Red_Zmaja
Domaćin
- Poruka
- 3.211
Kimi 3ci fetel popio kaznu pao je na 5to mesto xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negro je danas bio jedna od zaostalih vozaca, ali zaista zaostalih...Nisam verovao da tako nesto moze da uradi, ali ocigledno jos nismo videli do kraja koliki je bolid...
Nego, sta mislite o Vetelovom obilazenju?U prvi mah mi je delovalo da nije strasno sto je prosirio putanju, ali opet...
Postaje već malo sramota to kažnjavanje posle trke,prvo sačekaju da vide kako će se završiti pa onda nameste redosled koji nekom bolje odgovara.
Sto je popio kaznu?

Nema sumnje da je to neoboriv argument . Verujem da ni kolega MilosB nema više problem da to potvrdiinteresuje me vas komentar na ponasanje hamiltona,mislim da je usio maldonada.Ovo je samo dokaz koliki je kreten jer ne trpi kada ga drugi obilaze, i samo dokaz da je on kriv za onaj incident sa maldonadom.

Vidi se da je bilo "šamaranja" u Wokingu,nakon onih gafova sa zamenom guma na ranijim trkama.
Nema sumnje da je to neoboriv argument . Verujem da ni kolega MilosB nema više problem da to potvrdi![]()
Oni su već tada krenuli taktizirati, a Vettel je rekao da ako je Hamilton želio voziti brže da je trebao da ih pusti, pa da ih onda stiiže...Počeh gledati reprizu sinoć,ali je umor bio jači od volje....budio se povremeno.....video da Lewis pravineke *izdarije između Vettela i Alonsa...mislim da ću morati uhvatiti neku drugu reprizu.
Ovo nikako ne valja.Alonso pobedio,Vettel unazađen....Sve smo blizi Alonsovoj promociji u novog trostrukog šampiona.
Nije da mi jako smeta,ali je malo rano...prerano.