RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
....a možda i za celu karijeru.Jednu i jeste...i to sa pobedom i dosta mu je za ovu sezonu !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....a možda i za celu karijeru.Jednu i jeste...i to sa pobedom i dosta mu je za ovu sezonu !!!
Jednu i jeste...i to sa pobedom i dosta mu je za ovu sezonu !!!

....a možda i za celu karijeru.

Vreme je da Hamilton razmisli o prelasku u drugi tim. Mnogo ga je McLaren kostao ove godine!!!
Pa sve sto je uradio i naucio dao mu je Meklaren,a on je mogao i bolje da uzvrati.
Ja nisam gledao, isao na brdsku trku na Fruskoj Gori. Bio sam sudija... 
Kako je bilo?Ja nisam gledao, isao na brdsku trku na Fruskoj Gori. Bio sam sudija...
![]()
Kako je bilo?Ja nisam gledao, isao na brdsku trku na Fruskoj Gori. Bio sam sudija...
![]()
E da je McLaren bolje uzvratio Lusi bi se sada borio za 3cu titulu. Prva mu je izmakla od Rajkonena jer je takodje imao problema sa bolidom na zadnjoj trci u Brazilu. Ove godine malo greske u pit stopu, malo Grozan, malo Maldonado i slag na tortu ode menjac, bolje da su ga zamenili i popili kaznu od +5 mesta, i uzeli bar nesto bodova....

2007. su u Meklarenu imali problem sa bolidom. A formula je isla odlicno...![]()

Tebe je bas inspirisala ta danasnja brdska trka a? 
I miris i ukus. 

Evo Šumaheru tresnuli 10 kaznenih mesta za sledeću trku zbog sudara
Младост - лудост
matoro magare bez refleksa.Младост - лудост