Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva čekam da ih vidim kako zajedno šibaju.....ali jedan drugog :lol:

Само да он буде конкурентан од старта сезоне па да видим да ли ће Алонсу пасти на памет да тражи од тима да га "склоне" са стазе...
Стално понављам како Кимију не могу опростити оне две сезоне али свака му част што прихвата овакве изазове, готово сам сигуран да је ситуација обрнута да Алонсо не би прешао у Ферари...
Иако прети да нам се деси сценарио сивих из 2007. ипак сам срећан :)

Dobro je videti Kimija u konkurentnijem bolidu, mislim da je svima frka da se ne ponovi priča sa 2 supervozača u jednom supertimu iz 2007, lično bih ipak više voleo da je Kimi u nekom drugom timu sa jasnijom pozicijom...

Само да он буде конкурентан од старта сезоне па да видим да ли ће Алонсу пасти на памет да тражи од тима да га "склоне" са стазе...
Стално понављам како Кимију не могу опростити оне две сезоне али свака му част што прихвата овакве изазове, готово сам сигуран да је ситуација обрнута да Алонсо не би прешао у Ферари...
Иако прети да нам се деси сценарио сивих из 2007. ипак сам срећан :)

Neko moje predviđanje je da se tu neće jedan drugom sklanjati i biti timskih naredbi kao sa Masom...dok recimo,to će Rikardo raditi 100% za Fetela (kada bude timske naredbe) i tu je već sada u prednosti Red Bul.
Iskreno,očekivao sam da će vam doći Hulkenberg kojeg bi već sutra voleo da vidim u Meklaren umesto Batona.
Naravno,očekujemo i da Masa prozbori koju reč i iznese neku vašu "mutnu rabotu".

Ajde da malo nadoknadimo adrenalina, verovatno sam već stavljao ovaj klip ali ako ima neko da nije gledao, obavezno štivo, prva petorica finiširaju u 0,6 sekundi, Monza 1971:

P.S. Obratite pažnju i na sam start, ovaj maše zastavom za početak trke a oni pozadi još nisu ni stali, ludnica...

simpatičan snimak, biće nadam se za moga vakta još nešto slično.

Vozač Ferarija izjavio je da više neće pomagati klupskom kolegi Fernandu Alonsu da osvoji titulu šampiona Formule jedan.
Vozeći za Ferari, Felipe Masa je često morao da žrtvuje svoju poziciju u trkama kako bi pomogao Fernandu Alonsu da ostvari što bolji plasman, pošto se Španac borio za šampionsku titulu.

Ne odstupaj od čuvene ferarijeve trkačke taktike :nono3:
Izdrži još malo da te jašu.

Излазак СЦ нам је дао неку наду да би могло доћи до борбе за прво место јер Фетел тада није ишао на промену пнеуматика, међутим без обзира на то након рестарта трке наредних 15ак кругова је био најбржи и још једном је објаснио неке ствари.
Жао ми је Грожана стварно је могао до подијума.
Ове судије су опет почиле да брљаве. Прво казне Хулкенберга да пропусти Переза иако се јасно види да није ишао тако широко и ван стазе да би дошло до већег контакта. На крају Алонсо и Вебер добише опомену због оног таксирања, а пошто је ово Веберу трећа опомена ове сезоне добио је казну +10 за наредну трку.
Све у свему утисак је да сви возе само Фетел - Ред Бул побеђују.

"Таксирање" кроз историју...
2+%25282%2529.jpg

Mališa je pokazao i ovog puta kako se ćera ta mašina, njegova preciznost i koncentracija su završili posao, nabiti pola minuta razlike u petnaest krugova sa setom starih guma i usput se ne zakucati u tarabu, pa to čak ni Alonso ne bi uspeo... ;)

Sve mi je jasno kako ste doživeli nedeljnu trku kada vidim svega 2-3 komentara...više ćemo da razglabamo tokom zime između dva šampionata :roll:
Pa, manje-više (koliko sam video iz "F1 kladionice) svi su i očekivali sličan razvoj događaja, zna se da su SV i RB trenutno maksimum ali uvek u Singapuru postoji nepoznanica safety car-a koja može da pomrsi planove (ili naprotiv, da stvori šansu, pozdrav Flaviju i Alonsu), ova trka jeste pomalo "poražavajuća" u tom smislu što i taj faktor iznenađenja (a izgledalo je da će se to desiti kada se Rikijardo slupao) nije zapravo ništa promenio, SV i RB su to odradili kao da je potpuno redovna situacija u pitanju, SV je nabio razliku koja mu je omogućila pobedu, kao od šale...
Ruku na srce, jedini "kritičan" momenat je bio sam start, Rosberg je dobio priliku da vodi trku 100m, tako da ovo ne može da se podvede u jednu od trka koje je SV dobio vodeći od strarta do cilja... ;)

Poslednja izmena:
Verovatno ste načuli da ima šanse da se Barikelo vrne u F1, to nekako postalo "in" da se penzosi vrću... Prava vest je da je Hulk u situaciji da možda čak i bira između Lotusa i McLarena, pravi čovek na pravom mestu ma u kom od ta dva tima završio.
Jedna zanimljiva fotografija gazde u društvu RB magova, Berni je onaj Fetelov prst malo karikirao, ovo je njegov komentar na temu odlaska u peMziju, napunio je 80 ali, kako kaže, ne može da dozvoli sebi da ode u penziju...
Sebastian+Vettel+Bernie+Ecclestone+F1+Grand+pg_R1MC5NIWl.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back