Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Према неким информацијама Перез прелази у Мекларен, Хамилтон у Мерцедес, а Шумахер остаје у тиму у некој тамо улози...
Водафон напушта Мекларен а иза Переза стоји онај најбогатији баја, што ће сивима свакако значити.

Ово пише неки бразилски сајт, још ништа није сигурно...

Sad cu im bacim bombu za ovu gresku :mafijas:

Perez-Hamilton-1.jpg

Bilo je i za očekivati da će doći do ovoga...u Mercedesu su samo čekali da vide sa kojom "ponudom" će Meklaren izaći i bili su spremni da mu ponude više (ipak,sa 12 na 20 miliona je velika razlika da bi Meklaren mogao da izađe sa povoljnijom ponudom).
U svakom slučaju,hvala mu za sve i ostaće mi i dalje miljenik i u "tajnosti" navijati za njega da ostvaruje dobre rezultate u Mercedesu (naravno,uvek za nijansu slabije od nas) :).
Sve je dobro,samo da ne ide kod kmera.

Brzi Gonzales u McLarenu ...
Može :)
Dobro došao Sergio.
Tvoje nadahnuće iz detinjstva je adekvatna ulaznica u tim.
Lewisu želi sve najbolje u Mercu.Srebrne strele zaslužuju u kokpitu bolje od trenutnog.
Naravno,slažem se sa mojim saborcem Jekyllom da ne preteruje sa uspesima,jer ćemo navijati najpre za McLaren,a za Lewisa veliko poštovanje....po neka pobeda.Ako baš naši ne bi mogli do titule,onda neka je on osvoji.Samo se nadam da ovim nije sebi usmerio karijeru u silaznom smeru.
Kada je Kimi odlazio,mnogo tajnovitije od Lewisa(potpisao za crvene još krajem pretposlednje sezone u McLarenu),nije nam bilo drago,ali smo dobili pravu zamenu.
Verujem da je i sada takav slučaj.

Bilo je i za očekivati da će doći do ovoga...u Mercedesu su samo čekali da vide sa kojom "ponudom" će Meklaren izaći i bili su spremni da mu ponude više (ipak,sa 12 na 20 miliona je velika razlika da bi Meklaren mogao da izađe sa povoljnijom ponudom).
U svakom slučaju,hvala mu za sve i ostaće mi i dalje miljenik i u "tajnosti" navijati za njega da ostvaruje dobre rezultate u Mercedesu (naravno,uvek za nijansu slabije od nas) :).
Sve je dobro,samo da ne ide kod kmera.

Ja cuo 100mil za tri sezone?

Brzi Gonzales u McLarenu ...
Može :)
Dobro došao Sergio.
Tvoje nadahnuće iz detinjstva je adekvatna ulaznica u tim.
Lewisu želi sve najbolje u Mercu.Srebrne strele zaslužuju u kokpitu bolje od trenutnog.
Naravno,slažem se sa mojim saborcem Jekyllom da ne preteruje sa uspesima,jer ćemo navijati najpre za McLaren,a za Lewisa veliko poštovanje....po neka pobeda.Ako baš naši ne bi mogli do titule,onda neka je on osvoji.Samo se nadam da ovim nije sebi usmerio karijeru u silaznom smeru.
Kada je Kimi odlazio,mnogo tajnovitije od Lewisa(potpisao za crvene još krajem pretposlednje sezone u McLarenu),nije nam bilo drago,ali smo dobili pravu zamenu.
Verujem da je i sada takav slučaj.

Bojim se da nece ni jedni ni drugi.
Izgubili smo Alonsa, sad i Hamiltona , koji je zavrsio sa titulama, bice najskuplja pokretna reklama.
Nisam odusevljen Perezom, i mislim da nije toliko dobar koliko je na ceni, videcemo dogodine da li sam u pravu.

Не знам шта бих вам рекао, нисам паметан :)
Колико ја видим овде смо само ми на губитку.
Нисмо смели да пустимо Переза.
Само ме интересује да ли је тиму довољан Алонсо па на месту другог возача може да буде и Маса или је сам Алонсо блокирао довођење Переза.

А што се тиче Хамилтона, тешко је проценити да ли му је ово паметна одлука.
Види се да су ови из Штудгарта баш решени да крену са освајањем титула, велике паре су кренули да улажу.

Nije im trebalo ovo nista.

Bolje da su ispratili Batona a uparili Luisa i Pereza.

Нисте ви имали шансе да задржите Хамилтона.
Пара врти где бургија неће.

Хамилтонов менаџер је такође и Бекамов менаџер ако се не варам... Онда вам је све јасно

Bojim se da nece ni jedni ni drugi.
Izgubili smo Alonsa, sad i Hamiltona , koji je zavrsio sa titulama, bice najskuplja pokretna reklama.
Nisam odusevljen Perezom, i mislim da nije toliko dobar koliko je na ceni, videcemo dogodine da li sam u pravu.
Za titule si verovatno u pravu,jer Mercedes nemože naći opravdanje za trogodišnju blamažu.
Za Pereza nemogu da tvrdim da će briljirati,jer u sadašnjem timu nema dobru strateško-taktičku potporu.
Solidno vozi,a u McLarenu će imati priliku da pokaže koliko je zaista dobar.

Нисте ви имали шансе да задржите Хамилтона.
Пара врти где бургија неће.

Хамилтонов менаџер је такође и Бекамов менаџер ако се не варам... Онда вам је све јасно

Upravo tako...izgleda da je Mercedes imao u najavi i veću sumu od ovih 20 miliona u slučaju neke približne ponude Meklarena.
Oni su rešali pa rešili da uzmu Hamiltona.

Situacija je gotovo preslikana onoj iz 2002. kada je Kultard ostao u timu, a pridruzio mu se Raikonen. Samo sto Kultard nije bio sampion i sto je Kimi imao samo debitantsku sezonu iza sebe. Sada sa jednim sampionom i dvosezonskim iskustvom Pereza zelim da se nadam boljim rezultatima nego onomad.A

A sto se tice Hamiltonovog transfera, Norbert Haug je najzasluzniji za to, Hamilton mu je oduvek bio miljenik. Jos su doveli i Laudu na celo nadzornog odbora.

Zvaničan kalendar za 2013:

17/03 Grand Prix of Australia
24/03 Grand Prix of Malaysia
14/04 Grand Prix of China
21/04 Grand Prix of Bahrain
12/05 Grand Prix of Spain (Barcelona)
26/05 Grand Prix of Monaco
09/06 Grand Prix of Canada
16/06 Grand Prix of Jersey (New York)
30/06 Grand Prix of Great Britain
14/07 Grand Prix of Germany
28/07 Grand Prix of Hungary
25/08 Grand Prix of Belgium
08/09 Grand Prix of Italy
22/09 Grand Prix of Singapore
06/10 Grand Prix of Korea
13/10 Grand Prix of Japan
27/10 Grand Prix of India
03/11 Grand Prix of Abu Dhabi
17/11 Grand Prix of USA (Austin)
24/11 Grand Prix of Brazil

Za razliku od onog nezvaničnog promene su samo u nekim datumima održavanja trka.

Situacija je gotovo preslikana onoj iz 2002. kada je Kultard ostao u timu, a pridruzio mu se Raikonen. Samo sto Kultard nije bio sampion i sto je Kimi imao samo debitantsku sezonu iza sebe. Sada sa jednim sampionom i dvosezonskim iskustvom Pereza zelim da se nadam boljim rezultatima nego onomad.A

A sto se tice Hamiltonovog transfera, Norbert Haug je najzasluzniji za to, Hamilton mu je oduvek bio miljenik. Jos su doveli i Laudu na celo nadzornog odbora.

Sve je to lepo, samo da dovedu jos i Neweya , Todda, i Bridgestone , pa kao u dobra stara vremena.

Kruze glasine da je M.S pred potpisivanjem ugovora za Sauber.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back