Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Često smo se nagledali u Spa da skoro tokom cele trke u jednom delu staze pada kiša a u drugom da je suvo...sve u svemu,biće zanimljivo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Često smo se nagledali u Spa da skoro tokom cele trke u jednom delu staze pada kiša a u drugom da je suvo...sve u svemu,biće zanimljivo![]()
U nedelju nema kiše.

Maldonado kažnjen zbog blokiranja, kreće sa šestog mesta umesto sa trećeg
Maldonado je sankcionisan jer je u uvodnom delu kvalifikacija na nedozvoljeni način blokirao Nika Hulkenberga.
Zbog ovakve odluke stjuarta, do sada četvrtoplasirani vozač Lotusa Kimi Raikonen napredovao je za jedno mesto pa će u trku krenuti sa mesta broj tri, iza Džensona Batona i Kamuija Kobajašija.
6-8 Maldonado, Hamilton, Grozan![]()

Grožan suspendovan sa trke u Monci, Maldonado +10
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2012&mm=09&dd=02&nav_id=639674
Evo da samo kratko nalupetam nešto....
Još jedan potez za medalju venecuelanskog heroja...psihički labilnog ,napaljenog ludaka.Jaka mi fora startovatisekund pre ostalih...dobro,znam da nije sekund,već vise "psihička sekunda".Očekujem kaznu ultimativno.zapravoje zahtevam!
Grosjean je,kakokaže Tasman,pokazao da slabo razume prostor i mogućnosti ostalih vozača da predvide njegovu nepredvidivost,uzrokovanu neracionalnom željom da se prave veliki potezi.Dečko je talenat i može biti dobar vozač,ali moraće da poradi malo na nedostacima...kao što je veliki Senna izlazio na kišu da uči vožnju u tim uslovima.
Dobro da je Alonso ostao živ.Umalo ga ne ubi,oca mu mangupskog.
Znam ja zašto je Kimi stalno kukao zbog raznihbolida..mora da mu je jako teško smestiti ogromne spoljašnje,parne polne organe u taj mali prostor kokpita.Otresao je Sedmostrukog kroz "Eau Rouge" samo tako.
Možda će neko,poput Blažička,posumnjati u njegovo racionalnost rasuđivanja,ali je činjenica da čovek u karijeri nije napravio ni jednu glupost u rangu Grosjeana ili Maldonada u par navrata.Ima petlju,ali i mozak.
Kad smo kod toga,mnogoputa smo i Lewisa kritikovali,a realno nikad nije napravio nešto jako opasno.
Šampioni se ,ipak,razlikuju od gubitnika!
Ovo baš i nije kratko obraćanje javnosti,kako sam obećao,a drugu pretpostavku/obećanje ne bih prosuđivao
Hajmo za 'leba zarađivati![]()
Nije tesko, otresti nekoga ko je ostao bez6-te brzine skoro 20 krugova pre kraja. Kimi je imao veliko poverenje u M.S, kada je
probao i obisao ga na tom mestu. Da je tu bio Grosjean ili Maldonado, nisam siguran da bi se upustio u takav rizik.

Dobro,bio je hendikepiran,mada sad nisam ni siguran je li baš u tom momentu imao navedeni problem,ali nije ni bitno.
Poenta je da je Kimi to uradio na veoma teškom mestu,veoma odlučno i veoma odlično.
Jeste da je subjektivno,ali sam siguran da bi on to isto uradio i sa pomenutim ludacima na stazi.Kimi nikada nije kalkulisao sa strahom.Kod njega je samo pitanje da li hoće nešto ili neće tj. da li ima motiva ili nema.Ove sezone ga ima i hvala Bogu na tome.
O poverenju u Schumachera je diskutabilno nagađati,znajući njegovu narav i "povijest" trkačku mu(molim da ovde ne počnemo novu tiradu dokazivanja,jer znamo kako se to do sada svaki put završilo-hvala).
Kad smo kod motiva i Schumachera,deluje da ga ni njemu još ne manjka,ali mu manjka svega ostalog,pa i malo sreće,ali...tačno je da mu bolid nije najbolji,pa čak ni približno dobar da napravi neki podvig,ali mnogo pokazatelja govori da mu je vreme za penziju i to definitivnu.
Nisam ga nikad voleo,ali sam iskreno priželjkivao da u povratničkoj karijeri napravi nešto...da bar postane dostojan konkurent najboljima...pobedi bar jednom...ali ništa.
Mnogo je grešaka napravio u stilu početnika ili u stilu čoveka koga fiziologija neumoljivo gazi.I sada u Spa je zabrljao debelo,kada je spaljivao gumu desetinama metara i onako bahato isekao Vettela,a sve u želji da napravi neki antologijski manevar,odbrani poziciju.Žao mi je ,matori,ali kucnuo je čas...