gost 305066
Aktivan član
- Poruka
- 1.321
Sta se desilo sa Alonsom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi red![]()
Well done![]()
Sta se desilo sa Alonsom ?
E sad nemojte uzeti prvo mjesto,em ste ubjeeeeedljivo najbrzi,prvi startni red....ne zelim samo da cujem izgovore ako izvisite.
Квалификације:
![]()
Алонсо је имао одличан темпо, да није направио грешку у том брзом кругу њега и Хамилтона би делиле хиљадетинке.
Морао је овде ако не до пола онда бар да се углави између сивих.
Штета
едит.
ди Реста +5 - промена мењача
Малдонадо +10 - казна са прошле трке

E sad nemojte uzeti prvo mjesto,em ste ubjeeeeedljivo najbrzi,prvi startni red....ne zelim samo da cujem izgovore ako izvisite.

Sta je bilo sa Batonom,a sta sa Fetelom? Ja gledao bez tona![]()

Malo bilo dosadno...![]()
Bilo je dosta preticanja i to na stazi ne kroz boks kao obicno.
Ma da,sigurnoMalo bilo dosadno...![]()
Браво за Хамилтона.
Сада је њему као прошли пут Батону трка била мало олакшана проблемима директних ривала.
Перез је стварно одвезао једну одличну трку. Очекујем га ускоро код нас
Занимљиво је да се Кими који нема победу ове сезоне (два пута се борио за победу), нема пол-позицију налази на 3. месту у шампионату.
Ћути и скупља бодове. То ми некако не личи на њега... Изгледа да су га године учиниле стрпљивим.
Штета што се развој целог болида мора подредити пнеуматицима али ако ништа друго барем имамо неизвестну сезону.
Pre će biti da je Alonsu bio olakšan put do podijuma problemima direktnih rivala.

Aha,dosadna trka,Hamilton je odvozio korektno,Perez razbio sve konkurente,steta sto nije bilo jos 6-7 krugova.
2 kruga bi bilo dovoljno da pretekne Hamiltona
Космичка правда.Иначе, прва тројица на данашњој трци су били "жртве" оног Грожановог потеза прошлог викенда...

Brate, ne znam sta ti ocekujes, da lete glaveBilo je dosta preticanja i to na stazi ne kroz boks kao obicno.
Jedino da pocnes da se kladis ja sam jos uvek prilicno uzbudjen![]()

Ma da,sigurno
Dabogda do kraja bile sve ovako "dosadne" sa istim redosledom![]()
Aha,dosadna trka,Hamilton je odvozio korektno,Perez razbio sve konkurente,steta sto nije bilo jos 6-7 krugova.
2 kruga bi bilo dovoljno da pretekne Hamiltona
Mislim da se Hamilton ne bi dao onda pa bi oba zavrsila negdje sa strane...
Nedostajao je tu Pastor danas pri vrhu ,a u par navrata je imao najbrze krugove![]()