka zaista dosadna, McLaren katastrofalan, Massi uništiše solidan rezultat, do sada su uvjek pričali da po dolasku u Evropu mogu spremiti neke od izmjena u aero paketu, pa ajd da vidimo

U vreme dominacije Ferarija nije bilo sanse da neki od vozaca odbije da izadje na zvanicne treninge nego su opako trenirali i po 5h dnevno.
Gospodin `overrated` glatko odbija da vozi 3 zvanicni trening ?

Stvarno su se neke stvari promenile u F1.

U vreme dominacije Ferarija nije bilo sanse da neki od vozaca odbije da izadje na zvanicne treninge nego su opako trenirali i po 5h dnevno.
Gospodin `overrated` glatko odbija da vozi 3 zvanicni trening ?

Stvarno su se neke stvari promenile u F1.

Питање је да ли је то само његова одлука или је добио и дозволу од тима.
Али без обзира не видим зашто не би направио који круг више.
Ове сезоне му гледам кроз прсте, и нека то буде сезона прилагођавања.
Некако ми делује као да опет упада у ону фазу незаинтересованости као и 2009. Надам се да грешим.

Zamolio bih revnosnog admina da mi ne brise postove bez objasnjenja i to sto moje misljenje nije u skladu sa njegovim. Niti ce biti.
Sto se tice navodno najveceg , moje misljenje je jasno.

Sto se tice drugog u toj kategoriji, `legendarnog` ledenog, nesto se nije pokazao u ovih par trke.Prosto zato sto ga je Alonso stavio u mali dzep.
Toliko o ledenom.

Mrtva trka izmedju admina ivde i na `cuvenom` benchmarku.

Zamolio bih revnosnog admina da mi ne brise postove bez objasnjenja i to sto moje misljenje nije u skladu sa njegovim. Niti ce biti.
Sto se tice navodno najveceg , moje misljenje je jasno.

Sto se tice drugog u toj kategoriji, `legendarnog` ledenog, nesto se nije pokazao u ovih par trke.Prosto zato sto ga je Alonso stavio u mali dzep.
Toliko o ledenom.

Mrtva trka izmedju admina ivde i na `cuvenom` benchmarku.

Нисам ти брисао никакве постове.
Пошаљи ми у приватној поруци на којој теми су ти обрисани постови?

Probudio se!

Posle 95 dana indukovane veštači izazvane kome posle nedsreće na skijanju u Grenoblu, sedmosrtruki šampion Formule 1 Nemac Mihael Šumaher probudio se i prepoznao suprugu Korinu.

Sabine Kem, menadžer višestrukog svetskog šampiona u Formuli 1, izjavila je za lokalne medije da je Šumaher u komplikovanoj fazi oporavka, ali da se probudio iz indukovane kome. Nemac se povremeno budi i svestan je, ali često gubi svest, što je i normalno za nekoga ko je u komi proveo 95 dana.

.....

Probudio se!

Posle 95 dana indukovane veštači izazvane kome posle nedsreće na skijanju u Grenoblu, sedmosrtruki šampion Formule 1 Nemac Mihael Šumaher probudio se i prepoznao suprugu Korinu.

Sabine Kem, menadžer višestrukog svetskog šampiona u Formuli 1, izjavila je za lokalne medije da je Šumaher u komplikovanoj fazi oporavka, ali da se probudio iz indukovane kome. Nemac se povremeno budi i svestan je, ali često gubi svest, što je i normalno za nekoga ko je u komi proveo 95 dana.
.....

Joш ништа није потврђено али ово би било одлично

Već je prošlo 20 godina :(

Ayrton_Senna_Wallpaper_by_BigELover88.png

:fdlan:
Sledeće sezone trka po ulicama Bakua!

Od sledeće sezone u šampionatu Formule 1 voziće se i Velika nagrada Azerbejdžana u prestonici ove kavkaske zemlje Bakuu.

Portparolka azerbejdžanskog Ministarstva oladine i sporta Samaji Mamadova rekla je za Asošijeted pres da će se "trka za Veliku nagradu Azerbejdžana održati u jesen 2015. godine" i da će potpisivanje ugovora sa F1 biti obavljeno krajem maja.

Mamadova je rekla da će se trka za VN Azerbejdžana voziti po ulicama Bakua, koristeći trasu auto trka, koje se u toj prestonici voze od 2012. godine.

Ukidaju se treninzi petkom?

Čelnici “najbržeg cirkusa na svetu” ozbiljno razmatraju da ukinu treninge koji se voze petkom, kako bi ekipe imale manje troškove.

Timovi koji se takmiče u Formuli 1 počeli su da razmatraju ovu mogućnost koja bi počela da se primenjuje od sledeće sezone, ali za sada nije poznato kada će se odlučivati o ovoj ideji.
Sve veći broj timova Formule 1 žali se na veoma tešku materijalnu situaciju, zbog čega su oni koji vode takmičenje odlučili da im u određenoj meri izađu u susret.

Ukidaju se treninzi petkom?

Čelnici “najbržeg cirkusa na svetu” ozbiljno razmatraju da ukinu treninge koji se voze petkom, kako bi ekipe imale manje troškove.

Timovi koji se takmiče u Formuli 1 počeli su da razmatraju ovu mogućnost koja bi počela da se primenjuje od sledeće sezone, ali za sada nije poznato kada će se odlučivati o ovoj ideji.
Sve veći broj timova Formule 1 žali se na veoma tešku materijalnu situaciju, zbog čega su oni koji vode takmičenje odlučili da im u određenoj meri izađu u susret.

Ко може да плати нек' се и клати.
Можда звучи сурово али је тако у Ф1 и тако је одувек било.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back