Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Одличан филмић, одличан квалитет (одрадио Шел)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još uvek ne potvrđeno - od sledeće sezone (posle 22 godine) voziće se Velika nagrada Meksika koja bi trebala u kalendaru da se nađe 9.novembra.
Поздрав и за тебеPozdrav sima na fotumu ...
Колико видим возиће се и ВН Русије...Još uvek ne potvrđeno - od sledeće sezone (posle 22 godine) voziće se Velika nagrada Meksika koja bi trebala u kalendaru da se nađe 9.novembra.
Колико видим возиће се и ВН Русије...
И што је мало занимљиво календар за нередну сезону треба да се одобри на састанку ФИА који ће се одржати у Хрватској...

Алонсо је имао занимљиву изјаву на италијанском преко радија, која се односила на тај последњи брзи круг.
Рекао је нешто у стилу: како сте дозволили да оде, глупи сте (мада сад видим на нету де се пре ради о речи идиоти), па онда оно класично "mamma mia"....
Идеја им је била да Алонсо прати Масу и онда на правцу да искористи заветрину и на тај начин постави боље време али Маса је некако успео да му одмакне...
Све у свему лепи комплименти за тим
Иначе све честитке за Хулкенберга

Sta se desilo sa Luisa? Nisam bio u mogucnosti danas da pratim kvalifikacije.
Dobro, može se reći da su bolji nego pre 2 sezone ali definitivno da ima mesta da budu bar 2x bolji. Mislim da ne bi bilo loše da dovedu u studio nekog "stručnog konsultanta", to nije nikakav "blam", jasno je svima da ima gomila ljudi ovde kod nas (recimo na ovom forumu, ali tu ne računam sebe) koji bolje poznaju taj sport (kao Trkulja sa RTS-a, recimo) i onda bi brojne "dileme" bile rešene a niko ne bi dolazio u situaciju da smanjuje ton tokom prenosa. Eurosport kada prenosi "24 sata LMana" ima u studiju čoveka koji nije novinar ali odlično poznaje trkanje. Ova dvojica su prečesto "u ofsajdu", ide repriza nekog preticanja (i to piše na ekranu) a oni se primaju kao da je reč o novom događanju na stazi itd...pa nisu ovi sa SK toliko losi, bolji su od Veljka i Radeta nekada...
Dobro, može se reći da su bolji nego pre 2 sezone ali definitivno da ima mesta da budu bar 2x bolji. Mislim da ne bi bilo loše da dovedu u studio nekog "stručnog konsultanta", to nije nikakav "blam", jasno je svima da ima gomila ljudi ovde kod nas (recimo na ovom forumu, ali tu ne računam sebe) koji bolje poznaju taj sport (kao Trkulja sa RTS-a, recimo) i onda bi brojne "dileme" bile rešene a niko ne bi dolazio u situaciju da smanjuje ton tokom prenosa. Eurosport kada prenosi "24 sata LMana" ima u studiju čoveka koji nije novinar ali odlično poznaje trkanje. Ova dvojica su prečesto "u ofsajdu", ide repriza nekog preticanja (i to piše na ekranu) a oni se primaju kao da je reč o novom događanju na stazi itd...
Ajde da malo nadoknadimo adrenalina, verovatno sam već stavljao ovaj klip ali ako ima neko da nije gledao, obavezno štivo, prva petorica finiširaju u 0,6 sekundi, Monza 1971:P.S. : Izem ti Moncu,kad nakon trke pričamo o ovakvim detaljima.Stvarno je moglo biti malo više uzbuđenja...
Ajde da malo nadoknadimo adrenalina, verovatno sam već stavljao ovaj klip ali ako ima neko da nije gledao, obavezno štivo, prva petorica finiširaju u 0,6 sekundi, Monza 1971:
P.S. Obratite pažnju i na sam start, ovaj maše zastavom za početak trke a oni pozadi još nisu ni stali, ludnica...
Danas ne možemo da vidimo ni zadnju petoricu kako finiširaju unutar 2-3 sekunde !