Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Квалификације:
A2ReLeMCQAEJweP.jpg

Алонсо је имао одличан темпо, да није направио грешку у том брзом кругу њега и Хамилтона би делиле хиљадетинке.
Морао је овде ако не до пола онда бар да се углави између сивих.
Штета

едит.
ди Реста +5 - промена мењача
Малдонадо +10 - казна са прошле трке

Poslednja izmena:
Квалификације:
A2ReLeMCQAEJweP.jpg

Алонсо је имао одличан темпо, да није направио грешку у том брзом кругу њега и Хамилтона би делиле хиљадетинке.
Морао је овде ако не до пола онда бар да се углави између сивих.
Штета

едит.
ди Реста +5 - промена мењача
Малдонадо +10 - казна са прошле трке

Koliko sam video Alonso je napravio grešku kod prve krivine ali ne znam koji je imao problem na početku Q3.
Nego,nešto mi je Hamilton bio mnogo "rezervisan" nakon treninga :think:

Браво за Хамилтона.
Сада је њему као прошли пут Батону трка била мало олакшана проблемима директних ривала.
Перез је стварно одвезао једну одличну трку. Очекујем га ускоро код нас :)
Занимљиво је да се Кими који нема победу ове сезоне (два пута се борио за победу), нема пол-позицију налази на 3. месту у шампионату.
Ћути и скупља бодове. То ми некако не личи на њега... Изгледа да су га године учиниле стрпљивим.
Штета што се развој целог болида мора подредити пнеуматицима али ако ништа друго барем имамо неизвестну сезону.

Браво за Хамилтона.
Сада је њему као прошли пут Батону трка била мало олакшана проблемима директних ривала.
Перез је стварно одвезао једну одличну трку. Очекујем га ускоро код нас :)
Занимљиво је да се Кими који нема победу ове сезоне (два пута се борио за победу), нема пол-позицију налази на 3. месту у шампионату.
Ћути и скупља бодове. То ми некако не личи на њега... Изгледа да су га године учиниле стрпљивим.
Штета што се развој целог болида мора подредити пнеуматицима али ако ништа друго барем имамо неизвестну сезону.

Pre će biti da je Alonsu bio olakšan put do podijuma problemima direktnih rivala.

Pre će biti da je Alonsu bio olakšan put do podijuma problemima direktnih rivala.

На Алонсову жалост ти директни ривали су имали проблем тек након што их је он претекао...
Мислио сам на онај јучерашњи проблем који је имао Алонсо.
Он је јуче у квалификацијама имао проблема са рол-баром и зато је завршио на 10. месту
Иначе је било за очекивати како је и он сам рекао да узме пол-позицију, и онда би Хамилтону било знатно теже да дође до победе.
Ало добро, тако је како је, идемо даље до титуле :)

Иначе, прва тројица на данашњој трци су били "жртве" оног Грожановог потеза прошлог викенда...

Brate, ne znam sta ti ocekujes, da lete glave :dontunderstand: Bilo je dosta preticanja i to na stazi ne kroz boks kao obicno.

Jedino da pocnes da se kladis ja sam jos uvek prilicno uzbudjen :lol:

Pa i nisu neka prava preticanja bas bila,pravci pa drs...:neutral:

Ma da,sigurno :roll:
Dabogda do kraja bile sve ovako "dosadne" sa istim redosledom :D

Onda ne bih ni gledao ako je samo bitan redosljed.

Aha,dosadna trka,Hamilton je odvozio korektno,Perez razbio sve konkurente,steta sto nije bilo jos 6-7 krugova.

2 kruga bi bilo dovoljno da pretekne Hamiltona

Mislim da se Hamilton ne bi dao onda pa bi oba zavrsila negdje sa strane...

Nedostajao je tu Pastor danas pri vrhu ,a u par navrata je imao najbrze krugov
e :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back