Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne bih da probam,meni je to gadljivo,tebi nije ...
Aj mani se gluposti...
Još kod prošlog posta sam video da je ovo otišlo u ćorsokak,pa sam hteo bataliti priču,ali ti me napravi budalom ovim neutemeljenim insinuacijama,što neće moći.
Probao sam na šaljiv način da ti odgovorim da mnogi vozači "rutinski" oblizuju čepove za uši(slušalice),a ti onda prešao na subjektivni doživljaj tog postupka i počeo predlagati neke eksperimente....
Stvarno želim da se manem toga i uradiću to.
A,ostaće činjenica da vozači ližu slušalice i radiće to i dalje,jer im očigledno to nije gadljivo(mene lično zabole da li je i li nije,jer ne ližu mene),a ne rade to bez razloga,sasvim sigurno.

Evo sad sam baš gledao na nemačkim vestima Nirburg ring napravio insolvenc ,preko 3 miliona hiljada € su u manjku sto znači da će biti možda ključ.
Koliko je to u evrima? :lol:
Ja izracunao da su to 3 milijarde.
Mnogo novca...

Možda je i toliko ili sam ja to pogrešno nešto čuo i preveo ali se radi o velikom novcu pa je sigurno da če Nimbur ring da zatvore.Danas u 20 ha na prvom programu nemačke televizije.

E da,ja se ukljucio 15-20 min prije trke i gledam Alonsa kako je olizao slusalice prije stavljanja u usi.:eek:
Jel` neko vidio to,jel` se to tako radi,sta?

То ради доста њих, само је питање да ли ће баш они у том тренутку бити у кадру.
Не знам тачно зашто то раде, вероватно да би их лакше наместили.
Не верујем да они сад то баш упљују.
Усталом свашта људи лижу тако да ово и није тако страшно :)

Него, читам како ће за Хамилтона једна од кључних ствари приликом преговора са сивима око новог уговора бити пристанак ових да све пехаре које је он освојио припадну њему, а не тиму као до сада.
Пракса сивих је да сви пехари остају код њих, а возачи добијају реплике.
Шта ви кажете на то?
Са једне стране тим је дао возачу болид са којим је то освојио, а са друге возач је тај који својим умећем итд. побеђује...
По мени пехари би требали да буду власништво возача, али опет то не би требало бити нешто што ће да одреди продужење или раскид сарадње...

Nirburgring duguje 413 miliona evra. Vecinski vlasnik staze i zabavnog parka koji je izgradjen da bi donosio stotine miliona evra je pokrajina u kojoj se nalazi staza. Medjutim, prognoze o zaradi i ocekivanoj brojnosti posetilaca se nisu obistinile. Posete su bile daleko ispod ocekivanog i zbog toga je ceo projekat sa trkackom stazom, zabavnim parkom i ostalim pizzdarijama propao. Jos se pominju neke sumnjive transakcije sa Dubaijem i Lihtenstajnom. EU je zapocela istragu zato sto je drzavni novac upumpavan da bi se projekat spasio. Na kraju je pokrajina pokrenula stecaj. To je otprilike prica o propasti Nirburgringa. Naredne dve godine ce se sigurno odrzavati festival "Rok na ringu", zabavni park bi trebalo da bude smanjen, a delovi mozda i prodati. Jos je nejasno da li ce se voziti trke i u kojim takmicenjima.

Nirburgring kao da je u Srbiji, a ne u Nemackoj...

Него, читам како ће за Хамилтона једна од кључних ствари приликом преговора са сивима око новог уговора бити пристанак ових да све пехаре које је он освојио припадну њему, а не тиму као до сада.
Шта ви кажете на то?
Са једне стране тим је дао возачу болид са којим је то освојио, а са друге возач је тај који својим умећем итд. побеђује...
По мени пехари би требали да буду власништво возача, али опет то не би требало бити нешто што ће да одреди продужење или раскид сарадње...

Moze da ga duva, ako se Sena nije bunio, sta ima on da se kurobeca.

Шта ви кажете на то?

Nisam nikad razmišljao o tome,niti sam znao šta rade sa peharima.
Podsvesno sam mislio da je to uređeno nekim pravilom FIA ili nek druge "sekte" :lol: .Očigledno da nije,čim se malom otvorio apetit.
Znam da je predlog neozbiljan i neizvodljiv,ali bih ja pristao na uslove malog,ali mu lupio i moj uslov:ako osvojiš bar 60% trofeja u sezoni i bar polovina budu pobednički,nosi ih ,rođače i srećno ih glancao i gledao sto godina.U suprotnom,muzej ti je otvoren svakog radnog dana,a dok si kod nas,imaćeš i VIP status,pa možeš doći kad god hoćeš da vidiš trofeje.
Poenta je da mi idu na živce ove netrkačke gluposti i opijenost slavom.
Za pare mu ne bih zamerio-neka traži koliko hoće,ali da unosi zlu krv zbog "plekanog tanjira"....marš,more.

Свака сличност је случајна :)
AzdS0uKCMAAqGmG.jpg

Pastor Maldonado i Tazio Nuvolari

F1: uskoro trka u Grčkoj?

Vlada Grčke je najavila da će biti sponzor trke Formule 1, odnosno da će podržati izgradnju staze, a predviđeno je da se vozi u Pireju, koji je od Atine udaljen oko 20 kilometara.

Grci se nadaju da će "najbrži cirkus na svetu" dovesti sponzore i velika ulaganja, a projekat je predstavljen još krajem 2011. godine. Nema sumnje da bi na ovaj način Formula 1 dobila još jednu uzbudljivu i navijačima interesantnu trku, jer je Pirej najveća luka u Evropi i treća u svetu.

Čeka se odluka šefa Formule 1 Bernija Eklstona, a staza bi trebalo da bude dugačka 5,2 kilometra sa 25 krivina.
:lol:
Jedva sastavljaju kraj sa krajem,dužni su toliko da su počeli i ostrva pod hipotekom da stavljaju a oni se qresaju sa ovakvim nebulozama !!!
Šta je sledeće - staza u okolini Peševara ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back